Umpero 132 Opublikowano 8 Listopada Opublikowano 8 Listopada Ma to znaczenie czy te wejście od wężyków jest na dole czy na górze? Jak są tak jak zamontowałem tp będą mi moje świecące ramy zasłaniać Z kolei jak mogą być od góry to czy wyświetlany obraz na lcd nie będzie do góry nogami?
Zachy 93 Opublikowano 8 Listopada Opublikowano 8 Listopada (edytowane) 1 minutę temu, PiPoLiNiO napisał(a): @Zachy No robiłem, odpala wtedy VT3 Moze mam innego crunchera Daj maila to jak nie bedzie za duzy to go wysle. Edytowane 8 Listopada przez Zachy
maxmaster027 86 Opublikowano 8 Listopada Opublikowano 8 Listopada 1 minutę temu, PiPoLiNiO napisał(a): @Zachy No robiłem, odpala wtedy VT3 Jak chcesz sprawdzic proca , tzn stabilnosc. Naciskasz 2 potem 8, potem wybierasz 12, 14, 18, 20 i start wciskajac 0, 1.5h mniej wiecej wystarczy zeby powiedziec ze jest stabilne. Potem mozesz cos testowac
Zachy 93 Opublikowano 8 Listopada Opublikowano 8 Listopada (edytowane) @Umpero a z boku te weze? Masz moja niedoszla plyte Wziąłem ja, mialem w domu, ale wymienilem na Nova ... Stwierdzilem ze potem plyte eatx moze byc ciezej sprzedac niz zwykla atx Edytowane 8 Listopada przez Zachy
leven 23 Opublikowano 8 Listopada Opublikowano 8 Listopada Puipolinio, kiedy oddasz proca na Outlet ? 1
wrobel_krk 207 Opublikowano 8 Listopada Opublikowano 8 Listopada @UmperoWęże będą spoko ważne że chłodnica na górze nad pompką, żeby powietrze na górze było nie w pompce;)
PiPoLiNiO 242 Opublikowano 8 Listopada Opublikowano 8 Listopada 1 minutę temu, leven napisał(a): Puipolinio, kiedy oddasz proca na Outlet ? Znowu chlejesz? Co za różnica kiedy oddam. Ty za darmo nie weźmiesz bo Intel w serduszku 2
Zachy 93 Opublikowano 8 Listopada Opublikowano 8 Listopada (edytowane) Zlozmy sie na 285k dla levena na gwiazdkę Edytowane 8 Listopada przez Zachy 1
Umpero 132 Opublikowano 8 Listopada Opublikowano 8 Listopada @wrobel_krk czyli spokojnie mogę je dać żeby były od góry? A jak z ekranem lcd? Obraz nie będzie wyświetlany do góry nogami? @Zachy co to znaczy eatx?
PiPoLiNiO 242 Opublikowano 8 Listopada Opublikowano 8 Listopada Dobra, ogarnałem Afterburner i już wszystko pokazuje
Zachy 93 Opublikowano 8 Listopada Opublikowano 8 Listopada (edytowane) Juppi wydaje sie stabilne wstepnie z vsoc 1.15 dla if 2200 i rsmow na 8000MT przy co -25 i scalar x10, pbo +200 @Umpero ta plyta jest szersza niz normalne plyty atx o pare cm, dlatego np obok ram masz gniazdo m2 Edytowane 8 Listopada przez Zachy
maxmaster027 86 Opublikowano 8 Listopada Opublikowano 8 Listopada 2 minuty temu, Zachy napisał(a): Juppi wydaje sie stabilne wstepnie z vsoc 1.15 dla if 2200 i rsmow na 8000MT przy co -25 i scalar x10 Takie pytanie a jak ustawisz 8400 to sie wlacza? np 8400/ if 2100.
Zachy 93 Opublikowano 8 Listopada Opublikowano 8 Listopada (edytowane) Jeszcze nie probowalem, moje rsmy to 8200MT to i na 8600 prwnie pojda jak imc i plyta da rade Skoncze test 3dmark time spy to sprawdze Edytowane 8 Listopada przez Zachy
leven 23 Opublikowano 8 Listopada Opublikowano 8 Listopada 10 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): Znowu chlejesz? Co za różnica kiedy oddam. Ty za darmo nie weźmiesz bo Intel w serduszku Nie kupię proca od Ciebie, bo psujesz. 1 1
Zachy 93 Opublikowano 8 Listopada Opublikowano 8 Listopada @maxmaster027 Zaraz będzie wiadomo czy sie podniesie na vsoc 1.23 i vddio 1.22
maxmaster027 86 Opublikowano 8 Listopada Opublikowano 8 Listopada 8 minut temu, Zachy napisał(a): Jeszcze nie probowalem, moje rsmy to 8200MT to i na 8600 prwnie pojda jak imc i plyta da rade Skoncze test 3dmark time spy to sprawdze ok poczekam,to zapodaj odrazu 8800 if 2200 zeby bylo jasne o co chodzi
sniper76 43 Opublikowano 8 Listopada Opublikowano 8 Listopada (edytowane) @Zachy Wziąłeś Vipery Extreme 8200 CL38 2x16GB, czy 2x24GB M-die, które są jeszcze lepsze do OC niż A-die 🫣 1.5V i 8600 w zasięgu 🤔 Edytowane 8 Listopada przez sniper76
Zachy 93 Opublikowano 8 Listopada Opublikowano 8 Listopada (edytowane) Nie no na 8600 i 8800 to prwnie jakies kosmiczne napiecia sa potrzebne Mam team group extreem 8200mt 2*24gb m-die v2 Edytowane 8 Listopada przez Zachy
PiPoLiNiO 242 Opublikowano 8 Listopada Opublikowano 8 Listopada (edytowane) 4 minuty temu, Zachy napisał(a): @maxmaster027 Del Edytowane 8 Listopada przez PiPoLiNiO
wallec 16 Opublikowano 8 Listopada Opublikowano 8 Listopada 36 minut temu, Zachy napisał(a): Kurde moj cep chyba nie wydala -25 CO przy IF 2200 i 8000MT dls pamieci. To chyba za duzo dla niego patrze jeszcze vsoc 1.15 teraz przeskoczylem z 1.135 To IF 2200 moze byc za duzo przy takim ramie Przy 8000MT daj IF na 2000 - powinno spaść latency.
maxmaster027 86 Opublikowano 8 Listopada Opublikowano 8 Listopada Teraz, Zachy napisał(a): Wstal na 8400 i winda nawet dziala serio jakis screen ? Co Ty z tymi napieciami. daj 1.55V CL 40 52 52 104, i ma wstac
PiPoLiNiO 242 Opublikowano 8 Listopada Opublikowano 8 Listopada 8 minut temu, leven napisał(a): Nie kupię proca od Ciebie, bo psujesz.
Rekomendowane odpowiedzi