Kolejny trop dlaczego opcji cpu OC w adrenaline u mnie nigdy nie było: https://forums.tomshardware.com/threads/cpu-not-showing-under-the-tuning-tab-in-adrenaline-software.3845542/ cpu którego nie da się podkręcać soft może nie widzieć a w tamtych kompach z 7700XT o których pisałem siedziały z kolei 5700x3d
Niektóre serwisy, które uważają się za znawców puszczają takie wypociny. Od kiedy 400 zł na 1600 zł to 20%? To jakaś wyższa matematyka? Bo mnie wychodzi jakieś 400% a w niektórych przypadkach to i 600% Gdyby to rzeczywiście było 20% to powstał by może jeden artykuł lub dwa i każdy by zapomniał o temacie.
MX500 w tej kasie za 1TB to lepsza oferta niż wszystkie "budżetowce" a to topka jeżeli chodzi o ssd sata, ciekawe tylko czy faktycznie jest nowy po zwrocie czy może z wykasowanym smartem a sprzedawca kłamie w opisie bo coś za tanio jak na ten model.
A dla mnie perfekcyjna praktycznie jeśli chodzi o gameplay. Powoli pełzasz, wyłazisz i walisz z młota. Jak trzeba strzelasz - przyjemnie. Klimat bardzo dobry, aktor bardzo dobry. Nie miałem na co narzekać.
Rekomendowane odpowiedzi