lukadd 2 918 Opublikowano 27 Stycznia Opublikowano 27 Stycznia Nvidia i tak jest napompowana w kosmos. Kurteczka podniesie ceny gpu dla graczy odrobi
dhyde00 240 Opublikowano 27 Stycznia Opublikowano 27 Stycznia 32 minuty temu, PiPoLiNiO napisał(a): @dhyde00Sugerujesz się tym przelicznikiem rat? Za duża ta cena na zwykłego Suprime, skoro ma być 2400$. Na pewno taka będzie cena, przelicznik rat zawsze pokazuje cenę, gdy dany przedmiot jest "out of stock". Tak samo działa to na przykład w Media Expert czy Euro AGD. 1
ODIN85 3 509 Opublikowano 27 Stycznia Opublikowano 27 Stycznia 44 minuty temu, Element Wojny napisał(a): Ta, bankowo ludzie spia w namiotach pod sklepem zeby kupic 5090. Jesli to zdjecie ma cokolwiek wspolnego z rzeczywistoscia, to bylo robione przez marketingowcow od Nvidii, ktorzy sami te namioty rozkladali. Jak po głupie gierki tak stoją to po karty tymbardziej.
areczek1987 917 Opublikowano 27 Stycznia Opublikowano 27 Stycznia 12 minut temu, ryba napisał(a): Nie ma co sie napalac tylko poczekac a miesiac jak sie sytuacja rozwinie z tym chinskim ai. A co chińczyki kombinują?
Joloxx9 941 Opublikowano 27 Stycznia Opublikowano 27 Stycznia 51 minut temu, Element Wojny napisał(a): Ta, bankowo ludzie spia w namiotach pod sklepem zeby kupic 5090. Jesli to zdjecie ma cokolwiek wspolnego z rzeczywistoscia, to bylo robione przez marketingowcow od Nvidii, ktorzy sami te namioty rozkladali. Ludzie koczowali przed applem, na dlugo przed moda na brak towarow na premiere. Czy zdjecie jest prawdziwe, nie wiem. Ale wcale bym sie nie zdziwil jakby ktos dla zysku 2k dolarow spedzil tak np 3/4 noce.
dhyde00 240 Opublikowano 27 Stycznia Opublikowano 27 Stycznia 7 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): Na pewno to kiedyś umrzesz. Suprim 13099 zł, a Suprim Liquid 13299zł. Różnica miedzy nimi 100$ czyli 400 zł + VAT, a u nas 200 zł? Nie widzę tego. hue hue hue czas pokaze
Umpero 979 Opublikowano 27 Stycznia Opublikowano 27 Stycznia 4 minuty temu, areczek1987 napisał(a): A co chińczyki kombinują? Są pogłoski, że jest tańsze, lepsze itp niż hamerykańskie. Może jak ciupang dżensen dostanie po dupie to wróci na łono graczy...
Joloxx9 941 Opublikowano 27 Stycznia Opublikowano 27 Stycznia 8 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): Na pewno to kiedyś umrzesz. Suprim 13099 zł, a Suprim Liquid 13299zł. Różnica miedzy nimi 100$ czyli 400 zł + VAT, a u nas 200 zł? Nie widzę tego. Ja widzialem na nieoficjalnych listach 50 dolarow roznicy miedzy suprim i liquid ale w wersji 5080, wiec mozliwe, ze liquid bedzie w miare wyceniony. 1
Umpero 979 Opublikowano 27 Stycznia Opublikowano 27 Stycznia @Joloxx9 też mnie się coś obiło o uszy, że jakiś youtuber ironizował, że skoro wersja liquid jest niewiele droższa to wersja powietrzna powinna być o wiele tańsza.
Joloxx9 941 Opublikowano 27 Stycznia Opublikowano 27 Stycznia 20 minut temu, lukadd napisał(a): Nvidia i tak jest napompowana w kosmos. Kurteczka podniesie ceny gpu dla graczy odrobi I tak by podniosl, co wy na RTX 6095 za jedyne 2499 MSRP?
Phoenix. 4 734 Opublikowano 27 Stycznia Opublikowano 27 Stycznia https://videocardz.com/pixel/nvidia-app-11-0-2-308-released-with-new-display-settings-integrated
cichy45 607 Opublikowano 27 Stycznia Opublikowano 27 Stycznia 1 godzinę temu, muszka napisał(a): zapewnić jakąś rozsądną ilość na start No tak z 500 milionów to byłaby może rozsądna ilość ale tyle nie dają rady wyklepać nawet za pół roku.
Joloxx9 941 Opublikowano 27 Stycznia Opublikowano 27 Stycznia Godzinę temu, PiPoLiNiO napisał(a): @Umpero Ty skończyłeś 20? Latasz zgrzany po tych forach, przeżywasz wszystko jak stonka okres. Wyluzuj poślady bo na zawał zejdziesz. Prawda jest taka, że masz uja do gadania. Wchodzisz w czwartek 0 14.55 i albo Ci pasuje cena albo nie Nie zdarzy się zastanowić i karty znikną 46 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): W to nie wątpię. Ale wątpię w różnice 200 zł między nim, a zwykłym W usa ma być 50 dolarów. Za 3 dni się przekonamy. Ten liquid chyba najlepiej wyceniony ze wszystkich patrząc na to co oferuje, o ile cena się sprawdzi
Umpero 979 Opublikowano 27 Stycznia Opublikowano 27 Stycznia Ale wiecie, że to tylko w x-komie premiera o 15:00? Takie morelaki to wstawią pewnie o dowolnej godzinie. Na komputronika to w zasadzie nie liczę bo tam to pewnie tak jak w MM cena z doopy i jak coś się pojawi to pewnie dopiero po premierze.
Umpero 979 Opublikowano 27 Stycznia Opublikowano 27 Stycznia 4 minuty temu, PiPoLiNiO napisał(a): Wszędzie jest premiera o 15. Mogą sprzedawać od 15:00. Bazując na tym co było na premierę 9800X3D to zakładam, że mogą uruchomić sprzedaż też o późniejszej godzinie. Komputronik też nie ruszył ze sprzedażą o 15.
Spychcio 802 Opublikowano 27 Stycznia Opublikowano 27 Stycznia 2 godziny temu, mortir napisał(a): Te namioty to Ku(r)tas i reszta zarządu szykują sobie nowe lokum. News z innego portalu: "Wieści o przełomie technologicznym z Chin wywołują też panikę na giełdach w Europie i USA. NVIDIA już traci w poniedziałek ok. 9%, a holenderski ASML, który produkuje maszyny fotolitograficzne, stracił od rana prawie 12% na swoich akcjach. Spada też mocno, o ponad 8%, Advantest Corp (partner biznesowy NVIDIA) oraz Furukawa Electric (11%). Wyraźnie obrywają też kryptowaluty. Przykładowo Bitcoin stracił 5% przez weekend, a Ethereum 6%." Ładnie Chinole porobiły Kurteczkę tym swoim AI Ich AI jest podobno lepsze a kosztowało tylko 3% tego co to z USA
Umpero 979 Opublikowano 27 Stycznia Opublikowano 27 Stycznia 6 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): Nie wiem na czym bazujesz, ja bazuje na rzeczywistości. O 14.57 miałem w koszyku X-kom 9800X3D, o 14.59 miałem w koszyku na Media Expert 9800X3D, o 15.00 miałem w koszyku na Morele O 15 też widziałem, że jest w Komputronik O 15.30 widziałem, że nie ma nigdzie Kurde. Byłem przekonany, że morele ruszyło ze sprzedażą jakoś ze sporym opóźnieniem. Co do komputronika to też mi się jakoś zakodowało w głowie, że oni dopiero udostępnili ofertę jakoś pół godziny później.
Phoenix. 4 734 Opublikowano 27 Stycznia Opublikowano 27 Stycznia 2 minuty temu, Spychcio napisał(a): Ładnie Chinole porobiły Kurteczkę tym swoim AI Nvidia tez w koncu spadnie z rowerka z tym swoim AI, wiecznie na szczycie nie beda. 2
x-kom 281 Opublikowano 27 Stycznia Opublikowano 27 Stycznia 24 minuty temu, Umpero napisał(a): Ale wiecie, że to tylko w x-komie premiera o 15:00? Takie morelaki to wstawią pewnie o dowolnej godzinie. Na komputronika to w zasadzie nie liczę bo tam to pewnie tak jak w MM cena z doopy i jak coś się pojawi to pewnie dopiero po premierze. O 15:00
Doamdor 1 813 Opublikowano 27 Stycznia Opublikowano 27 Stycznia 1 minutę temu, x-kom napisał(a): O 15:00 Zobaczymy ile sztuk macie dla nas. 2 minuty temu, PiPoLiNiO napisał(a): 3 doby zostały, a Wy dalej nie możecie napisać klientom co będziecie sprzedawać? Przecież to śmieszne jest. Nie napiszą, to będzie wyścig.
Pawlos 69 Opublikowano 27 Stycznia Opublikowano 27 Stycznia 20 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): Nie wiem na czym bazujesz, ja bazuje na rzeczywistości. O 14.57 miałem w koszyku X-kom 9800X3D, o 14.59 miałem w koszyku na Media Expert 9800X3D, o 15.00 miałem w koszyku na Morele O 15 też widziałem, że jest w Komputronik O 15.10 widziałem, że nie ma nigdzie Ok za ile w końcu kupiłeś 9800X3D na premierę. Chciałbym, mieć porównanie po ile teraz można kupić.
Umpero 979 Opublikowano 27 Stycznia Opublikowano 27 Stycznia 11 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): 3 doby zostały, a Wy dalej nie możecie napisać klientom co będziecie sprzedawać? Przecież to śmieszne jest. Pewnie nie zależy to od pracownika, który obsługuje tutaj konto. Być może są jakieś odgórne nakazay, zakazy. Zauważ, że w przypadku x-koma masz najwięcej informacji o premierze. 3 minuty temu, Pawlos napisał(a): Ok za ile w końcu kupiłeś 9800X3D na premierę. Chciałbym, mieć porównanie po ile teraz można kupić. Na pepperku widziałem dzisiaj ofertę za 2499. Oferta chyba foxkomputers na allegro.
cichy45 607 Opublikowano 27 Stycznia Opublikowano 27 Stycznia 15 minut temu, Doamdor napisał(a): Zobaczymy ile sztuk macie dla nas. 15 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): Sklepy już opchnęły wszystko pod ladą do kopaczy AI o 15:00 zmieni się status z "wkrótce dostępne" na "brak na magazynie"
Umpero 979 Opublikowano 27 Stycznia Opublikowano 27 Stycznia (edytowane) @PiPoLiNiO od morelaków i komputronika nie masz za to żadnej informacji ani komunikacji z ich strony. U morelaków normalnie nie podejrzysz oferty, a w x-komie masz normlanie podgląd. W komputroniku zero. Napisałem też do komputronika i do morele. Pierwszy cisza. Drudzy nawet nie byli w stanie odpowiedzieć o której ruszają ze sprzedażą. Nie zmienia to oczywiście faktu, że sam jestem głodny większej ilości informacji odnośnie premiery. Edytowane 27 Stycznia przez Umpero
Rekomendowane odpowiedzi