Skocz do zawartości

RTX 50x0 (Blackwell) - wątek zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 minut temu, Kadajo napisał(a):

Ostatnie GTA miało premierę 12 lat temu, radze rozejrzeć się dookoła i uświadomić sobie jak bardzo się świat zmienił.
A w raz z nim zmieni się GTA, wręcz nierozsądnym jest myśleć inaczej. :D

Współczuje każdemu kto czeka na GTA 6 bo to może być zawód przy którym CP2077 to małe piwo, kawka do rogalika lub bułeczki :E

Ale może, może... chociaż optymalizacja będzie spoko :hihot:

Cyberpunk był zawodem? Tylko technicznym i to na premierę. 

GTA 6 pewnie pójdzie z biegiem czasu i pokaże jak to się powinno robić, po za FromSoftware ufam w sumie jeszcze Rockstarowi jeśli idzie o gry. 

Opublikowano
33 minuty temu, NoviAMG napisał(a):

Obserwuj na proshop.pl, zapewne też wrzucą do zakupu nowe gpu. Ps najtansza 5080 na proshopie.dk wychodzi 5250zł, więc nie tak tragicznie ;) 

Za to na proshop Finlandia i proshop Dania ceny tej samej karty sa juz różne :E sprawdzałem tego gigusa aurous czy jak mu tam. 

Opublikowano
20 minut temu, Fenrir_14 napisał(a):

Proshop nie ma też w zwyczaju chorego windowania cen. Ja będę polował przede wszystkim na no i dk. 

Żebyś się nie zdziwił. W przeszłości lubili dokładać Polakom dodatkową marżę wykraczającą poza różnicę w stawce VAT. 

Opublikowano
21 minut temu, Raider napisał(a):

kurcze troche oszukany ten tuf 5080 finy gdzieś tam są ale głęboko

W 40xx też był ''oszukany'' - mały radiator i kupa miejsca, a w testach był bdb, a taki 4080 Super TUF OC w trybie quiet jest na poziomie Strix-a, czyli drugie miejsce temp/hałas spośród wszystkich kart i to na poziomie 28.4 dBA@68 stopni.

Opublikowano
Godzinę temu, Kadajo napisał(a):

Ostatnie GTA miało premierę 12 lat temu, radze rozejrzeć się dookoła i uświadomić sobie jak bardzo się świat zmienił.

Współczuje każdemu kto czeka na GTA 6 bo to może być zawód przy którym CP2077 to małe piwo, kawka do rogalika lub bułeczki :E

Zobaczymy. RDR2 był kozak :D 

Opublikowano
2 godziny temu, Fenrir_14 napisał(a):

@Pizza_Man pewnie będzie jak piszesz jednak kompletnie mnie to nie rusza, nie dotyczy mnie to, mam inne zainteresowania po prostu. Czekam na nowe ambitne projekty - głównie z dalekiego wschodu 👍 jak i kilka innych mających w poważaniu poprawność polityczną i obecne trendy. Rockstar bogaty, dadzą sobie radę haha. 

1 godzinę temu, Kadajo napisał(a):

Lepiej czekac na GTA upieczone z DEI, niz liczyc na RTX5090 za 10k na premiere :E

• Haha 1
  • Sad 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Raider napisał(a):

kurcze troche oszukany ten tuf 5080 finy gdzieś tam są ale głęboko 

Zdjęcie WhatsApp 2025-01-13 o 19.23.19_e832aed0.jpg

Te TUFY to zawsze takie pustostany miały? Wygląda jakby im się nie chciało i walnęli obudowę z 5090 i ...uj bo tak taniej, przy karcie za 1K$. Nawet jak tam w środku jest parę finów to wygląda to tragicznie na maxa. W serii 4 też taką kichę odwalili?