musichunter1x 70 Opublikowano wczoraj o 13:33 Zgłoś Udostępnij Opublikowano wczoraj o 13:33 Dlatego napisałem to co w komentarzu, potrzeba paru tygodni by niedzielni gracze doczołgali się do końca fabuł lub odpadli w trakcie i wystawili ocenę 3 minuty temu, ODIN85 napisał(a): Tydzień masz od premiery a poza tym jest masa rzeczy do robienia które odwracają uwagę od fabuły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ODIN85 147 Opublikowano wczoraj o 13:35 Zgłoś Udostępnij Opublikowano wczoraj o 13:35 Po miesiącu wszystko będzie jasne bo potem już się niewiele zmienia. Pewnie skończy się na jakiś 25-30%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copyname 10 Opublikowano 23 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 godziny temu 55 stron nastukaliście, na temat takiej gry? Shame you guys. SZkoda, że taka seria została aż tak zepsuta przez jakieś ideologie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelam 351 Opublikowano 21 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 godzin temu Powolutku też spada średnia ocen na steam. Obecnie pokazuje mi 73%. Za mało jest imo nowych chętnych do kupna w takiej cenie na steam, żeby to było bardziej widoczne. Pewnie na pierwszej dużej promce średnia poleci mocniej. Piraci nie wystawią, ani ci co grają na abo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gakuto 0 Opublikowano 21 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 godzin temu 1 godzinę temu, copyname napisał(a): 55 stron nastukaliście, na temat takiej gry? Shame you guys. SZkoda, że taka seria została aż tak zepsuta przez jakieś ideologie ... Może taki był cel panów z BioWare. O grze się dużo mówi. Co z tego, że prawie nikt stąd w to nie gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobel_krk 69 Opublikowano 21 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 godzin temu (edytowane) Ja stawiam że oni chcieli sprzedać jak najwięcej sztuk, ktoś im wmówił że ładując tam takie a nie inne wątki ludzie się rzucą na ta grę, nawet jak nie będzie do końca dobrze zrobiona technicznie/ciekawa itd:) Ilość stron na forach it maja w nosie, kasa się liczy:) Edytowane 21 godzin temu przez wrobel_krk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelam 351 Opublikowano 21 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 godzin temu @wrobel_krk Kij wie. Pewnie EA też przeżarta odpowiednimi kadrami, że takie z pupy wyjęte argumenty mogły przejść. Czekam na finalne efekty tej decyzji. Mianowicie czy polecą na bruk ludki podszywające się pod stare bioware. Niby zwykły człowiek niewinny lub mniej niż krawaciarze, ale to właśnie tacy stracą robotę, nie jakiś tęczowy bozno z EA, który na to pozwolił. 2 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
userKAMIL 48 Opublikowano 20 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu (edytowane) Momentami idzie oko zawiesić na tych odbiciach. W ruchu świetnie to wygląda... Dotarłem też do kamieniołomów kolejna piękna lokacja. Jestem w sumie pod wrażeniem ich różnorodności. Z zimowego krajobrazu robi się ciepły baśniowy klimat. Na ten moment 14lvl postaci i gra się naprawdę przyjemnie. Edytowane 19 godzin temu przez userKAMIL 5 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ODIN85 147 Opublikowano 13 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 godzin temu Wleciał patch. Chodzi jeszcze lepiej niż wcześniej. Im dalej tym więcej epickich akcji. Mniam 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
userKAMIL 48 Opublikowano 10 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu Od premiery jest tu sztywne 120FPS w natywnym 4K bez DLSS na Ultra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ODIN85 147 Opublikowano 9 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu Tekstury i geometria dostały nowy poziom po Ultra 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheenek 39 Opublikowano 6 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu O to musze zobaczyc, ciekawe co ich natknelo zeby to akurat zmieniac. Za dobrze chodzi ? U mnie juz 30lvl, i w sumie calkiem przyjemnie mi sie gra, ciagle biegam i zaliczam znajdzki bo akurat wczoraj skompletowalem druzyne. 1 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Element Wojny 288 Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Jedna z ładniejszych gier, w jakie miałem okazję grać. 2 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ODIN85 147 Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) A pomyśl co jest na oledzie z hdrem Potem są mroczniejsze lokacje Zamek z bogiem w chmurach to już miazga artystyczna. Edytowane 2 godziny temu przez ODIN85 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheenek 39 Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Haha... a to da sie innaczej grac? 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
userKAMIL 48 Opublikowano 57 minut temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 57 minut temu (edytowane) Godzinę temu, ODIN85 napisał(a): A pomyśl co jest na oledzie z hdrem To prawda intensywność tych wszystkich kolorów, rozbłysków czy oświetlenia robi wrażeniena na OLEDzie! @Element Wojny Grasz z jakimś skalowaniem bo trochę rozmazany ten obraz? Edytowane 57 minut temu przez userKAMIL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azgan 159 Opublikowano 35 minut temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 35 minut temu 1 godzinę temu, ODIN85 napisał(a): A pomyśl co jest na oledzie z hdrem Potem są mroczniejsze lokacje Zamek z bogiem w chmurach to już miazga artystyczna. Graficznie i artystycznie jest pięknie, tyle myślę że można dobrego obiektywie napisać o Dragon Age The Veilguard. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi