JDM 40 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia 3 minuty temu, DżonyBi napisał(a): Nie chcesz, nie kupuj. Jest takie fajne powiedzenie - "pieniadze lubia cisze". No właśnie tam niżej jest napisane, że nie kupuje i nawet jest wyjaśnione dlaczego.
cruzier 51 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia 3 minuty temu, DżonyBi napisał(a): Jest takie fajne powiedzenie - "pieniadze lubia cisze". Szanuję @DżonyBi. Bardzo mądre słowa. Teraz, JDM napisał(a): No właśnie tam niżej jest napisane, że nie kupuje i nawet jest wyjaśnione dlaczego. Bardziej chyba chodzi o to abyś to zatrzymał dla siebie i na tym koncentrował swoją energię.
Starh 63 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia 10 minut temu, sovas napisał(a): Z pracy Ogólnie to dana rzecz kosztuje tyle, ile nabywca jest w stanie za nią zapłacić. Dla mnie wydawanie 7-10 tysięcy na kartę to przesada mimo, że jestem w stanie sobie na to pozwolić. Najbardziej mnie dziwią osoby kupujące takie karty, a potem grające na monitorach ze słabymi matrycami. Sorry, ale przy takich kwotach warto gry w takich ustawieniach odpalić na takim oledzie chociaż.
Stjepan 2 376 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia Cytat Its funny watching the peasants argue over the 5090s
ket_rab 227 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia Normalnie ręce opadają na te ceny 5080 i 5090
Rico650 63 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia 10 minut temu, uszatygalgan napisał(a): Ktoś się orientuje czy Morele o tej godzinie jeszcze wysyła? Udało mi się złapać Gigabyte'a Gaming OC, dopłaciłem za wysyłkę ekspres, niby z GLSa dostałem maila, że numer paczki jest nadany ale jeszcze nie odebrana i nie wiem czy dopłaciłem na marne. Spokojnie stamtąd to i potrafi po północy wyjechać.
KamcioGF 67 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia (edytowane) del Edytowane 4 Lutego przez KamcioGF
sovas 662 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia 5 minut temu, Starh napisał(a): Ogólnie to dana rzecz kosztuje tyle, ile nabywca jest w stanie za nią zapłacić. Dla mnie wydawanie 7-10 tysięcy na kartę to przesada mimo, że jestem w stanie sobie na to pozwolić. Najbardziej mnie dziwią osoby kupujące takie karty, a potem grające na monitorach ze słabymi matrycami. Sorry, ale przy takich kwotach warto gry w takich ustawieniach odpalić na takim oledzie chociaż. Spokojnie, ludzie mają OLED-y, 9800x3d, szybkie ramy Raczej nie pakujesz top gpu do przeciętnego kompa. 1
Gandorf 3 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia (edytowane) RTX 4090 ceny na allegro lokalnie to teraz min 8000 tys zł kurcze I po planach wszystko przez tak super premierę heh Edytowane 30 Stycznia przez Gandorf
Brolly 758 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia (edytowane) 4 minuty temu, PiPoLiNiO napisał(a): Nawet jak ktoś będzie żreć gruz przez 4 kolejne miesiące. Co Was to obchodzi? Czemu tak to przeżywacie? Nigdy tego nie zrozumiem... Ja myślę że wiele osób źle rozumie w czym problem, tu nie chodzi o to kto na co wydaje swoje pieniądze. Tylko o fakt że nvidia SZCZA na nas po prostu bo to nie jest nawet plucie, dostaliśmy odgrzane kotlety trochę przypudrowane za cenę z DUPY. Teraz to powinno leżeć i gnić w sklepach żeby nvidia się osrała, ale oczywiście somsiad nie może mieć lepszego kompa i trzeba wpierdolić się w kredyt na 5090. Mój kumpel na upartego mógł by kupić nawet 5090 bo go STAĆ ale wiecie co powiedzieć? że te zielone zjeby nie zobaczą od niego ZŁOTÓWKI Edytowane 30 Stycznia przez Brolly 2 1 3
Gandorf 3 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia (edytowane) 19 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): Nawet jak ktoś będzie żreć gruz przez 4 kolejne miesiące. Co Was to obchodzi? Czemu tak to przeżywacie? Nigdy tego nie zrozumiem... Ma pasję, chciał i kupił. Tyle no i tak takie 10 tys za kartę to nic jak niektórzy na "lunete" do Apartu dają 40 tys jest wiele rożnych hobby gdzie koszty są większe Edytowane 30 Stycznia przez Gandorf 1 1
Karas 0 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia 5070ti zaczyna wyglądać bardzo ciekawie. Rdzeń ma dużo niższe taktowanie niż 5080 i jesli będą się kręcić na 3.2Ghz jak 80tki to będzie to najlepsza karta tej serii za 'marne grosze' 😋
Pawlos 69 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia Jak ktoś nie zdążył, kupić to zostały jeszcze 2 modele. Suprim nie dawno poszła za 8400k https://www.euro.com.pl/search.bhtml?keyword=rtx 5080 2
Danio 17 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia Mi się udało wyrwać Gainwarda za 5199 zł, który poleci do kumpla. Miałem dla siebie Asusa Prime OC, ale przy wybieraniu formy dostawy wyleciał z koszyka. Szukam czegoś do mniejszego komputera. Z Founders Edition nie udało się - znacie jakąś stronę, która najszybciej powiadomi o dostawie tych kart? Przecież co chwilę nie będę zaglądał na sklep NV, który ciągle nie działa. Januszexy pokroju Morele czy XKOM już podniosły ceny...
Element Wojny 4 775 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia 1 minutę temu, Karas napisał(a): 5070ti zaczyna wyglądać bardzo ciekawie. Rdzeń ma dużo niższe taktowanie niż 5080 i jesli będą się kręcić na 3.2Ghz jak 80tki to będzie to najlepsza karta tej serii za 'marne grosze' 😋 I na to wszyscy liczymy. Na popierze 5070Ti wydaje się być jedynie niewiele wolniejszy od 5080. A jak będzie po OC? Aż się zastanawiam, czy wejść w 5080FE czy w jakiś konkretny mocny model 5070Ti.
Gandorf 3 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia kurcze to jest jedna z najgorszych premier Nvidi pod wieloma względami naprawdę się postarali żeby było
Gandorf 3 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia Teraz, Element Wojny napisał(a): I na to wszyscy liczymy. Na popierze 5070Ti wydaje się być jedynie niewiele wolniejszy od 5080. A jak będzie po OC? Aż się zastanawiam, czy wejść w 5080FE czy w jakiś konkretny mocny model 5070Ti. ciekawe czy za rok będzie ten mityczny RTX 5080 Ti
areczek1987 899 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia (edytowane) 4 minuty temu, Danio napisał(a): Mi się udało wyrwać Gainwarda za 5199 zł, który poleci do kumpla. Miałem dla siebie Asusa Prime OC, ale przy wybieraniu formy dostawy wyleciał z koszyka. Szukam czegoś do mniejszego komputera. Z Founders Edition nie udało się - znacie jakąś stronę, która najszybciej powiadomi o dostawie tych kart? Przecież co chwilę nie będę zaglądał na sklep NV, który ciągle nie działa. Januszexy pokroju Morele czy XKOM już podniosły ceny... Trzeba było nie oddawać kumplowi. Zaraz ci następna nie podpasuje a nie powiemy ci kiedy fe trafi na stronę NVIDI nawet jakby ktoś wiedział. Aż takimi idiotami nie jesteśmy... Edytowane 30 Stycznia przez areczek1987
Gret 554 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia 1 minutę temu, PiPoLiNiO napisał(a): Żeby zmienić sygnaturkę na bardziej dojebaną, to karta musi dojść i działać, oczywiście po wrzuceniu zdjęcia na forum, czy można od razu po zakupie? Dla kolegi pytam... to pytanie retoryczne
MJRegul 495 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia 6 minut temu, Raider napisał(a): większość Polaków inwestuje w samochody i stoją później pod blokami tanich mieszkań jakich mieszkań? 1
Element Wojny 4 775 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia Hehe, dostępność 5080 i 5090 jest taka, że zanim one wrócą do sklepów, będziemy już po premierze 5070Ti 1
Pawlos 69 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia (edytowane) 4 minuty temu, MJRegul napisał(a): jakich mieszkań? Tych, co wynajmują Edytowane 30 Stycznia przez Pawlos
Rekomendowane odpowiedzi