Skocz do zawartości

RTX 50x0 (Blackwell) - wątek zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, SylwesterI. napisał(a):

Jutro o 10.00

Xkom:

"Gratulacje twoje 5090 gotowe do wysylki"

12.00

Xkom

"Przesyłka anulowana, brak kart na magazynie"

A o 14:00 na prywatnym profilu x-koma: "Ale zajebiscie, udalo mi sie wyrwac 5090 Astrala z dzisiejszej dostawy" xD 

Edytowane przez Element Wojny
Opublikowano
Teraz, Element Wojny napisał(a):

A na prywatnym profilu x-koma: "Ale zajebiscie, udalo mi sie wyrwac 5090 Astrala z ostatniej dostawy" xD 

5 sztuk w dostawie, 4 idą do zestawów i jeden jest losowany dla największego "śmieszka" z forum...

Opublikowano
1 minutę temu, areczek1987 napisał(a):

Otwieraj szampana!

Ja tam na jego miejscu już bym namiot rozbijał pod magazynem xkoma i każdej dostawie się przyglądał. 

Znając życie będzie z 3 -4 sztuki Astrali, więc kto pierwszy to lepszy :E

Opublikowano (edytowane)

Przepraszam, że częściowo nie na temat, ale dotyczy pewnego sklepu na X. Jako, że zamówiłem płytę gł, miała być dziś. Dostałem sms, że wyślą jutro. Chciałem się dopytać znawców, którzy mają już obcykane te wszelkie smsy, emaile, telefony i znają te hasła od podszewki.

Moje pytanie brzmi co oznacza sms o treści "wyślemy jutro"?

A) wyślemy

B) może

C) czekaj

D) ..... wpisz samodzielnie

Edytowane przez Reddzik
Opublikowano
18 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a):

Dostawa pokryje wszystkie zamówienia? Jeśli nie zdążycie wysłać jutro, i pójdzie w piątek to będzie jako paczkomat w sobotę?

8 minut temu, tobem90 napisał(a):

Liczymy na spełnienie tej obietnicy. 

Ponawiam pytanie @PiPoLiNiO, jeśli w przypadku kolejnego opóźnienia paczka zostanie wysłana w Piątek to dostarczona inpostem do paczkamatu będzie w sobotę czy weekend spędzi kopana na magazynie?

Dostawa pokryje wszystkie oczekujące zamówienia. Wysyłka powinna rozpocząć się już jutro, w zależności od godziny, o której produkty dotrą z dystrybucji do naszego magazynu. Priorytetem jest jak najszybsza realizacja i wysyłka tych zamówień.

• Upvote 1
Opublikowano
Teraz, x-kom napisał(a):

Dostawa pokryje wszystkie oczekujące zamówienia. Wysyłka powinna rozpocząć się już jutro, w zależności od godziny, o której produkty dotrą z dystrybucji do naszego magazynu. Priorytetem jest jak najszybsza realizacja i wysyłka tych zamówień.

To teraz jeszcze potwierdzcie kiedy przestaniecie skalpowac na wlasnych klientach i kiedy ceny wroca u Was do normalnosci. 

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, x-kom napisał(a):

To się dzieje na naszych oczach. Pimpek dostanie kartę!:pijaczyna:

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Element Wojny napisał(a):

Nie reklamuj tutaj Ventusa, to jest zmora i chyba najgorszy dostepny model generacji 50XX.

Najgorsze są aio pewnie w szczególności Gigabyte bo mało można na nich polegać... Pompki świszczą, a różnica poza wywalaniem powietrza z budy prawie żadna.

6 minut temu, TonyMoSo napisał(a):

5 sztuk w dostawie, 4 idą do zestawów i jeden jest losowany dla największego "śmieszka" z forum...

Oni takich entuzjastycznych modeli zwykle nie dają do swoich składaków chyba że na specjalne zamówinie.

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, ODIN85 napisał(a):

Obstawiam zwrot przez cewki:smiech:

Ja obstawiam ROPy. Mam jednak obawy, czy w desperacji Pipo nie zdecyduje sie mimo to zatrzymac ewentualnego kastrata. 

1 minutę temu, PiPoLiNiO napisał(a):

@Element Wojny Czyli co, lepiej od razu na olx? 

Bedac szczerym - w tym momencie nie kupilbym zadnej karty z serii 50XX. Za pare miesiecy tak (gdybym polowal!), dzis nie. Tutaj trzeba czekac na kolejne revision, gdzie uporaja sie z chorobami wieku dzieciecego tych kart. 

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, areczek1987 napisał(a):

@x-kom Jakaś gwarancja dystrybutora na karty Founders Edition przysługuje jak ktoś zgłosi się do was z fakturą nie na swoje dane? Producent niby zaznacza że gwarancja jest tylko na pierwotnego kupującego...

W UK nie ma wyjatkow, po odsprzedazy FE gwarancja wygasa. Watpie czy x-kom moze cos zrobic w tej kwestii, oni tylko je wysylaja.  

Opublikowano
9 minut temu, Reddzik napisał(a):

Przepraszam, że częściowo nie na temat, ale dotyczy pewnego sklepu na X. Jako, że zamówiłem płytę gł, miała być dziś. Dostałem sms, że wyślą jutro. Chciałem się dopytać znawców, którzy mają już obcykane te wszelkie smsy, emaile, telefony i znają te hasła od poszewki.

Moje pytanie brzmi co oznacza sms o treści "wyślemy jutro"?

A) wyślemy

B) może

C) czekaj

D) ..... wpisz samodzielnie

Nie napisali którego roku. Przygotuj się na cierpliwość. 

• Thanks 1
Opublikowano
1 minutę temu, PiPoLiNiO napisał(a):

No właśnie. @x-kom Jak wygląda sytuacja z ROP. Jak wiadomo trafiają się karty które są niepełnosprawne. Wymieniacie to od razu czy trzeba odsyłać i znowu czekać tygodniami? A może można używać niepełnosprawną aż będziecie mieli pełnosprawną na wymianę? 

Reklamujesz i czekasz aż wymienią lub zwrot kasy :E