Pavel87 703 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia (edytowane) Zresztą, oglądając prezentacje OLED-a na YouTubie na IPS-ie czy VA też tego nie zauważysz. Edytowane 31 Stycznia przez Pavel87 2
Joloxx9 941 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 5 minut temu, Kadajo napisał(a): Tu bardziej chodzi o warunki oświetleniowe, w sklepie to można najwyżej cenę porównać i dotknąć. Jakość obrazu to... lepiej przemilczę No to zależy od sklepu, na mnie oled wszędzie robil spore wrazenie
Kabor 460 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia Jak komuś brakuje motywacji do kupna OLEDa to podam protipa który u mnie zadziałał: - bierzemy słuchawki bezprzewodowe i zakładamy na głowę, - podłączamy kablem DO MONITORA w celu naładowania, - zahaczamy kabel o fotel i się obracamy, - zostawiamy kubek przed klawiaturą. Efekt jak poniżej. Od razu trzeba wymienić monitor na nowy OLED ;-) 3
darecki 0 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia Widzę że wciąż można 5080 kupić ale cena 8, 8.7K Za suprim liquid. Kupowałem w grudniu 2020 3080 za 4700 i już wydawało mi się to chore.
Kadajo 7 412 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 1 minutę temu, Element Wojny napisał(a): Do grzechu mnie namawiacie. Będę musiał swoje kolekcje DVD przez Was posprzedawać... Jeszcze nam podziękujesz, a ja ci podam swoj numer konta co by na jakieś piwko przelew poszedł
Brolly 765 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia (edytowane) Edytowane 31 Stycznia przez Brolly 2
ODIN85 3 502 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 1 minutę temu, Kadajo napisał(a): Jeszcze nam podziękujesz, a ja ci podam swoj numer konta co by na jakieś piwko przelew poszedł To był mój pomysł 1
Pentium D 1 164 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia @Kadajo jakiś wielbiciel bluzga na Ciebie na czacie
Element Wojny 4 776 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia (edytowane) 9 minut temu, Kadajo napisał(a): Jeszcze nam podziękujesz, a ja ci podam swoj numer konta co by na jakieś piwko przelew poszedł Ok, dobra Pany, zaufam, liczę że porządni z Was ludzie i nie wrzuciliście mnie właśnie na minę. To ten nowszy model z matrycą QD-OLED od Samsunga, HDR400 True Black. Edytowane 31 Stycznia przez Element Wojny 9 1
matakujce 84 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia tutaj fajnie widać różnicę w nocy IPS vs najtańszy OLED od AOCa, akcja zaczyna się od ok 2minuty.
Joloxx9 941 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 4 minuty temu, Brolly napisał(a): :cwaniak: Odnosze wrazwnie, że w nvidii to całe działy myślały, jak pokroić ten rdzen żeby wyciągnąć od nas jak najwięcej kasy, niby trzeba wydać coś mocniejszego niż 4080s ale też bez przesady, żeby było miejsce na super w przyszłym roku
Joloxx9 941 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 1 minutę temu, Element Wojny napisał(a): Ok, dobra Pany, zaufam, liczę że porządni z Was ludzie i nie wrzuciliście mnie właśnie na minę. No to grafa poczeka, ale IMO będziesz bardziej zadowolony niż z 5070Ti. Którego i tak byś pewnie miał ciężko kupić 1 minutę temu, ODIN85 napisał(a): Została ostatnia A mieli więcej?
PepePanDziobak 105 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 2 godziny temu, Kłaczkov napisał(a): Ja jestem ciekaw jaka bedzie odpowiedz od AMD na 5070TI na ktore czekam. W marcu mam akurat urodziny to moze sprawie sobie prezent A jak nie to poczekam do lata na najlepsze deale. Teraz zaluje ze moja 3060ti poszla za tak malo teraz moze daloby rade za 290euro Tez czekam na odpowiedź AMD. Muszą czymś zadać cios po aktualizacji dlss dla generacji 40xx
ODIN85 3 502 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 4 minuty temu, Joloxx9 napisał(a): No to grafa poczeka, ale IMO będziesz bardziej zadowolony niż z 5070Ti. Którego i tak byś pewnie miał ciężko kupić A mieli więcej? 5 było od rana.
MJRegul 495 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia (edytowane) 3 minuty temu, PepePanDziobak napisał(a): Tez czekam na odpowiedź AMD. Muszą czymś zadać cios po aktualizacji dlss dla generacji 40xx cios od AMD Edytowane 31 Stycznia przez MJRegul 6
lukadd 2 913 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 14 minut temu, Element Wojny napisał(a): Do grzechu mnie namawiacie. Będę musiał swoje kolekcje DVD przez Was posprzedawać... A nie lepiej parę nadgodzin. Albo jakąś fuchę w weekend zrobić. Somsiadce pokój pomalować i masz na monitor.
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 24 minuty temu, Element Wojny napisał(a): A dlaczego mam żartować? Z pewnością jest ładniej, szybsze czasy reakcji itd. ale gdzie tu game changer? W nocy to ja śpię. Tak samo nie zobaczysz 140fps w grze na filmiku na YT ograniczonym do 60fps
Kadajo 7 412 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 13 minut temu, Pentium D napisał(a): @Kadajo jakiś wielbiciel bluzga na Ciebie na czacie 11 minut temu, Mar_s napisał(a): Już nie. Ehh jakaś dobra drama mnie ominęła... no trudno
kolo.d 33 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia (edytowane) 21 minut temu, ODIN85 napisał(a): To był mój pomysł A ja odradzam OLEDa - bo tak się zaczyna: najpierw OLED na zachętę, ale później nie możesz przestać- do tego coraz mocniejsze środki zaczynasz kupować: 3080, 4090, 5090 i ciągle mało Edytowane 31 Stycznia przez kolo.d 1 3
Joloxx9 941 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia (edytowane) Żona pyta ile wydałem nante części do kompa, nadszedł czas ciężkich odpowiedź Edytowane 31 Stycznia przez Joloxx9 3
Mar_s 2 226 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia Teraz, Kadajo napisał(a): Ehh jakaś dobra drama mnie ominęła... no trudno Średnia, zasugerował że jesteś moją żoną czy coś w tym rodzaju. 2
ODIN85 3 502 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia Teraz, Joloxx9 napisał(a): Żona pyta ile wydałem nante części do kompa, nadszedł czas ciężkich odpowiedź Jak nic jej nie kupiłeś to Cię czeka samotny tydzień 2 1
Rekomendowane odpowiedzi