Gret 39 Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Am4 jest kompatybilne z Am5 jeśli chodzi o zapinki chłodzenia procesora? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobel_krk 47 Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Tak chłodzenie z am4 będzie pasować na am5 były tam jakieś wyjątki ale bardzo rzadkie 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muszka 39 Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) 10 minut temu, Umpero napisał(a): @muszka mądrze postąpiłeś Wziąłem już z komputronika jakby co bo jest 200zł zwrotu w formie kuponu jak odbiór w salonie a salon mam po drodze z roboty To 200zl tylko tydzień jeszcze więc jak zejdzie co mają by mnie promka ominęła jeszcze zanim restock dadzą. Bedzie dopiero pod koniec przyszlego tygodnia ale dla mnie akurat. Edytowane 2 godziny temu przez muszka 2 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizu 3 Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) Ja nadal nie dostałem potwierdzenia i linku do płatności od komputronika EDIT: Dostałem i zapłacone, ciekawe kiedy wysyłka u nich Edytowane 1 godzinę temu przez Mizu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiak 106 Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 6 minut temu, wrobel_krk napisał(a): Tak chłodzenie z am4 będzie pasować na am5 były tam jakieś wyjątki ale bardzo rzadkie Chłodzenie musi siadać na fabryczny backplate płyty. Choć można dokupić krótszy uwalniający otwory montażowe pod chłodzenia w płycie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukadd 63 Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Wygląda, że tych proców na premierę było bardzo mało Na mindfactory jeśli staty nie kłamią sprzedali tylko ponad 20 sztuk. Czyli przedział pomiędzy 20 a 30. Aczkolwiek i tak długo wisiały bo jeszcze 15:20 pokazywało dostępne ostatnie sztuki. Ale 5 sztuk ASROCK X870E Nova co mieli na stanie zeszło moment po 15tej. A od rana jak patrzyłem mieli cały czas na stanie 5 sztuk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ali 15 Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) zamowilem w komputroniku za pobraniem - bylo info ze wymaga potwierdzenia komputronika etc. odswiezam i juz niedostepne. i ciekawe czy zamowilem czy juz nie zdazylem... troche parodia z ta dostepnoscia... ;d *** niewazne, dostalem maila ze przekazano do wysylki ;d Edytowane 1 godzinę temu przez Ali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoviAMG 0 Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Ja chwilkę poczekam. Cenowo jest oki, poczekam aż weźmie ktoś 7800x3d za cenę jaką mnie interesuje. Jak nie pójdzie to poczekam dłużej :p. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobel_krk 47 Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu No to już mamy ludzi z 9800x3d przynajmniej zamówili teraz jeszcze kogoś z Intel core ultra;) Czekam dajcie znać jak to będzie śmigać u was:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizu 3 Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Teraz, NoviAMG napisał(a): poczekam aż weźmie ktoś 7800x3d za cenę jaką mnie interesuje Z tego co pamiętam na labie wystawiłeś po cenie sklepowej także jak nie obniżyłeś do tej pory to poczekasz chwile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysyn 2 Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Już mam nr przesyłki 2 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Godlike 32 Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) Rzucili się jak szczerbaty na suchary, aż czuć te wasze emocje i stres czy dojdzie na jutro, czy płatność przeszła, nie ma maila z potwierdzeniem a składałem zamówienie 5 sekund temu Edytowane 1 godzinę temu przez Godlike 1 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenrir_14 18 Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) 5 minut temu, wrobel_krk napisał(a): No to już mamy ludzi z 9800x3d przynajmniej zamówili teraz jeszcze kogoś z Intel core ultra;) Czekam dajcie znać jak to będzie śmigać u was:) HALO @leven w Tobie cała nadzieja 💪 Edytowane 1 godzinę temu przez Fenrir_14 3 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doamdor 18 Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Godlike napisał(a): Rzucili się jak szczerbaty na suchary, aż czuć te wasze emocje i stres czy dojdzie na jutro, czy płatność przeszła, nie ma maila z potwierdzeniem a składałem zamówienie 5 sekund temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gret 39 Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Tak sobie przeglądam zamówienia z xa Zakończone 30 października 2020 nr 700000697468 3 774,00 zł Palit GeForce RTX 3080 Gaming Pro 10GB GDDR6X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ali 15 Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu to chyba kupiles idealnie przed tymi podwyzkami w 2021 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
some1 8 Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Emocje jak za starych czasów, aż się łezka w oku kręci Zamówiony w proshop, dostawa na koniec przyszłego tygodnia, jeśli się obsunie to też nic wielkiego. 7800X3D póki co i tak dusi mi się na poważnie tylko w MSFS. 2 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaVLo 22 Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Komputronik Czyżby nie planowali dalszych zamówień? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zachy 24 Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Ja mam zamówienie w x-kom i komputroniku. W komputroniku odbior w salonie. Zobaczymy jak sie wyrobia. I jakie sztuki sie trafa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muszka 39 Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu W ogóle zabawne bo na ten moment z nowego kompa to mam procka z komputronika, płytę z media ekspert, zasilacz z x-komu i dysk z morele Wszystko na promkach 150 do 200zł więc ładnie przycebuliłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizu 3 Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 1 minutę temu, PaVLo napisał(a): Komputronik Czyżby nie planowali dalszych zamówień? Niekoniecznie, sporo sklepów różne dziwaczne statusy daje o wycofaniu produktu kiedy tylko chwilowy brak na magazynie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiak 106 Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Jednak mogłem potwierdzić to zamówienie w xkom... może bym jeszcze zarobił na nim 😂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobel_krk 47 Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 2 minuty temu, PaVLo napisał(a): Czyżby nie planowali dalszych zamówień? Pewnie wszytko się wszędzie sprzedało na pniu a dopóki nie zamowia kolejnych i pewnie z inną cena będzie niedostępny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizu 3 Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Teraz, Zachy napisał(a): I jakie sztuki sie trafa. Będziesz oba testował? I później drugi zwrot? Przez takich mamy braki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umpero 75 Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Jeszcze jedna sztuka u morelowych jest dostępna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi