Mar_s 264 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Ja obstawiam że pogiął piny, cepa wsadził i odpalił kompa, zaczęły się dziać cuda więc obsrał zbroję i wyłączył, szybciutko zaczął kombinować że już GN jednemu zapłacił więc może jemu też się uda. Nigdy w życiu nie dostałem nowej płyty z pogiętymi pinami, zresztą outletu też nie.
maxmaster027 83 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu 2 godziny temu, Mar_s napisał(a): Ja bym zaczekał, jest szansa że X-kom wrzuci na BF ze 3 szt. po 2199 zł na przykład, jak ktoś ma szybkiego neta i palce to może mu się uda. Chyba trzeba bedzie podkręcić internet zeby go kupić
Mar_s 264 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Pewnie tak, ale jak ktoś nie ma ciśnienia to może poczekać do stycznia i może cena się unormuje.
Pitt_34 102 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu 45 minut temu, RTX5090 napisał(a): czyli młodszy brat był zazdrosny i też chce się palić ... Powinni sprzedawać z gaśnicą ... nigdy nic nie wiadomo ... Ty się raczej martw o degradację swojego paździerza, Ryzenki sobie odpuść, mają się dobrze 5
boban666 15 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu 1 godzinę temu, Mar_s napisał(a): Ja obstawiam że pogiął piny, cepa wsadził i odpalił kompa, zaczęły się dziać cuda więc obsrał zbroję i wyłączył, szybciutko zaczął kombinować że już GN jednemu zapłacił więc może jemu też się uda. Nigdy w życiu nie dostałem nowej płyty z pogiętymi pinami, zresztą outletu też nie. Ja też nigdy pogiętych pinów nie miałem a bawie się w PC od 1994 roku 😁 i trochę tego przez palce przeleciało , ale teraz jest YT , FB itp. i każdy myśli że złożenie i skonfigurowanie PC to pestka , przeciez na YT było jak poskładać 😁 a potem wysyp takich "kwiotków" że procesor , czy płyta się spaliła i wielkie zdziwienie 😁
MarcoSimone 35 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu 1 godzinę temu, Pitt_34 napisał(a): Ty się raczej martw o degradację swojego paździerza, Ryzenki sobie odpuść, mają się dobrze Jak tylko obczaiłem, że kolo dopłynął łudką do ITH, natychmiast odpaliłem ignora i spokój 1 1 1
Send1N 283 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu PipaLina jeszcze lepszy agent, dopłyną i od razu pojechał w bieszczady 5
NoviAMG 20 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Może MSI tak ma . Dziś po 19 wrzucę jeszcze raz biosa i zobaczymy co ten zamrażalnik potrafi :E.
Umpero 124 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 8 godzin temu, bourne2008 napisał(a): Nie wiem jak jest na Asrocku ale na Asusach AUTO=disabled. Resztę dobrze rozkminiasz. Czyli, że ten cały Performance Preset powinien być wyłączony (Auto na Asusach) jeśli chcę ręcznie bawić się w PBO i CO? Czy powinien być ustawiony na PBO? Pozostałe opcje to jakieś zdefiniowane opcje PBO.
MarcoSimone 35 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 1 godzinę temu, Send1N napisał(a): PipaLina jeszcze lepszy agent, dopłyną i od razu pojechał w bieszczady Amator górskich wycieczek 2
NoviAMG 20 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Na 99% zlokalizowalem winowajcę. Ciało obce w slocie ram. Wrócę po 19 to przemyje sloty IPA, przedmucham i pewnie będzie banglac
bourne2008 47 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Wrzuciłem prompta "ciało obce w slocie pamięci" : 1 2
Mar_s 264 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu W RTV Euro znowu dostępne 9800XD za te skromne 2799 zł, ktoś już zdesperowany dostatecznie? https://www.euro.com.pl/procesory/amd-procesor-amd-ryzen-7-9800x3d-8-16t-box.bhtml 1
boban666 15 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) W Proline ta sama cena 😁. A za tydzien bedzie przecena z 2799 na 2599 w koncu black frajder.Do 2399 raczej już nie wróci. Jak by ktoś chciał nietrafiony prezent 😆 od profesora 😆 cena 3029 Edytowane 1 godzinę temu przez boban666 3
bourne2008 47 Opublikowano 44 minuty temu Opublikowano 44 minuty temu (edytowane) Znalazłem to. Nieudolnie wklejone zdjęcie z neta + opis. Co może pójśc nie tak? Edytowane 43 minuty temu przez bourne2008
Rekomendowane odpowiedzi