Tester Wrażeń 839 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego Wyglada legit bo zadzwonilem zeby mi zmienili fakture na firme i Pani zmieniła i nie brzmiala jakby mieli mi anulować xd
ffallen 49 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego Ciekawa sytuacja - musieliby dostać kilkadziesiąt sztuk skoro tyle wisi, ale zobaczymy czy będą realizować. No chyba, że wreszcie ludzie przestali się rzucać i czekają na spadki.
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego I TERAZ DYLEMAT CZY BRAC TE KARTEE AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
ffallen 49 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego Czyli jednak coś się powolutku rusza z dostępnością, nawet w high endzie, tylko te ceny...
Fenrir_14 827 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego Trochę powisiały te Astrale, dobre kilka minut 😀
Fenrir_14 827 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego Teraz, b3czka napisał(a): Już anulowane :-) W sensie, dostałeś już maila? 1
jankooo 256 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego 9 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): To gdzie teraz obrońcy x-kom piszący o kartach widmo, których nie ma cały świat, a my mamy pretensje z dupy do biednego polskiego sklepiku... Te Twoje płacze co drugi post na xkom są już żałosne. Idź kup sobie cokolwiek gdzie indziej i skończ proszę ten spam użalania się nad swoim losem i hejtowania sklepu z powodu nie wywiązania się na czas z umowy. I k... proszę nie tłumacz dlaczego to robisz bo już wszyscy o tym doskonale wiedza 1 2
b3czka 2 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego Tak, też dostałem pierwszego mejla z danymi, a teraz anulowanie. Ale jakoś specjalnie szybko tego zamówienia nie złożyłem
Necronom 431 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego Dalej można dodać do koszyka i przechodzi do realizacji.
Fenrir_14 827 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego Ten sferis już komuś wcześniej anulował jakieś 5090 jak pamiętam z tego wątku.
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego Mi nie anulowali a Pani na infolinii powiedziala, ze do mojego zamowienia jest przypisany Astral ktorego maja w magazynie 1
lukadd 2 915 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego 1 minutę temu, Tester Wrażeń napisał(a): Mi nie anulowali a Pani na infolinii powiedziala, ze do mojego zamowienia jest przypisany Astral ktorego maja w magazynie Albo pani jeszcze nie wie, że nie ma bo sama patrzyła na babola w stanach magazynowych, albo faktycznie była z jedna czy dwie sztuki, ale system się zawiesił i pozwolił kupić ludziom kilkadziesiąt
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego Oplacone Nie wiem jeszcze co o sobie myslec, czuje sie brudny troche XD 5
ffallen 49 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego 3 minuty temu, Tester Wrażeń napisał(a): Oplacone Nie wiem jeszcze co o sobie myslec, czuje sie brudny troche XD No to czekamy na fotki - wreszcie będzie pierwszy Astral na forum
Doamdor 1 796 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego 7 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): Ale to dzisiejsze zamówienie? Wczorajszy INNO3D GeForce RTX 5080 X3 OC
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego Po mojej przygodzie weekendowej jak dzwonili z banku potwierdzic przelew przed chwila to taki niemrawy się zrobiłem, że mi się całe pachy spociły bahaha
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego Na firme brata wziete to bedzie -12% xd Ale wciaz boli jak cholera, oszalal ten rynek ODJEB*LEM, wydalem kase na Astrala, a taka perelka teraz w sprzedazy
Dr_bb 43 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego Dalej jest astral na sferisie. No ciekawe czy to nie fejk….. Na jutro jestem ugadany na TUFA za 15k.
Rekomendowane odpowiedzi