ODIN85 3 503 Opublikowano 23 Października Opublikowano 23 Października W każdym szanującym się sklepie tak jest. Nie wiem po co to utworzyli jak nie chcą tego dziś wysłać.
oldfashioned 470 Opublikowano 23 Października Opublikowano 23 Października To sa dwa oddzielne procesy w wiekszych molochach. Mozesz utworzyc etykiete z zalozeniem: odbior za tydzien / 2tyg etc. Bardzo czesto sluzbowo z tego korzystam w DHL. 1
CajraX 279 Opublikowano 23 Października Opublikowano 23 Października 2 godziny temu, galakty napisał(a): O mam już numer paczki Moja od wczoraj idzie z Danii, ale już przyszło info z DPD, że będzie jutro. Pierwsze gorące opinie po weekendzie 2
AtGod 14 Opublikowano 23 Października Opublikowano 23 Października Pożyjemy zobaczymy, przed 16 x-kom wrzucił zamówienie na status wysłane. Kto pierwszy dostanie to może założyć wątek odnośnie tego Gigabyte i się podzielić wrażeniami a będzie też dla ludzi którzy się zastanawiają nad nim żeby tu nie zaśmiecać 1
Lameismyname 2 343 Opublikowano 23 Października Opublikowano 23 Października Myślę, że skoro Monitors Unboxed dało świętną reckę tego monitora, to potwierdzenie jego zajebistości to tylko formalność 1
babayaga 136 Opublikowano 23 Października Opublikowano 23 Października Oni chyba jeszcze zalecali update firmware, bo domyślny miał zbugowane hdr.
ODIN85 3 503 Opublikowano 24 Października Opublikowano 24 Października 5 godzin temu, Lameismyname napisał(a): Myślę, że skoro Monitors Unboxed dało świętną reckę tego monitora, to potwierdzenie jego zajebistości to tylko formalność Tu jednak userzy mają większe wymagania i wątpie żeby ktoś dobrze trafił za pierwszym razem 1
galakty 3 333 Opublikowano 24 Października Opublikowano 24 Października Monitor jedzie do mnie, ale mam dziś warsztaty z klientem i jak będę miał pecha to trafi akurat wtedy :F Najwyżej powiem że muszę na kibel
funk 18 Opublikowano 24 Października Opublikowano 24 Października Też ma u mnie dzisiaj być, między 10:00 a 13:00. Teraz tylko klatek brakuje
AtGod 14 Opublikowano 24 Października Opublikowano 24 Października Odebrałem swój z 10min temu, wreszcie klątwa weekendu mnie ominęła. Monitor przyszedł w oryginalnym kartonie producenta, plomba nienaruszona i wolnej chwili wypakuje go. 3
jankooo 256 Opublikowano 24 Października Opublikowano 24 Października 19 minut temu, AtGod napisał(a): Odebrałem swój z 10min temu, wreszcie klątwa weekendu mnie ominęła. Monitor przyszedł w oryginalnym kartonie producenta, plomba nienaruszona i wolnej chwili wypakuje go. Gratulacje jesteś pierwszy czekamy na pierwsze wrażenia
AtGod 14 Opublikowano 24 Października Opublikowano 24 Października Dzięki ale raczej ktoś inny będzie musiał je zrobić bo dopiero po 16 zacznę testować, jeszcze niech sobie temperaturę złapie
galakty 3 333 Opublikowano 24 Października Opublikowano 24 Października Mi nygus dalej nie przywiózł 2
ODIN85 3 503 Opublikowano 24 Października Opublikowano 24 Października 2 godziny temu, galakty napisał(a): Monitor jedzie do mnie, ale mam dziś warsztaty z klientem i jak będę miał pecha to trafi akurat wtedy :F Najwyżej powiem że muszę na kibel Co mówiłeś o tej etykiecie?
galakty 3 333 Opublikowano 24 Października Opublikowano 24 Października Że mogą wystawić tydzień przed i tak robią, to wciąż prawda bo właśnie z Amazon i Aliexpress mam etykietę, a paczki będą za tydzień.
CajraX 279 Opublikowano 24 Października Opublikowano 24 Października 51 minut temu, galakty napisał(a): Mi nygus dalej nie przywiózł Mi cham nie zostawił we wskazanej Żabce, a w miejskim centrum odbioru 2
sideband 1 780 Opublikowano 24 Października Opublikowano 24 Października 44 minuty temu, galakty napisał(a): Że mogą wystawić tydzień przed i tak robią, to wciąż prawda bo właśnie z Amazon i Aliexpress mam etykietę, a paczki będą za tydzień. Etykieta jest ważna msc to mogą wystawiać 1
galakty 3 333 Opublikowano 24 Października Opublikowano 24 Października Dobra koniec roboty, monitor przyjechał
funk 18 Opublikowano 24 Października Opublikowano 24 Października Mój też, biureczko wyczyszczone i czeka na montaż
galakty 3 333 Opublikowano 24 Października Opublikowano 24 Października Ja już podpięty, sprawdzam czy jest aktualizacja i biorę się za ustawienia. Ale pierwsze wrażenia... WOW czcionki są dużo lepsze niż na poprzednim WOLED, masakra I to bez ustawiania jeszcze ClearType. Wykonanie też dużo lepsze, nie skrzypi jak chińska zabawka. 1 3
Cappucino 222 Opublikowano 24 Października Opublikowano 24 Października Który z producentów ma jeszcze monitor na tej nowej matrycy?
AtGod 14 Opublikowano 24 Października Opublikowano 24 Października (edytowane) 9 minut temu, galakty napisał(a): Ja już podpięty, sprawdzam czy jest aktualizacja i biorę się za ustawienia. Ale pierwsze wrażenia... WOW czcionki są dużo lepsze niż na poprzednim WOLED, masakra I to bez ustawiania jeszcze ClearType. Wykonanie też dużo lepsze, nie skrzypi jak chińska zabawka. Daj znać czy faktycznie jest do pobrania czy już mamy tą wersję najnowszą softu 4 minuty temu, Cappucino napisał(a): Który z producentów ma jeszcze monitor na tej nowej matrycy? Asus ma mieć ale chyba dopiero wyjdzie listopad/grudzień z ich Black True czy jak to zwą, Hardware Unboxed robił tego reckę. Edit. W spolierze wrzuciłem reckę. Spoiler Edytowane 24 Października przez AtGod
galakty 3 333 Opublikowano 24 Października Opublikowano 24 Października 8 minut temu, AtGod napisał(a): Daj znać czy faktycznie jest do pobrania czy już mamy tą wersję najnowszą softu A nie sprawdzałem jaką mam, od razu zainstalowałem ze strony. 8 minut temu, AtGod napisał(a): Asus ma mieć ale chyba dopiero wyjdzie listopad/grudzień z ich Black True czy jak to zwą, Hardware Unboxed robił tego reckę. To chyba glossy jest
babayaga 136 Opublikowano 24 Października Opublikowano 24 Października 1 minutę temu, galakty napisał(a): A nie sprawdzałem jaką mam, od razu zainstalowałem ze strony. Podpina się tylko USB do monitora i ten programik od Gigabyte załącza? Nigdy firmware w monitorze nie aktualizowałem
galakty 3 333 Opublikowano 24 Października Opublikowano 24 Października Tutaj wystarczy plik .exe, w takim AOC trzeba było soft instalować.
Rekomendowane odpowiedzi