Wu70 1 056 Opublikowano Środa o 12:05 Opublikowano Środa o 12:05 Granie jest za łatwe dla oleda. U mnie OLED cały dzień to głównie edytor tekstowy i przeglądarkę widzi
Winter 71 Opublikowano Środa o 12:09 Opublikowano Środa o 12:09 19 minut temu, sideband napisał(a): Może jeszcze czas przypomnieć, że OLED-y również smużą to też są bzdury A ten temat też był poruszany To przenies sie na TN i podziwiaj piekne kolory z idealnymi katami widzenia.
Kadajo 10 371 Opublikowano Środa o 12:14 Opublikowano Środa o 12:14 24 minuty temu, sideband napisał(a): Może jeszcze czas przypomnieć, że OLED-y również smużą to też są bzdury A ten temat też był poruszany No smużą bo Sample and Hold
ostryb 58 Opublikowano wczoraj o 07:25 Opublikowano wczoraj o 07:25 (edytowane) Pojawiła się konkurencja dla LG. https://www.dell.com/en-uk/shop/alienware-39-5k-oled-gaming-monitor-aw3926qw/apd/210-bwxp/monitors-monitor-accessories Jedna różnica jaką widzę w porównaniu do LG to 200 nitów mniej. Różnica w cenie 500£. https://www.lg.com/uk/monitors/gaming-monitor/39gx950b-b/ Ja nie zmieniłem zdania i czekam na BlackFriday. Ale kolega pograł w weekend na pożyczonym monitorze 4k i już go ręce świerzbią. Zastanawia się czekać czy jednak brać tego Della. Jak myślicie ceny na BlackFriday spadną czy nie czekać i brać teraz? Edytowane wczoraj o 07:28 przez ostryb
Zachy 878 Opublikowano wczoraj o 07:29 Opublikowano wczoraj o 07:29 (edytowane) No to wez go kup na tej stronie A patrze ze to UK. W Polandii trzeba czekac na dostepnosc u pośredników. W Niemczech czas realizacji zamowienia - grudzien - z tego co ludzie na reddit pisali... Edytowane wczoraj o 07:30 przez Zachy
wrobel_krk 1 019 Opublikowano wczoraj o 07:39 Opublikowano wczoraj o 07:39 Ja na tego Della czeakam ale dobrze bedzie jak w tym roku woogóle się będzie dało kupic
galakty 5 330 Opublikowano wczoraj o 07:44 Opublikowano wczoraj o 07:44 19 minut temu, ostryb napisał(a): Jak myślicie ceny na BlackFriday spadną czy nie czekać i brać teraz? W Polsce? Tu jest BlackFrajer, promocje żenujące. Brać teraz i grać, a nie czekać.
ostryb 58 Opublikowano wczoraj o 08:45 Opublikowano wczoraj o 08:45 Godzinę temu, Zachy napisał(a): A patrze ze to UK. Przepraszam zapomniałem dodać że zakup będzie robiony w UK. Godzinę temu, wrobel_krk napisał(a): Ja na tego Della czeakam Doprecyzujesz dlaczego akurat na ten model czekasz? Godzinę temu, galakty napisał(a): W Polsce? Zapomniałem dodać że w UK. Z doświadczenia wiem że są promocje na elektronikę. Tylko trzeba patrzeć na sprzęt już tydzień wcześniej bo do BlacFriday przeważnie te fajne już są wyprzedane.
wrobel_krk 1 019 Opublikowano wczoraj o 08:48 Opublikowano wczoraj o 08:48 https://www.techspot.com/review/3166-dell-alienware-aw3926qw/ Ma na pewno super czczionkę ja 8h pracuje przy kompie poza graniem 1
galakty 5 330 Opublikowano wczoraj o 08:50 Opublikowano wczoraj o 08:50 4 minuty temu, ostryb napisał(a): Zapomniałem dodać że w UK. A to nie wiem, pewnie dużo lepiej niż w PL Ja wychodzę z założenia, że jak mnie stać i chcę to kupuję, wolę 2 miesiące grać niż oszczędzić 500 zł.
Zachy 878 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu (edytowane) Ja sie ciagle waham między lg 45" 5k2k a tym Alienware 39" 5k2k Lg ma wiekszy obszar roboczy do pracy i to jego duzy plus, U mnie na biurku tez tak na styk wchodzi, mam go okolo 80 cm od oczu, wiec idealnie do pracy na 800r Sporo pracuje w domu i duzy obszar roboczy jest dla mnie ogromnym plusem. Edytowane 22 godziny temu przez Zachy 1
Zachy 878 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu (edytowane) 2 godziny temu, ODIN85 napisał(a): LG Oled C5 42 bierz Czy ja napisałem ze szukam tv? Nie. Szukam monitora ultrawide 5k2k W ogole dla mnie trzymanie tv na biurku zamiast monitora to bezsens. Mialem kiedys monitory 4k 40 i 43 cale 16:9 phillipsa i wide to 300% lepsza opcja, 45" wide jestem w stanie ogarnąć wzrokiem, z plaskim ekranem 40 czy 43" jest o wiele gorzej. Edytowane 18 godzin temu przez Zachy
samsung70 493 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu a Wy? czy macie już wszystko powyłączane w swoich odbiornikach? link do znalezienia w google, nie wiem jak dodać bez wpadania w kłopoty... pozdrawiam.
ODIN85 5 175 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu 22 minuty temu, Zachy napisał(a): Czy ja napisałem ze szukam tv? Nie. Szukam monitora ultrawide 5k2k W ogole dla mnie trzymanie tv na biurku zamiast monitora to bezsens. Mialem kiedys monitory 4k 40 i 43 cale 16:9 phillipsa i wide to 300% lepsza opcja, 45" wide jestem w stanie ogarnąć wzrokiem, z plaskim ekranem 40 czy 43" jest o wiele gorzej. Wielkościowo wyjdzie podobnie a uw też idzie na tym zrobić.
Zachy 878 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Nie wyjdzie podobnie, przerabialem 16:9 i ekrany wide i jest znaczna roznica w odbiorze. 21:9 jest po prostu o wiele lepsze dla mnie do pc, niz meczenie sie na 16:9 jeszcze przy 42" 1 1
Fenrir_14 1 406 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Żeby jeszcze nvidia SLI oddała albo chociaż 6090 lol. 5k2k + Neural Rendering za**bie 5090
ODIN85 5 175 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu 4 godziny temu, Zachy napisał(a): Nie wyjdzie podobnie, przerabialem 16:9 i ekrany wide i jest znaczna roznica w odbiorze. 21:9 jest po prostu o wiele lepsze dla mnie do pc, niz meczenie sie na 16:9 jeszcze przy 42" Pisałem że zrobisz na tym 21:9.
Mizu 139 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 4 godziny temu, ODIN85 napisał(a): Pisałem że zrobisz na tym 21:9. Ale po co jeśli można po prostu od razu kupić monitor Ultrawide zamiast używać 21:9 na ekranie 16:9? Do tego TV? Później odpalasz coś w 16:9 i dolna i górna część ekranu są dużo jaśniejsze i z bardziej nasyconymi kolorami bo nie są piksele zużyte
Zachy 878 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 5 godzin temu, ODIN85 napisał(a): Pisałem że zrobisz na tym 21:9. - Okrojone 4k, - Pasy czarne na dole i gorze ekranu Vs - Natywne 5k2k - Ekran od dolu do góry wypełniony obrazem - Na boki dodatkowa szerokosc Nie no prawie to samo, ale to prawie robi roznice znaczna. 1
kamilos69 398 Opublikowano 22 minuty temu Opublikowano 22 minuty temu (edytowane) aw3926qw pojawił się niemieckim sklepie dell za 1149 euro. W polandii może do końca roku się pojawi w okolicach 5500 zł. Edytowane 21 minut temu przez kamilos69
Zachy 878 Opublikowano 18 minut temu Opublikowano 18 minut temu .... I na ta chwile realizacja zamowien grudzien... w DE? Z tego co ludzie piszą. A jak chcesz z tamtąd to albo przez rodzine, albo pośredników, co w ogole mi sie nie usmiecha. Ciekawe jak się polskie sklepy spisza.
Dimazz 800 Opublikowano 12 minut temu Opublikowano 12 minut temu lg daje chyba dalej 2 lata gwary a dell 3 więc dell w podobnej cenie jest lepszą opcją ale za to LG to większy obszar roboczy niestety na rtings nie ma już darmowych testów
maras2574 1 236 Opublikowano 2 minuty temu Opublikowano 2 minuty temu 13 minut temu, Zachy napisał(a): A jak chcesz z tamtąd to albo przez rodzine, albo pośredników, co w ogole mi sie nie usmiecha. Stamtąd. Albo wsiadasz w auto i jedziesz do jakiegoś stacjonarnego sklepu Zależy od lokalizacji w PL
Rekomendowane odpowiedzi