galakty 228 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu 3 godziny temu, Brolly napisał(a): Taki chyba z zapasem kg żeby był Miałem wersję 600, o ile spręzyna gazowa dawała radę, o tyle ten uchwyt VESA totalnie sobie nie radził góra/dół i ciągle zmieniał kąt przy wadze 6kg a uchwyt na 9kg :F
Brolly 31 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu 6 minut temu, galakty napisał(a): Miałem wersję 600, o ile spręzyna gazowa dawała radę, o tyle ten uchwyt VESA totalnie sobie nie radził góra/dół i ciągle zmieniał kąt przy wadze 6kg a uchwyt na 9kg :F Nie no jak monitor waży 9kg to da rade raczej do 18 mając xd https://www.x-kom.pl/p/1162813-uchwyt-do-monitora-silver-monkey-um-900-sprezyna-gazowa-max.html#Specyfikacja
galakty 228 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Nie wiem, mówię tylko co miałem z mniejszym bratem Wykonanie słabe po prostu, skręciłem śruby na max a i tak uchwyt się odginał. I nie chodzi o ramię, sprężynę itp, tylko sam uchwyt na jednej śrubce
Brolly 31 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu No to co 9 kg monitor montować na uchwycie za 1400 zł do 30 40 kg ? nie takie pieniązki xd
kamilos69 30 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu @Brolly Art produkuje b.dobre uchwyty i mają szeroki wybór.
Brolly 31 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu (edytowane) 4 minuty temu, kamilos69 napisał(a): @Brolly Art produkuje b.dobre uchwyty i mają szeroki wybór. Max 9 kg a sam monitor ma 9kg, musi mieć zapas udźwigu uchwyt. Ten silver monkey co wyżej zalinkowałem będzie git myśle Edytowane 5 godzin temu przez Brolly
kamilos69 30 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Przecież mają uchwyty na 10 i więcej kg.
Brolly 31 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) Nie mogę znaleźć takiego na ramieniu powyżej 9 kg z ART , może ślepy jestem xd Edytowane 4 godziny temu przez Brolly
kamilos69 30 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu https://www.morele.net/art-uchwyt-biurkowy-na-monitor-13-27-l-01-ramart-l-01-420950/ 1
galakty 228 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) 2 godziny temu, Brolly napisał(a): No to co 9 kg monitor montować na uchwycie za 1400 zł do 30 40 kg ? nie takie pieniązki xd Jeeez, chodzi mi o to że ta marka jest słaba, przynajmniej przy modelu 600 Chcesz to spróbuj i najwyżej zwrócisz. Edytowane 2 godziny temu przez galakty 1
Rekomendowane odpowiedzi