@Send1N Tak szczerze to nie jest laptop konkretnie dla mnie, tylko dla mojego taty i mu nie podoba się to, że te nowe laptopy są aż tak cienkie. Ten co wysłałeś specyfikacje ma fajną, z tym że tata twierdzi, że ten laptop jest za cienki. A jakieś alternatywy i z trochę lepszą dostępnością? No i ciutkę grubsze?
Niestety nie zmienia to faktu że strzela i na razie ma czym, a do przepychania piechoty i lekkich wozów opancerzonych to i T64 jakąś tam skuteczność będzie miał.
Niestety lub "stety" u ruskich ilość przekłada się na skuteczność, a jakość to tylko bonus do ilości.
Może jedynie cieszyć, że to świadczy o skutecznym nękaniu zakładów zbrojeniowych i problemów z importem podzespołów.
Już jest taki system
Przedstawiam nowego hiciora: kompostowniki. Mało kto o tym wie, ale jest nowy pojemnik na bio, który realnie jest kompostownikiem. Za korzystanie jest duża zniżka więc dużo osób dało się wkręcić. Potem małym druczkiem mamy, że śmieciarze tego nie odbierają, musimy śmierdziela wieźć na PSZOK (rzecz jasna z dowodem osobistym, opłatą za śmieci i dowodem miejsca zamieszkania - PS. jeśli łajzy nie zabiorą mojego aku jako odpadu elektronicznego to wywalę im to pod bramą, nie będą organizował sterty dokumentów).
Rekomendowane odpowiedzi