wrobel_krk 47 Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Pewnie @Zachydrugiego odda biednemu potrzebującemu forumiczowi za cenę zakupu i buziaka. Albo za darmo to ja się zgłaszam mam horego syna curkiem nie mam niestety Edytowane 2 godziny temu przez wrobel_krk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umpero 77 Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu @Zachy gorszą sztukę będziesz zwracał czy na handel pójdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zachy 24 Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) 14 minut temu, Mizu napisał(a): Będziesz oba testował? I później drugi zwrot? Przez takich mamy braki Jak pierwszy mi sie spodoba to drugiego nawet nie otworze, no moze zeby porownac jakosc krzemu Braki? Kazdy moze zamowic ile cpu chcę.kwestia kasy i szybkoego klikania. Jesli tego z komputronika odbiore z salonu to tez moge po kosztach ktoregos z tych dwoch odstapic 9 minut temu, Umpero napisał(a): gorszą sztukę będziesz zwracał czy na handel pójdzie? Jak beda dobre sztuki to odstapie komus na forum. Inna sprawa ze komputronikowy czeka na potwierdzenie zamowienia, wiec jeszcze pewny nie jest. Ale jak beda dwa dobre egzemplarze to moze komus z forum micha bedzie sie jarzyla Edytowane 2 godziny temu przez Zachy 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DR3GGO 16 Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu ME tym razem nie popisał się z ofertą -2499pln. Przy premierze 7800X3D miał 5 dych taniej niż konkurencja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaVLo 22 Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 19 minut temu, Mizu napisał(a): Niekoniecznie, sporo sklepów różne dziwaczne statusy daje o wycofaniu produktu kiedy tylko chwilowy brak na magazynie Zgadza się, już uaktualnili status Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spl97 84 Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 15 godzin temu, Totek napisał(a): Fajny proc się udał, ale czy mi się opłaca zmieniać 5800x3D? Niby +35% do wydajności, ale z drugiej strony gigantyczna dopłata do zmiany platformy. Nie wiem czy nie poczekać lepiej do następcy który da mi +50% kopa. No kusi mnie jak diabli Na szybko spoglądałem na różnice między 5800X3D a 9800X3D i różnica się zamyka w 30 do 40% na korzyść 9800X3D. Pogromu jednak nie ma i kto używa 5800X3D czy 7800X3D do zwykłego grania, nie musi zmieniać na 9800X3D. 8 godzin temu, TheMr. napisał(a): Również odpuszczam AM5. Zen4 nie był ogromnym przeskokiem, Zen5 jest szlifem Zen4, liczę na Zen6 w takim razie bo 5800X3D to w dalszym ciągu mocny cep i poziom wydajności 5090 jeszcze ogarnie. 5800X3D i 5090? To będzie jeszcze większy bottleneck po stronie CPU niż przy 4090. Do 5800X3D dobry jest 4080/4080S, ale 4090 to dla niego trochę za mocny zawodnik. Zresztą przy 4090 do wczoraj praktycznie żaden CPU na rynku nie podołał, dopiero 9800X3D sprawił, że 4090 jest już należycie obsłużona, ale jak wjedzie 5090 to czeka powtórka z rozrywki, bo wątpię, żeby dał radę z 5090 bez wąskiego gardła po stronie CPU. Przede wszystkim chodzi o rozdzielczości 1080p i 1440p. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umpero 77 Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu @Spl97 tylko po co komu 5090 do niższych rozdzielczości niż 4K? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati.m92 0 Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Mam w Komputroniku już do odbioru. Eeh, ale dopiero jutro podjadę po pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zachy 24 Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Dzień dobry, Przemyslaw, spakowaliśmy Twoje zamówienie i czekamy, aż odbierze je od nas kurier inPost. Fakturę znajdziesz w podsumowaniu poniżej. Pozdrawiamy — x-kom Komputronik nadal czeka na weryfikacje. 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukadd 63 Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 21 minut temu, Godlike napisał(a): Rzucili się jak szczerbaty na suchary, aż czuć te wasze emocje i stres czy dojdzie na jutro, czy płatność przeszła, nie ma maila z potwierdzeniem a składałem zamówienie 5 sekund temu Sam mimo, że plana miałem na upgrade w następnym roku to dzisiaj od rana chodziłem nabuzowany jakbym jakąś kreskę wciągnął Mało brakowało i bym kupił w zasadzie. Ale jak tak patrzyłem na kompa i zadawałem sobie pytania typu: Chce mi się to rozbebeszać wszystko? Trzeba będzie znaleźć nowe wypasione AIO z cichą pumpką i regulacją obrotów. Ram pasowało by już 64GB, i co tutaj najlepiej zatrybi? Nową windę trzeba będzie stawiać Przydałoby się nowy nvme z 4TB od razu przecież Płyta wstępnie mi pasuję ten Asrock x870E Nova, ale są zawsze w głowie ale co do nowości i wszystko wyjdzie w praniu. Końcowo nie chce mi się na szybko wszystkiego kompletować i składać, szczególnie, że nie obserwuję na bieżąco hardware. A jak zrobię to ma być na kolejne 4-5lat 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muszka 40 Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) 26 minut temu, Zachy napisał(a): Inna sprawa ze komputronikowy czeka na potwierdzenie zamowienia, wiec jeszcze pewny nie jest. Mój też z komputronika czeka na potwierdzenie, a jako że mi się nie spieszy to wziąłem opłatę przelewem i dostałem info że numer konta podadzą jak potwierdzą. Nie zdziwię się jak anulują mi jeszcze bo skoro kasy nie dostali to im nie szkoda będzie Edytowane 2 godziny temu przez muszka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zachy 24 Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Ja wziąłem platnosc i odbior w salonie. Jesli beda jutro dostepne oba bym odebral paczkomat/salon i sprawdził w ciagu dlugiego weekendu je. Caly weekend byloby testowanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ali 18 Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) 6 minut temu, Zachy napisał(a): Komputronik nadal czeka na weryfikacje. u mnie 15:42 zamowiony 15:44 dostalem smsa ze spakowany i czeka na kuriera + mail ze zmiana statusu takze ciekawe czemu dluzej u Was to trwa Edytowane 2 godziny temu przez Ali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muszka 40 Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) @Ali Info w mailu że przekazano do weryfikacji do oddziału w którym odbiór wiec się pewnie opierdalają w robocie w Łodzi Edytowane 2 godziny temu przez muszka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zachy 24 Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu @Ali A do ktorego salonu zamawiales? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ali 18 Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) @Zachy ja za pobraniem kurierem ;d pewnie dlatego szybciej btw. ktos pisal ponad 30min temu ze w morele zostala 1 sztuka, teraz patrze i... nadal 1 szt. chyba sprzedaja wirtualny stock, brzydko... no ale biznes to biznes ;d- Edytowane 1 godzinę temu przez Ali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zachy 24 Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Ta sztuka to znowu blad systemu Nie moglem jej do koszyka dodac Czesty blad u nich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doamdor 20 Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 3 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMr. 153 Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu @Spl97 Tylko nie bierzesz 5090 do FHD, ani 1440p 4K. I nawet tam te 20-30% różnicy względem 9800X3D pomoże Ci tylko w miejscach CPU. Ale z 5800X3D nie jest tak tragicznie że nie zapewni Ci 60 FPS. Trzeba będzie poczekać na premierę 6070 i zobaczyć Wydaje mi się że 5800X3D będzie jeszcze żył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5hogun 3 Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Doamdor napisał(a): 2 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zachy 24 Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu @lukadd X870e Nova to solidna plyta. Teraz jej cena w pl podskoczyla o jakies 150zl Nie ma ebclk jak Taichi, ale przy 9800x3d to mozna pominac pewnie dzięki odblokowanemu mnoznikowi. U mnie dziala z ramami na 8000 stabilnie, a mysle ze to nie jest jej ostatnie slowo 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix. 118 Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) Jak komus nie udalo sie kupic to spokojnie, nowe dostawy beda w sklepach bardzo szybko Do konca msc kazdy sie obkupi. Edytowane 1 godzinę temu przez Phoenix. 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczkofan 0 Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Spakowany, czeka na kuriera FedEx. Będzie zabawa przez długi weekend 😏 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiak 106 Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu @Phoenix.kupiłeś, czy 9700x na razie wpada i czekasz na spadki cen? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix. 118 Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu W xkom bylo kapke ponad 100szt. Nie ja kupuje czesci do PC co miesiac ale te, ktore juz nie spadna z ceny i sa dlugo na rynku, cpu planuje kupic styczen/luty na samym koncu wraz z gpu bo po co mam kupowac teraz jak planuje luty/marzec odpalic maszyne. Do tego czasu stanieje, a rszta podzespolow juz nie potanieje zbytnio. Patrzac co wyczynia nowy 3D to nie ma innego wyboru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi