audytor powinien iść w ten temat. Gwarantowane 2x wyświetleń. Założyć maskę jak to teraz robi, założyć obleśny strój i sobie tak spacerować koło placów zabaw albo jakiś boisk gdzie dzieci ćwiczą w strojach sportowych. I jeszcze tak namiętnie się na nie gapić. Oczywiście nie na terenie szkoły tylko z zewnątrz, a na placu to może sobie siedzieć ile chce bo żaden przepis nie zabrania tego
W sensie prawnym jak mamy się tak trzymać wykładni fan(ów/atyków) audytora to żadna podstawa do legitymowania bo przecież nie popełnia żadnego wykroczenia. Mogę się gapić na dzieci na placu zabaw ile chcę (o ile nie mam sądowego wyroku zakazu zbliżania się do placów zabaw ) .Natomiast w sensie odbioru społecznego duży sprzeciw i słusznie bo jakiś pdf może sobie obserwować dzieci w wiadomych celu. Choć z reguły to raczej się ukryje, ale 99% ludzi myśli prosto. Może się mylę, ale chyba w USA w niektórych stanach jest zakaz przebywania w pobliżu placów zabaw i szkół dla osób postronnych.
Nowa generacja za wiele nie zmieni na rynku, sprzęt nie jest ograniczeniem a 4K Ultra RT to nie jest coś co decyduje o tym rynku
Pytanie brzmi więc - co się zmieni w strategii przy okazji nowych generacji?
Rekomendowane odpowiedzi