Monitory OLED - temat zbiorczy
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Michaelred · Opublikowano
Co jest niby kłamstwem? Wejdź sobie na dowolne tęczowe konto to zobaczysz wpisy o podobnym stylu zawziętości antykonfiarskiej. Widziałem wiele takich wpisów na Discordzie i twitterze. Nie zdziwiłbym się jeśli stałbyś za jakiś kontem anty konfiarskim. Każdym swoim wpisem udowadniasz, że jesteś tutaj naczelnym antyfonarzem. Przestań pisać bzdury. -
Przez Kadajo · Opublikowano
Ciekawe ile wytrzyma ten termopad, daj znać za parę miesięcy czy coś się zmieniło. -
Przez lukadd · Opublikowano
Lipa totalna. Głównie niemieckie sklepy obserwuję, ale to już nie to co chociaż było dwa lata temu, nie mówiąc kilka wcześniej. Teraz to wiele sklepów ma już cały black week, a niektóre nawet black month i w całym tym bajzlu bez szału promocje W zasadzie nic nie znalazłem co by miało faktycznie jakąś naprawdę okazyjną i wyjątkową cenę jak na BF przystało i jak to bywało/trafiało się przed laty Oczywiście promocje są, ale wszystko na bardzo podobnym poziomie jak trafia się mniej lub bardziej regularnie w promocjach w ciągu roku. Aby dochować tradycję kupiłem parę pierdół np. dwa termosy Stanleya Classic Legendary, ale jak wyżej mimo że cena dobra to nie odbiegała od promocji które już trafiały się wcześniej w tym roku. -
Przez hwdp43 · Opublikowano
@Mar_s usuncie opcje raportowania i po problemie
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi