ryba 1 246 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia 51 minut temu, tomcug napisał(a): Mam bardzo proste rozwiązanie tego problemu. Największym spamerom zpp na dzień wypuszczenia testów i problem z głowy. Pasuje? Gdzie wplacac donejty na ten cel? 2
Doamdor 1 788 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia 3 godziny temu, dawidoxx napisał(a): Ludzi pogrzało ostro.. Znajomy wczoraj kupił używanego 2 miesięcznego 4090 na gwarancji za 5600.. Fakt że jakieś Inno3D, ale kurde jaka cena przecież niedawno 4080s w takiej latały Cena sklepowa nie ma nic wspólnego z realną wartością RTX 4090, na przełomie listopad-grudzień ta karta sprzedawała się za 6200-7000zł.
MarcoSimone 672 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia @Gret Mnie również. Sam bym w takie zasady nie szedł. No ale ludzie mogą się umawiać jak chcą. Życie.
Gret 557 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia (edytowane) @PiPoLiNiO Zawsze po zbadaniu rynku możesz poczekać z ujawnieniem że już kupiłeś 5090 Edytowane 14 Stycznia przez Gret 1
Gość Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia Teraz, Gret napisał(a): @PiPoLiNiO Zawsze po zbadaniu rynku możesz poczekać z ujawnieniem że już kupiłeś 5090 Ta już widzę jak się nie pochwali minutę po zakupie
Totek 784 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia 6 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): Dlaczego? A co jak się okaże, że 5090 i 80 padaka, i 4090 wrócą na 7-8k za używkę? Raczej nie ma na to szans, zakładając nawet w najgorszym scenariuszu +20% to i tak mają multi generator, klatki będą się zgadzać.
Gość Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia (edytowane) @Totek Dokładnie, może i fejkowe klatki ale 95% casuali nie zauważy różnicy między trochę większym opóźnieniem, ale x2 liczba klatek już im zaimponuje. Czy chcemy czy nie to właśnie w takim kierunku to zmierza, a co jak za kilka generacji MFG zostanie tak dopracowane, że nie zobaczymy żadnej różnicy a dostaniemy x4 czy x8 klatek? Ja jestem za. Edytowane 14 Stycznia przez muszka
tomcug 2 440 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia 11 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): Do mnie. @tomcug mianował mnie zakulisowo księgowym forumka Dlaczego wprowadzasz ludzi w błąd!? Oszust!
P.Wiśnia 129 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia Użytkownicy forum kiedy dowiedzą się że do Niemiec trafi 5 razy więcej kart graficznych (zresztą jak zwykle): * Serial 13 posterunek 2 odcinek 11
P.Wiśnia 129 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia (edytowane) Teraz, PiPoLiNiO napisał(a): X-kom jeszcze ze 2 dni i będzie miał wszystkie możliwe 5090: https://www.x-kom.pl/g-5/c/346-karty-graficzne-nvidia.html?f1702-uklad-graficzny=324254-geforce-rtx-5090 *Ale tylko w ofercie, dostępność to inna sprawa. Edytowane 14 Stycznia przez P.Wiśnia 2
P.Wiśnia 129 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia Teraz, PiPoLiNiO napisał(a): Z tym u nich różnie bywa zakładając że wyraz OFERTA sugeruje iż można coś kupić Także trzymajmy się że będą mieć po prostu wszystkie To niech będzie w katalogu.
Umpero 979 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia 13 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): X-kom jeszcze ze 2 dni i będzie miał wszystkie możliwe 5090: https://www.x-kom.pl/g-5/c/346-karty-graficzne-nvidia.html?f1702-uklad-graficzny=324254-geforce-rtx-5090 Która karta drugim wyborem jeśli nie będzie dostępnych Astrali?
Fenrir_14 825 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia Tak nieśmiało zapytam, kupuje ktoś wielosztuki pod selekcję 1
Fenrir_14 825 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia Ja zobaczę co będzie w ogóle dostępne i czy się coś uda kupić.
NoviAMG 432 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia Zabierasz drugiemu, a potem jak widzi ofertę na olx czy tam loolegro to jest klniecie na skalpera
skypan 1 753 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia Panowie. Nvidia śledzi wątek na ITH i właśnie zwiększyli szybkość produkcji 1 5 1 1
Umpero 979 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia (edytowane) 14 minut temu, Fenrir_14 napisał(a): Tak nieśmiało zapytam, kupuje ktoś wielosztuki pod selekcję Bierę trzy sztuki. Dla siebie, żony i dziecka Oczywiście najlepsza pójdzie do mojego kompa Edytowane 14 Stycznia przez Umpero 1
Godlike 880 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia 12 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): Co robię? Każdy żyje w tym samym świecie. Każdy może 30 o 14.50 wejść na stronę i czekać. Każdy może kupić X sztuk aby je potem sprzedać. WOLNY RYNEK MORDECZKO Tylko nie kazdy ma od tak 20 i więcej tysięcy żeby kupić wieciej sztuk.
dawidoxx 976 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia 14 minut temu, Fenrir_14 napisał(a): Ja zobaczę co będzie w ogóle dostępne i czy się coś uda kupić. Ja to czekam na testy jak będzie ok to biere i pogonie dopiero aktualna karte Teraz, Godlike napisał(a): Tylko nie kazdy ma od tak 20 i więcej tysięcy żeby kupić wieciej sztuk. Szlachtę 800+ stać 1
Fenrir_14 825 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia (edytowane) 5 minut temu, dawidoxx napisał(a): Ja to czekam na testy jak będzie ok to biere i pogonie dopiero aktualna karte Moja już w sumie przypisana do nowego użytkownika ale tak samo czekam na testy. Z wiekiem coraz bardziej doceniam ciszę więc jak nie trafię nic z LC to chyba biorę waterblock'a 😀 BTW, dostałeś w końcu tego Ryszarda? Edytowane 14 Stycznia przez Fenrir_14
Doamdor 1 788 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia 29 minut temu, Fenrir_14 napisał(a): Tak nieśmiało zapytam, kupuje ktoś wielosztuki pod selekcję Im więcej wydasz, tym więcej zaoszczędzisz. 1
dagedy 13 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia Wiecie ze polska trafiła na Tier 2, sankcji USA? Jak będziecie niegrzeczni dopiszą też konsumenckie GPU
Umpero 979 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia (edytowane) 11 minut temu, Godlike napisał(a): Tylko nie kazdy ma od tak 20 i więcej tysięcy żeby kupić wieciej sztuk. Na chwilówkach jadą No i 20 to tak na jedną starczy tylko. Edytowane 14 Stycznia przez Umpero
Rekomendowane odpowiedzi