tomcug 2 440 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia Ja usunąłem tamto konto, na jego prośbę. @Raptor Musiałem Cię wywalić z listy obserwujących ten temat, bo masz jakiś problem ze skrzynką e-mail i leci do nas masa zwrotek niedostarczonych wiadomości.
Godlike 880 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia Pewnie któryś z was go obraził i sie kolega zamknal w sobie i usunal konto
P.Wiśnia 129 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia Teraz, Element Wojny napisał(a): Ktos go poprosil o chociaz jednego legitnego linka na to wszystko co wrzucal to sie zwinal. Jeszcze 2 dni temu pierdzielil na forum ze 5070Ti za $999. Żaden problem, wszystkie linki mogą podesłać ci na privie jeżeli jesteś taki chętny. Niestety na forum jak umieszczę dany link to wywali całą stronę twittera. Przypomnę że cena 999$ za 5070Ti była pod tekstem "Jakie ceny chciałaby Nvidia".
some1 536 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia @tomcug mówisz że jakiś odważny subskrybuje ten temat z powiadomieniami email co każda nowa wiadomość? Ktoś ma tyle internetu? 1
xtn 77 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia 42 minuty temu, Radio Tirana napisał(a): 4070-tka też była na premierę w okolicach 3000 zł i nie pamiętam, by kiedykolwiek na promocji dało się kupić ten model za 2000 zł. Trzeba mieć nadzieję, że z czasem ceny będą spadać jak przed pandemią, a nie rosnąć.
tomcug 2 440 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia Teraz, some1 napisał(a): @tomcug mówisz że jakiś odważny subskrybuje ten temat z powiadomieniami email co każda nowa wiadomość? Ktoś ma tyle internetu? Nie tylko jeden, tysiące maili poszło przez ostatnie 24 godziny, aż nam skrzynkę zablokowali z uwagi na podejrzenie jakiegoś włamania. 2
Umpero 979 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia 3 minuty temu, P.Wiśnia napisał(a): 90% przecieków się sprawdziło, ciebie natomiast dodaje do zablokowany. Pozdrawiam serdecznie Niezły typ Przeca ja tylko chciałem potwierdzenie jego rewelacji, ale zawsze się migał i twierdził żebym sobie znalazł na stronie Nvidia, później na discordzie, a w dalszym etapie, że jednak info o późniejszych testach jest na twitterze. Na końcu stwierdził, że on nie mówił o dacie testów tylko o dacie sprzedaży. Jakieś urojenia gościu ma.
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia Nie wiem po co takie kłótnie Panowie, jeszcze to usuwanie konta - dziwne Łączy nas przecież wspólna pasja - zapychanie kieszeni skośnemu z Ameryki 2
Element Wojny 4 775 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia To sa trudne sprawy, odcinek 3056. 2
tomcug 2 440 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia Dajcie spokój Wiśni, sam sugeruje nowy początek na forum, więc go nie atakujcie z uwagi na działalność starego konta.
P.Wiśnia 129 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia Kolego @Umpero jesteś ślepy czy udajesz? Cytat Żaden problem, wszystkie linki mogą podesłać ci na privie jeżeli jesteś taki chętny. Niestety na forum jak umieszczę dany link to wywali całą stronę twittera. Chcesz dostaniesz, żaden problem na privie możesz dostać źródło każdego mojego przecieku.
Element Wojny 4 775 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia (edytowane) Przeciez go zablokowales? Tu sie jakies dziwne rzeczy dzieja... Edytowane 7 Stycznia przez Element Wojny
X360 84 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia Kurde,obiecałem sobie że nigdy więcej,ale chyba 5080 wpadnie do mnie 1 1
Fenrir_14 825 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia Czy gdzieś oficjalnie padła jakaś data kiedy schodzi NDA na 5090/5080 ?
P.Wiśnia 129 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia 2 minuty temu, Element Wojny napisał(a): Przeciez go zablokowales? Tu sie jakies dziwne rzeczy dzieja... Poczekałem aż coś odpisze
Umpero 979 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia 3 minuty temu, P.Wiśnia napisał(a): Kolego @Umpero jesteś ślepy czy udajesz? Chcesz dostaniesz, żaden problem na privie możesz dostać źródło każdego mojego przecieku. Wystarczy mi nawet zrzut ekranu z datami testów o co proszę się już od wielu stron. Afery by nie było gdybyś od razu podparł swoje wieści. Przejrzałem discorda i twittera NV i nic nie znalazłem.
P.Wiśnia 129 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia Teraz, Fenrir_14 napisał(a): Czy gdzieś oficjalnie padła jakaś data kiedy schodzi NDA na 5090/5080 ? Nigdzie nie padły takie informacje. I raczej nie padną bo NDA to pewnie obejmuje
djpawelus 4 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia wcale nie wychodzi mniejsze zuzycie vramu niz jak obiecywał na prezentacji... czyli 12gb juz zapcha sie w dzien premiery
lukadd 2 901 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia 8 minut temu, Kadajo napisał(a): Eh dziś wszyscy jacyś delikatni są. Ja jestem dziś rozdrażniony. Nie dość, że kurteczka popsuł mi dzień generując nadmiar fejkowych klatek które mnie atakują lagiem to jeszcze kurier zagubił mojego 9800x3d w dostawie
Element Wojny 4 775 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia Licze ze jakis brytyjski sklep sie walnie i wrzuci cene przy wrzuconych juz kartach, poki co same placeholdery.
piet 34 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia Zawsze byłem wrogiem 1KW psu, a teraz nadszedł ten dzień - trzeci kur zapiał, zamówiłem nie patrząc w lustro. Wiadomo po co. Stara wyśle mnie chyba do psychiatry....
lukadd 2 901 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia PSU z zapasem to nie jest nic złego, będzie sobie siedział na low rpm, albo nawet bez rozkręcania wentyla da radę do np. 40% mocy.
Umpero 979 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia 1 minutę temu, piet napisał(a): Zawsze byłem wrogiem 1KW psu, a teraz nadszedł ten dzień - trzeci kur zapiał, zamówiłem nie patrząc w lustro. Wiadomo po co. Stara wyśle mnie chyba do psychiatry.... @ODIN85 wmówił swojej, że wydał tylko tysiaka na GPU to i Ty znajdziesz sposób 4
ODIN85 3 500 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia (edytowane) 4 minuty temu, lukadd napisał(a): Ja jestem dziś rozdrażniony. Nie dość, że kurteczka popsuł mi dzień generując nadmiar fejkowych klatek które mnie atakują lagiem to jeszcze kurier zagubił mojego 9800x3d w dostawie Mnie gluty wk... bo zwaliły Ps5 jak grały na Vr2 A jak rozwalą to Pro będe musiał kupić. Edytowane 7 Stycznia przez ODIN85
Rekomendowane odpowiedzi