sovas 662 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego (edytowane) Nakreślę swoją historię z zakupem 3080 na premierę w x-kom, bo widać, że nic się nie zmienili. 1) 17 wrz 2020 - zakup karty na stronie, produkt oznaczony jako "dostępny", sytuacja była taka sama jak z obecną premierą, spam F5, problemy z działaniem strony, ale udało się, super 2) 17 wrz 2020 - jakiś czas po zakupie dostałem maila, brak dostępności, planowana data dostępności 2020-10-01 3) 14 gru 2020 - "Dzień dobry, niestety, cały czas nie otrzymaliśmy dostawy produktu GeForce RTX 3080. Przepraszamy, że musisz dłużej czekać na swoje zakupy." - padła informacja, że dostawa będzie w ciągu kilku tygodni 4) 30 sie 2021 - uwaga hit, tak to dokładna data, nie pomyliłem się, nie mam dalej tej karty i już jej nie będę miał, padła propozycja zakupu innego modelu - "Model jest zarezerwowany w Pana zamówieniu i oczekuje na Pana decyzję. Proszę o informację zwrotną do dnia jutrzejszego (16.09). Brak jakiejkolwiek informacji z Pana strony doprowadzi do automatycznego anulowania zamówienia." Tak, dali mi jeden wieczór na decyzję (wtedy dalej były problemy z dostępnością kart), bo inaczej anulują moje zamówienie i nie dostanę ani tego, ani innego modelu. Widzę bardzo podobny model działania do obecnej sytuacji. Zapytacie, po co znowu u nich kupuję - proste, nie udało się nigdzie indziej, więc wolałem mieć puste zamówienie tu niż nic. Edytowane 4 Lutego przez sovas
bourne2008 1 202 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego 2 minuty temu, Paw79 napisał(a): Tajemnicze zgony kart RTX 5090 i RTX 5090D. Nie aktualizujcie sterowników! Ale wtopa Nvidii, jeżeli to prawda. Ta karta ma jedne oficjalne sterowniki więc co to za ...
Zachy 586 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego Mądry uczy sie na błędach. Głupi tylko je powiela... Problem w tym, że nigdzie indziej nie bylo 5090 do zamówienia. Wiec lepsze zamówienie oczekujące, niż próba polowania na 'niewiadomo kiedy, niewiadomo gdzie...".
Godlike 880 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego 2 minuty temu, Zachy napisał(a): Co za alex? Na labie znany bardziej pod nickiem half cos tam, juz nie pamiętam dokładnie Ale odkad wyłapał bana to robi karierę na Golu, generalnie to dużo polewki z jego komentarzy, bo dla niego co druga gra to GOTy i podjarka jak czarownica na stosie No ale jak byl na labie to zawsze mial top sprzet, zawsze najnowszy i widze nadal trzyma fason
Umpero 979 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego 6 minut temu, eXplosiV napisał(a): Dzisiaj po 13 przyszła moja karta (z racji modelu pudełko wygląda niepozornie w porównaniu do 4090, no ale liczy się zawartość ). No to ten tego... 6 tysi i każdy happy
Zachy 586 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego A to wiem. Byl on i Gosu, zawsze myslalem ze to ten sam typ na multikoncie
Voggie 71 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego 21 minut temu, Michael_ napisał(a): Mam FV zakupową więc na 99.99% wyślą. Zobaczymy o godzinie 18, bo o tej godzinie zazwyczaj odbiera od nich inpost. to powodzenia, oby chociaż jedna karta od nich wyszła... Ciekawe, czy mi też zaproponują jakąś rekompensatę jak mam po MSRP to 5090 1 1
baster 8 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego 13 minut temu, Zachy napisał(a): Co za alex? 19 luty... a maila to wam wyslali ze dorzuca 400zl, czy na slowo jakiegos typa z linii tel wszystko zalatwiane? Nie ma potwierdzenia droga mailowa w jakims komunikacie to i nie ma pewnej rekompensaty... Ceny są już zaktualizowane w panelu klienta.
Zachy 586 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego (edytowane) Ahas, no to ladnie ze strony @x-kom To zamawiajacy jakie modele 5090 dostali takie telefony i zwroty? Edytowane 4 Lutego przez Zachy
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego Spoko opcja, 2 tygodnie oczekiwania ale pół kafla w kieszeni 1
Zachy 586 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego A tymczasem w Komputroniku.... Ceny Asusa i MSI znowu w gore...
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego 1 minutę temu, PiPoLiNiO napisał(a): Do mnie nawet nie dzwonili Zobaczyli jak sie wkurzasz na forum, to podbili stawkę w prezencie
Michael_ 55 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego 1 minutę temu, Tester Wrażeń napisał(a): Spoko opcja, 2 tygodnie oczekiwania ale pół kafla w kieszeni to nie jest nawet 5% rabatu... 1
lukadd 2 901 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego 18 minut temu, eXplosiV napisał(a): Dzisiaj po 13 przyszła moja karta (z racji modelu pudełko wygląda niepozornie w porównaniu do 4090, no ale liczy się zawartość ). Będziesz go wodował?
Zachy 586 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego Na razie to strach podlaczac karte... jak stery albo cokolwiek moga ja ubic
some1 536 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego 3 minuty temu, PiPoLiNiO napisał(a): Do mnie nawet nie dzwonili Twój portret już wisi u nich na ścianie. 21
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego 1 minutę temu, Michael_ napisał(a): to nie jest nawet 5% rabatu... Wiadomo, ale pisze też z pespektywy gościa, co nie jest w gronie 0,1% farciarzy. Patrząc też na te doniesienia o psuciu kart przez sterowniki, przynajmniej pierwsze dzikie beta testy Was ominą
Zachy 586 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego 1 minutę temu, some1 napisał(a): Twój portret już wisi u nich na ścianie. Ło kurde, @PiPoLiNiO będziesz sławny...
Voggie 71 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego 6 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): Do mnie nawet nie dzwonili U mnie też brak telefonu na chwilę obecną, a raczej tych ludzi, którzy zamówili te asusy aż tak dużo nie mają... Pomijam kwestię, że ludzie dostawali maile o rzekomej dostawie 03.02 już tego samego dnia a ja go dostałem dopiero pod koniec dnia w piątek.
Zachy 586 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego Kiedys jak adminowalem sieciami osiedlowymi w Gdansku... mialem takiego typa 'Barman" mial ksywe... upierdliwy ze HOHO... przy UG byl sklep z elektronika, mieli jego zdjecie 'tych klientow nie obslugujemy..." Teraz, Voggie napisał(a): U mnie też brak telefonu na chwilę obecną, a raczej tych ludzi, którzy zamówili te asusy aż tak dużo nie mają... Pomijam kwestię, że ludzie dostawali maile o rzekomej dostawie 03.02 już tego samego dnia a ja go dostałem dopiero pod koniec dnia w piątek. a ktorego Asusa kliknales? bo mi sie wszyscy myla tu...
Voggie 71 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego 1 minutę temu, Zachy napisał(a): Kiedys jak adminowalem sieciami osiedlowymi w Gdansku... mialem takiego typa 'Barman" mial ksywe... upierdliwy ze HOHO... przy UG byl sklep z elektronika, mieli jego zdjecie 'tych klientow nie obslugujemy..." a ktorego Asusa kliknales? bo mi sie wszyscy myla tu... 5090 Tuf nie-OC za 10299
Zachy 586 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego U LaLa... taka karta i taka cena. Ja jakbym widzial tego tufa za tyle od razu bym klikal tez...
Rekomendowane odpowiedzi