zozolek 312 Opublikowano 6 Lutego Opublikowano 6 Lutego 30 minut temu, Benecol napisał(a): https://forums.guru3d.com/threads/msi-afterburner-4-6-6-beta-5-for-nvidia-geforce-rtx-5000-series-cards.455155/ A few more important notes related to overclocking RTX 5000 series: - Overvoltage % adjustment is currently functioning improperly in the first public NVIDIA 572.16 driver on RTX 5000 series cards, so use it with caution. Attempt to set overvoltage % with any GPU overclocking software (even default 0% overvoltage) may cause max frequency to be artificially limited, similar to previously documented V/F points voltage locking issue. Until the functionality is fixed in NVIDIA driver, it is strongly recommended to avoid enabling "Unlock voltage control" option in general MSI Afterburner properties. If you already enabled it, you may disable "Unlock voltage control" and reboot system after that. Pamietaj zeby wiec odklikać te opcję. Wtedy działa... Ale i tak z czasem może się posypać. Ja już 3x robilem DDU i reinstall AF bo zegary nie boostowały z czasem. Dałem sobie w końco spokój z OC. Trzeba poczekać aż sterowniki to poprawią. ThX, odznaczyłem tę opcje nieco wcześniej i poki co śmiga. Kultura pracy i tempy po solidnym OC rewelacja jak na takim gpu dla biedoty.
ODIN85 3 501 Opublikowano 6 Lutego Opublikowano 6 Lutego 27 minut temu, Element Wojny napisał(a): Było? Ale oni tam muszą fuszerkę odwalać, że nawet karty źle oznaczają. https://www.ppe.pl/news/362986/czy-nvidia-nie-radzi-sobie-najlepiej-z-kontrola-jakosci-nabywca-rtx-5080-fe-otrzymal-rtx-5090-tak-jakby.html Ja bym cicho siedział
RTX4090 358 Opublikowano 6 Lutego Opublikowano 6 Lutego Jakoś brak chętnego na Astrala 5090 za jedyne 22 tys z OLX
Element Wojny 4 775 Opublikowano 6 Lutego Opublikowano 6 Lutego 6 minut temu, ODIN85 napisał(a): Ja bym cicho siedział Aha, chyba że by się okazało że kupiłeś 5080, na karcie pisze 5090, a chodzi jak 5070.
lukadd 2 907 Opublikowano 6 Lutego Opublikowano 6 Lutego (edytowane) 4 minuty temu, RTX4090 napisał(a): Jakoś brak chętnego na Astrala 5090 za jedyne 22 tys z OLX To pewnie ten z amazona za 12k Edytowane 6 Lutego przez lukadd
Zachy 586 Opublikowano 6 Lutego Opublikowano 6 Lutego Nie, to pierwszy premierowy rzut z @x-kom te ktorych ponoc nie bylo... 1
tgolik 546 Opublikowano 6 Lutego Opublikowano 6 Lutego 29 minut temu, Element Wojny napisał(a): Aha, chyba że by się okazało że kupiłeś 5080, na karcie pisze 5090, a chodzi jak 5070. Najważniejsze jest logo RTX 5090. Potem tylko ustawiasz DLSS ultra wydajność, 4xFG i karta śmiga jak RTX 6090. 4
MJRegul 495 Opublikowano 6 Lutego Opublikowano 6 Lutego 3 godziny temu, Element Wojny napisał(a): O ile pamiec mnie nie myli, 2780. Jezuniu, to wygrałeś złoto polewane kawiorem i szampanem w loterii sylikonowej
kendo999 99 Opublikowano 6 Lutego Opublikowano 6 Lutego nie ma chetnego na tego astrala 5090 na olx , bedzie za tydzien drożej , MSI i ASUS podnoszą ceny kart ser. 5000
kendo999 99 Opublikowano 6 Lutego Opublikowano 6 Lutego (edytowane) 3 osoby kupiły, to trzeba mieć zryty beret Edytowane 6 Lutego przez kendo999 1
HappyLittleGamer 190 Opublikowano 6 Lutego Opublikowano 6 Lutego Wg mnie 16GB vram to jest za mało nawet do 3440x1440 więc moim zdaniem Snowden ma rację. Z resztą już kolejna gierka Indiana Jones to potwierdza. Kurteczka umie w ten biznes jak nikt ;p 1
Umpero 979 Opublikowano 6 Lutego Opublikowano 6 Lutego 5 minut temu, RTX4090 napisał(a): ILE 3 osoby ? To są debile. Nasuwa się też pytanie skąd ten sprzedający ciul ma tyle sztuk 5090?
kendo999 99 Opublikowano 6 Lutego Opublikowano 6 Lutego nie wiesz , pracownicy xkom morele oni też muszą zarobic jest okazja
NoviAMG 432 Opublikowano 6 Lutego Opublikowano 6 Lutego 3 minuty temu, Umpero napisał(a): To są debile. Nasuwa się też pytanie skąd ten sprzedający ciul ma tyle sztuk 5090? Pewnie to wasze zamówione sztuki, do skarbowki bym gościa zgłosił
Brolly 758 Opublikowano 6 Lutego Opublikowano 6 Lutego 17 minut temu, RTX4090 napisał(a): ILE 3 osoby ? Druga sprawa skąd on ma tyle sztuk? 1
maxmaster027 882 Opublikowano 6 Lutego Opublikowano 6 Lutego 6 minut temu, Brolly napisał(a): Druga sprawa skąd on ma tyle sztuk? Prawdopodobnie nikt nie kupil. Tylko z innych kont dał kup i anulowal transakcje, zeby wygladalo ze schodzi 1 1
lukadd 2 907 Opublikowano 6 Lutego Opublikowano 6 Lutego 20 minut temu, Umpero napisał(a): Nasuwa się też pytanie skąd ten sprzedający ciul ma tyle sztuk 5090? Jak to skąd? Z xkoma 2
Reverse17 44 Opublikowano 6 Lutego Opublikowano 6 Lutego (edytowane) 36 minut temu, RTX4090 napisał(a): ILE 3 osoby ? 3 osoby kupiły na tej aukcji ALE, niekoniecznie w tej cenie.. Na Alledrogo można edytować cenę aukcji w locie a informacja o sprzedaży pozostaje bez zmian, już dobre kilka lat tak to działa i jest to stary manewr na podbicie atrakcyjności oferty Gość równie dobrze mógł sprzedać pierwszą dziewięćdziesiątkę za 14K, drugą za 16K, trzecią za 18K a przy próbie sprzedaży 4 zaszalał i ustawił widoczne 19 999,00 zł PS: równie dobrze mógł sprzedać wszystkie 3 za te 20K, ale tego chyba się nie dowiemy ponieważ Allegro nie udostępnia historii sprzedaży na danej aukcji Edytowane 6 Lutego przez Reverse17
maxmaster027 882 Opublikowano 6 Lutego Opublikowano 6 Lutego 1 minutę temu, lukadd napisał(a): Jak to skąd? Z xkoma po 14:45 ani razu nie udało mi sie władować strony xkom
Umpero 979 Opublikowano 6 Lutego Opublikowano 6 Lutego (edytowane) Jak kliknę kup teraz to jestem zobowiązamy do zapłaty? Bym mu zrobił psikusa i nie dokonał wpłaty Edytowane 6 Lutego przez Umpero
Rekomendowane odpowiedzi