Doamdor 1 799 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego 44 minuty temu, sovas napisał(a): Ciekawe, czy będą piszczeć Mój Asus cisza, ale to najniższa półka. Co do MSI RTX 5090 TRIO, testowany model piszczał przy wysokim FPS. 1
maras2574 898 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego 26 minut temu, sovas napisał(a): Antony pewnie sprzedał później na ebay za 1.5x Nie doczytałeś, finalnie karta była dla Polaka (z PcLab), Anthony tylko pośredniczył w zakupie, bo można ją było kupić tylko w USA. Ostatni raz wtedy okazałem miękką dupę i komuś pomogłem za free ! Jak pisałem, nie usłyszałem nawet dziękuję, a gość się zwinął z forum, tel. też nie odbierał ! 1
dhyde00 240 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego Ja kupiłem nowy kabel do 5090, mimo że zasilacz mam dopiero od pół roku, więc nie jest zjechany. Moim zdaniem nie ma co panikować – wątpię, żeby karta cały czas pobierała swoje 575 W, ale i tak planuję zrobić UV do okolic 450 W.
DżonyBi 1 975 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego Gainwarda to chyba nikt nie odwazy sie kupic po tescie Liptona.
Doamdor 1 799 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego (edytowane) Teraz, DżonyBi napisał(a): Gainwarda to chyba nikt nie odwazy sie kupic po tescie Liptona. Tak samo jak Ventusa. Lecz ja znów go kupiłem. Edytowane 20 Lutego przez Doamdor 1
DżonyBi 1 975 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego (edytowane) 1 minutę temu, ODIN85 napisał(a): Jak szaleć to szaleć Zartujesz? Poczekaj chociaz na sume 5-cio cyfrowa. Edytowane 20 Lutego przez DżonyBi
TonyMoSo 53 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego (edytowane) 11 minut temu, ODIN85 napisał(a): Jak szaleć to szaleć To już wolałbym NOWEGO 5080 suprim SOC od skalpera za 1000zł mniej. Edytowane 20 Lutego przez TonyMoSo
Doamdor 1 799 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego 2 minuty temu, ODIN85 napisał(a): Jak szaleć to szaleć Tu masz taniej model Astral. https://www.olx.pl/d/oferta/asus-rtx-5080-astral-oc-CID99-ID14ydkb.html 1
ODIN85 3 505 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego 2 minuty temu, DżonyBi napisał(a): Zartujesz? Poczekaj chociaz na sume 5-cio cyfrowa. Spokojnie dałem do koszyka bo tak to ceny nie wyświetlało.
DżonyBi 1 975 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego @ODIN85 A tak przy okazji zmieniasz swoja 4080?
dhyde00 240 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego 5 minut temu, TonyMoSo napisał(a): To już wolałbym 5080 suprim SOC od skalpera za 1000zł mniej. Mam Suprima za 2 tys mniej jakbys chcial 1
galakty 3 346 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego 7 minut temu, ODIN85 napisał(a): Jak szaleć to szaleć Jak ktoś to kupi za takie pieniądze to powinien iść siedzieć
iammike 19 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego 9 minut temu, Doamdor napisał(a): Tu masz taniej model Astral. https://www.olx.pl/d/oferta/asus-rtx-5080-astral-oc-CID99-ID14ydkb.html Ej, to moje ogłoszenie! 1
DżonyBi 1 975 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego (edytowane) A potem granatem go Edytowane 20 Lutego przez DżonyBi 1
TonyMoSo 53 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego 3 minuty temu, dhyde00 napisał(a): Mam Suprima za 2 tys mniej jakbys chcial Dzięki, ja odniosłem się do nowego sklepowego.
stefanbat84 17 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego Właśnie dostałem sms, że mój astral zostanie wysłany dzisiaj. Ale uwierzę jak zobaczę 5
kempes 28 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego Dostałem SMS z xkom że moje zamówienie zostanie wysłane dziś. I przepraszają za opóźnienie. (Astral 5090) 6
ffallen 49 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego Czyli co znowu kłamali? Pisali, że nie ma, a teraz nagle dotarły i się cudownie zmaterializowały? Chyba, że w paczce będą TUF'y OC
tomi182 3 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego 1 minutę temu, ffallen napisał(a): Czyli co znowu kłamali? Pisali, że nie ma, a teraz nagle dotarły i się cudownie zmaterializowały? Chyba, że w paczce będą TUF'y OC a nie pisali, że dostawa Astrali będzie, ale nie tak duża aby pokryć wszystkie zamówienia + TUF jako alternatywa dla tych, którzy nie załapali się na Astrale z dostawy 19.02?
Radio Tirana 1 060 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego Jak polecają to trzeba brać. Dawać mnie tego Ventusa za 3899 zł.
Rekomendowane odpowiedzi