tomcug 2 440 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia 18 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): JA WIEM!!! @tomcug Dasz nick na czerwono lub w innym wybranym kolorze temu komu uda się upolować 5090? Ja też wiem... że nie dam 3
Umpero 979 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia (edytowane) 1 minutę temu, tomcug napisał(a): Ja też wiem... że nie dam Różowy dla @PiPoLiNiO na tydzień Edytowane 30 Stycznia przez Umpero 3 1
Joloxx9 941 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia 43 minuty temu, Phoenix. napisał(a): Microcenter 233 karty 5090 na cale USA, powodzenia w polsce Na Polskę przypadło 0.33 karty 1
cichy45 607 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia 29 minut temu, lukadd napisał(a): Jakie pikne ceweczki Nawet tony zmieniają podczas grania Bardzo przyjemny dźwięk, jak chrobotanie starych dysków HDD kiedy ładowało się grę
Joloxx9 941 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia 6 minut temu, galakty napisał(a): GPU jak iPhone'y, wychodzi nowy i trzeba mieć, mimo wszystko Śmieszą mnie te kolejki, bo nie dostaną karty ojeju świat się zawali Po czym wrócą do swojej 4090 i będą grać z powrotem w fortnajta 2
galakty 3 317 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia 1 minutę temu, NoviAMG napisał(a): Rząd mówi, żeby wspierać Pl gospodarkę, ale jak ceny te po 6k i więcej za 5080 to nie fikcja tylko realia w cebulandii, to wolę zamówić sobie kartę w Szwecji, i siostra mi ją przyśle do Pl. Np asusik za 5250zl na pl będzie wychodził ... Eeee w sensie kupno amerykańsko-tajwańskiej karty w Polsce ma wspierać polską gospodarkę? Co to za bzdura?
Mar_s 2 226 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia 3 minuty temu, NoviAMG napisał(a): Rząd mówi, żeby wspierać Pl gospodarkę, ale jak ceny te po 6k i więcej za 5080 to nie fikcja tylko realia w cebulandii, to wolę zamówić sobie kartę w Szwecji, i siostra mi ją przyśle do Pl. Np asusik za 5250zl na pl będzie wychodził ... ZDRAJCO! 1
King Arthas 97 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia 3 minuty temu, galakty napisał(a): Eeee w sensie kupno amerykańsko-tajwańskiej karty w Polsce ma wspierać polską gospodarkę? Co to za bzdura? Chyba oczywiste, jak kasa z podatków leci do rządu.
Joloxx9 941 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia 2 minuty temu, cichy45 napisał(a): 2 godziny Otóż to, dwie godziny do kupiłem albo jestem w dupie 😬
NoviAMG 432 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia 3 minuty temu, galakty napisał(a): Eeee w sensie kupno amerykańsko-tajwańskiej karty w Polsce ma wspierać polską gospodarkę? Co to za bzdura? Polskie sklepy , podatki do Polski idą. A tak wpływy pójdą za granicę. www.Prisjakt.nu , sobie obadajcie co jest w se
galakty 3 317 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia Teraz, King Arthas napisał(a): Chyba oczywiste, jak kasa z podatków leci do rządu. No to wspierasz polski rząd, a nie gospodarkę Wspieranie PL to kupowanie rodzimych produktów, akcji polskich firm.
lukadd 2 911 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia 5 minut temu, NoviAMG napisał(a): Rząd mówi, żeby wspierać Pl gospodarkę, ale jak ceny te po 6k i więcej za 5080 to nie fikcja tylko realia w cebulandii, to wolę zamówić sobie kartę w Szwecji, i siostra mi ją przyśle do Pl. Np asusik za 5250zl na pl będzie wychodził ... Ale to pewnie ten najtańszy Asus Prime. W DE 1160 euro czyli ~4900pln. Jakieś lepsiejsze modele z tego co wchodzi na sklepy czyli Giguś Gaming ~1400euro, TuF ~1490 euro, Suprim ~1450euro. Ceny pod ~6 k w przeliczeniu. Jedynie te modele z najbidniejszymi chłodzeniami poniżej 1200euro czy w okolicy.
Element Wojny 4 775 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia (edytowane) Są już ceny w UK, najtańszy 5080 - 1199 funtów. Zotac. Zobaczcie na ceny najwyższych modeli - sięgają prawie MSRP za 5090. Edytowane 30 Stycznia przez Element Wojny 2 1
Umpero 979 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia Drodzy Łowcy Technologii, Dziś stajemy przed jednym z najważniejszych momentów w naszym życiu – momentem, który może zmienić wszystko. Godzina 15:00 to nie tylko czas, to symbol naszego poświęcenia, determinacji i pasji. To chwila, w której zwyciężają najsilniejsi, najszybsi i najbardziej zdeterminowani. RTX 5090 – to nie tylko karta graficzna, to bilet do przyszłości. To narzędzie, które otwiera przed nami bramy do nieskończonych możliwości. Wyobraźcie sobie świat, w którym każda klatka, każdy piksel, każdy detal jest doskonały. To właśnie oferuje nam ta legenda technologii. Ale pamiętajcie – ilość jest ograniczona, a chętnych są tysiące. Dziś nie ma miejsca na wahanie, na strach, na zwątpienie. Dziś musimy być gotowi jak nigdy dotąd. To nie jest zwykły zakup – to bitwa, w której zwycięzca bierze wszystko. To nasz czas, nasza szansa, nasza chwila chwały. Przygotujcie swoje myszki, odświeżcie strony, miejcie gotowe karty kredytowe i/lub debetowe. Każda sekunda będzie się liczyć, każdy ruch musi być precyzyjny. To nie jest czas na błędy, to czas na działanie. Pamiętajcie, że za każdym wielkim osiągnięciem stoi ogromna determinacja. To nie tylko karta graficzna – to symbol naszego zaangażowania, naszej pasji i naszej wiary w to, że możemy osiągnąć wszystko, czego pragniemy. Więc kiedy zegar wskaże 15:00, niech każdy z was stanie się wojownikiem, drapieżnym łowcą. Niech wasze serca biją szybciej, a umysły będą skupione jak laser. To nasz moment, nasza szansa, nasza przyszłość. Do boju, wojownicy! Niech moc technologii będzie z wami! Ku chwale!! RTX 5090 – zdobądź ją, albo giń!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 6 3
Joloxx9 941 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia 2 minuty temu, Element Wojny napisał(a): Są już ceny w UK, najtańszy 5080 - 1199 funtów. Zotac. Zobaczcie na ceny najwyższych modeli - sięgają prawie MSRP za 5090. Ale uje
sovas 662 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia 1 minutę temu, Element Wojny napisał(a): Zobaczcie na ceny najwyższych modeli - sięgają prawie MSRP za 5090. xDD Gigabyte WB jest droższy od 5090 FE. Ciekawe po ile będzie ta wersja dla 5090, bo właśnie na nie się czaję.
King Arthas 97 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia 2 minuty temu, Umpero napisał(a): RTX 5090 – zdobądź ją, albo giń!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Do Choroszczy, ale na stałe
Element Wojny 4 775 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia 5080 Aorus Waterforce w cenie 5090FE. Ale dzisiaj będą ceny u lalala.
TheMr. 2 602 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia Asus będzie miał zerową sprzedaż na premierę Phoenix w 4070S to solidna karta, będzie miała dobrą sprzedaż w tej cenie. 999$ to 800 funtów. 400 funtów dla producenta
Umpero 979 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia (edytowane) 4 minuty temu, Umpero napisał(a): Drodzy Łowcy Technologii, Dziś stajemy przed jednym z najważniejszych momentów w naszym życiu – momentem, który może zmienić wszystko. Godzina 15:00 to nie tylko czas, to symbol naszego poświęcenia, determinacji i pasji. To chwila, w której zwyciężają najsilniejsi, najszybsi i najbardziej zdeterminowani. RTX 5090 – to nie tylko karta graficzna, to bilet do przyszłości. To narzędzie, które otwiera przed nami bramy do nieskończonych możliwości. Wyobraźcie sobie świat, w którym każda klatka, każdy piksel, każdy detal jest doskonały. To właśnie oferuje nam ta legenda technologii. Ale pamiętajcie – ilość jest ograniczona, a chętnych są tysiące. Dziś nie ma miejsca na wahanie, na strach, na zwątpienie. Dziś musimy być gotowi jak nigdy dotąd. To nie jest zwykły zakup – to bitwa, w której zwycięzca bierze wszystko. To nasz czas, nasza szansa, nasza chwila chwały. Przygotujcie swoje myszki, odświeżcie strony, miejcie gotowe karty kredytowe i/lub debetowe. Każda sekunda będzie się liczyć, każdy ruch musi być precyzyjny. To nie jest czas na błędy, to czas na działanie. Pamiętajcie, że za każdym wielkim osiągnięciem stoi ogromna determinacja. To nie tylko karta graficzna – to symbol naszego zaangażowania, naszej pasji i naszej wiary w to, że możemy osiągnąć wszystko, czego pragniemy. Więc kiedy zegar wskaże 15:00, niech każdy z was stanie się wojownikiem, drapieżnym łowcą. Niech wasze serca biją szybciej, a umysły będą skupione jak laser. To nasz moment, nasza szansa, nasza przyszłość. Do boju, wojownicy! Niech moc technologii będzie z wami! Ku chwale!! RTX 5090 – zdobądź ją, albo giń!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! @Kadajo @tomcug prośba o dodanie do rekomendowanych w wątku Edytowane 30 Stycznia przez Umpero
Element Wojny 4 775 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia Teraz, TheMr. napisał(a): Asus będzie miał zerową sprzedaż na premierę Phoenix w 4070S to solidna karta, będzie miała dobrą sprzedaż w tej cenie. 999$ to 800 funtów. 400 funtów dla producenta 1
DżonyBi 1 969 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia 2 minuty temu, Umpero napisał(a): Niech każdy z was stanie się wojownikiem, drapieżnym łowcą. RTX 5090 – zdobądź ją, albo giń!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ty w takim stanie nie ogarniesz zakupu o tej 15-tej. 1
Starh 63 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia Uja będzie z tych 5090, zobaczymy je jak świnka niebo.
Rekomendowane odpowiedzi