ronaldo864 6 Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 13 minut temu, muszka napisał(a): @GlaDOS w sumie to tak banalne że lepiej chyba przed zrobić. Przygotować pena, podłączyć zasilanie do dwóch złącz, włożyć pena i nacisnąć przycisk :p Nie zawsze jest to takie kolorowe szczególnie jak podczas procesu, nastąpi awaria zasilania, albo wystąpi jakiś bug softu. Dodatkowo np. na ROG STRIX B550-E,aby rozpocząć update biosu, trzeba wyjąć wszystko ze slotów PCI odłączyć wszystkie porty usb oraz zamontować tylko jedną kość ram. Pendrive, na którym wrzucamy bios, musi być sformatowany w systemie plików FAT 16/32. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ali 23 Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Dzień dobry @Mizu a jednak... o 2 czy 3 w nocy dostalem maila z potwierdzeniem od DHL Ale żeby było śmieszniej to zamówiłem ram z morele, dopłaciłem 20zl czy 25 za szybsza wysyłkę, ale standardowo GLS dał ciała i będzie na 12... Edytowane 2 godziny temu przez Ali 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damyan123 1 Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 30 minut temu, muszka napisał(a): @GlaDOS w sumie to tak banalne że lepiej chyba przed zrobić. Przygotować pena, podłączyć zasilanie do dwóch złącz, włożyć pena i nacisnąć przycisk :p Ja 3 razy flashowalem B650 jak kupiłem 7800x3d bo nie chciało się odpalić. A to tylko jedna kość ram była niedocisnieta 🤣 także patrz najpierw czy odpali od strzała a potem update bios 🤪 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavel87 35 Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) 9800X3D na morele już za 2715zł , ale nie można dodać do koszyka https://www.morele.net/procesor-amd-ryzen-7-9800x3d-4-7-ghz-96-mb-box-100-100001084wof-14209713/ Już poprawili cenę ale nadal nie można dodać do koszyka Edytowane 2 godziny temu przez Pavel87 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Giga198 0 Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 30 minut temu, Doamdor napisał(a): Zamówienie z X-Kom, szybko, sprawnie i bez problemów. Kartonik już nie taki premium jak w 7800X3D. Wygrałeś! Jako pierwszy na Forum masz 9800X3D! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joloxx9 65 Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 2 godziny temu, Zachy napisał(a): Nova będzie git. U mnie na obecnym 7800x3d bezproblemowo ustawiam ram na 6400 czy 8000 Sama konfiguracja cpu - te same ustawienia, ktore mialem na x670e gene Wiec mobo ma potencjal. Chyba sie troche zagalopowalem bo wymiana 14700k na 9800X3D to troche finansowy fail 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ozzbi 7 Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 13 minut temu, Pavel87 napisał(a): 9800X3D na morele już za 2715zł , ale nie można dodać do koszyka https://www.morele.net/procesor-amd-ryzen-7-9800x3d-4-7-ghz-96-mb-box-100-100001084wof-14209713/ poj....ło ich 2.7k ale se narzut robią - maja tupet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gret 40 Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu @Joloxx9 No raczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavel87 35 Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Teraz, Ozzbi napisał(a): poj....ło ich 2.7k ale se narzut robią - maja tupet Przed chwilą poprawili na 2399zł, a teraz znowu 2715zł ale już tylko jedna sztuka, a były dwie Edytowane 2 godziny temu przez Pavel87 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ozzbi 7 Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu zostaje puki co na 78oox3d - poczekam co pokaże 995ox3d - i tu będę raczej celował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bourne2008 12 Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Pewnie ktoś się jednak rozmyślił i wróciły na magazyn Edytowane 2 godziny temu przez bourne2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joloxx9 65 Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 6 minut temu, Gret napisał(a): @Joloxx9 No raczej Wstrzymam sie, szczegolnie, ze bios teraz jest stabilny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimuszek 31 Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu nie rozmyslił tylko to jest pozycjonowanie strony moim zdaniem, automat podnosi cenę przez ilość odwiedzin ty na forum przeklejsza bo jest 2715, kolejne osoby klikają i ruch w googlach jest potem produktu nie da się dodać do koszyka itd itp 2 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zachy 25 Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 11 minut temu, Joloxx9 napisał(a): Chyba sie troche zagalopowalem bo wymiana 14700k na 9800X3D to troche finansowy fail Ja wymienialem 13700k na 7800x3d i wg mnie to byla dobra decyzja Wymiana jeszcze przed afera z 13/14 gen No i jeszcze trochr kasy zostalo na koncie po wymianie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gret 40 Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 3 minuty temu, Joloxx9 napisał(a): Wstrzymam sie, szczegolnie, ze bios teraz jest stabilny Ja już miałem zamówione proc płyta ram i wszystko dziś anulowałem. Do 4k to mi tak potrzebne jak... a kasy bym musiał dołożyć z 3k... zupełnie nieopłacalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sniper76 16 Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu U mnie na razie status wisi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zachy 25 Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu @sniper76 A gdzie zamawiales? U mnie 2x sie wyswietlilo w inposcie ze w centrum logistycznym jest Teraz nie wiem czy to centrum macierzyste czy juz docelowe w Gdańsku i wydadza do doreczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyszardGTS 217 Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 4 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zachy 25 Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) Nic tylko brac! Okazja! Kurde InPost troche leci w kule... "Czas doreczenia dwa dni robocze" Z tego co wiem zawsze przesylki na drugi dzien docieraja, a wysylka czwartkowa jak sie nie wyrobia w piatek to w sobotę je do paczkomatu wrzucaja. Ciekawe czy dziś proca dostane albo jutro, byloby mocne zajecie na dlugi weekend Edytowane 1 godzinę temu przez Zachy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muszka 50 Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu To samo się będzie działo z rtx 5090 a nawet pewnie jeszcze gorzej bo procki raczej za miesiąc już będą od ręki dostępne jak dostawy przypłyną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogider 5 Opublikowano 1 godzinę temu Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Całkiem fajna cena,(jak za ten model) jak ktoś składa małego kompa https://www.amazon.pl/dp/B0BF5CQHCM/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zachy 25 Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Taki mini gene Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitt_34 67 Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 29 minut temu, Ozzbi napisał(a): poj....ło ich 2.7k ale se narzut robią - maja tupet Nie tylko ich, RTV AGD też ma w cenie 2700 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spl97 86 Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 15 godzin temu, JeRRyF3D napisał(a): Ja piernicze. Cepa za 2.5K kupiło całe forum w dniu premiery? Nie tylko całe forum. Również wzięła. https://www.youtube.com/post/UgkxRiMgCM0zgivzVPOSWq9bqHznZaYBPyGN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wu70 83 Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 31 minut temu, Joloxx9 napisał(a): Chyba sie troche zagalopowalem bo wymiana 14700k na 9800X3D to troche finansowy fail Jak nie masz top GPU to lepiej zmienić GPU Ja z 12600K jednak czekam na minimum Zen6x3d/NVL, teraz i tak wszystko super działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi