Skocz do zawartości

RTX 50x0 (Blackwell) - wątek zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
11 minut temu, areczek1987 napisał(a):

Najgorsze są aio pewnie w szczególności Gigabyte bo mało można na nich polegać... Pompki świszczą, a różnica poza wywalaniem powietrza z budy prawie żadna.

Oni takich entuzjastycznych modeli zwykle nie dają do swoich składaków chyba że na specjalne zamówinie.

dawali suprimy i też te liquid to astrale będą ok

Opublikowano
9 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a):

@Element Wojny Czyli co, lepiej od razu na olx? 

Szczerze? Po wszystkim co wyszło a byłem napalony na 5090 ja nawet z folii bym jej nie otwierał tylko od razu wrzucał na olx i na takim Astralu pewnie zarobisz z 4tys zł za kilka kliknięć
Zawsze szkaluje skalperów ale jak w naszym pięknym nadwiślańskim kraju nawet sklep się nie wstydzi podnieść z niecałych 11tys na 19tys gdzie cena od dystrybutora mu się nie zmieniła albo mało co to co ja mam obwiniać zwykłych szarych ludzi?

Ale jak ktoś używa bota do tego to nadal hatfu mu na łeb jak i temu sklepowi :E 

Opublikowano
1 minutę temu, Umpero napisał(a):

Ktoś potrzebuje 5080 Asus Prime w cenie sklepowej (plus koszt przesyłki)?

Aktualnie to musisz precyzować co znaczy cena sklepowa bo tak jak wyżej piszą na olx jest taniej niż w sklepie :D 

• Haha 3
Opublikowano
8 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a):

No tam też przesuwają od 2 lutego, i aktualnie mają koniec marca.

Ta, ale to dla nowych zamówień mają na koniec marca jakąś szacowaną pulę.

To z preorderów leci etapami do ludzi. Zresztą oni sami nie ukrywali od początku, że zbierają preordery.

A oni tam mają na pewno znacznie więcej zamówień jak xkom, który ile miał tych astrali sprzedanych ~10 jakoś. Proshop sprzedaje na kilka krajów w EU.

Opublikowano
20 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a):

@Fenrir_14 Jeśli X-kom faktycznie wyśle karty, to zasadne będzie pytanie, dlaczego Proshop dyma ludzi. 

1. Na proshopie były zamówienia w formie pre-orderu. 

2. Proshop daje klientowi możliwość zapłaty za przedmiot po jego wcześniejszym wysłaniu a nawet otrzymaniu 

Na tym polega dymanie ? 

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Element Wojny napisał(a):

Serio wpierw wysylaja a dopiero potem kasa? O czyms takim jeszcze nie slyszalem. 

Polskie przekręty szły by jak szalone lol.

Jeszcze z inżynierami i doktorami śnaidymi jak asfalt :lol2:

Edytowane przez areczek1987
Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, Element Wojny napisał(a):

Serio wpierw wysylaja a dopiero potem kasa? O czyms takim jeszcze nie slyszalem. 

Oczywiście że tak, w całej Skandynawii bardzo popularny sposób. Na potwierdzenie screen, oczywiście możesz wybrać i droższe rzeczy, wrzuciłem po takiej cenie żeby zaraz ktoś się nie odpalił że to działa tylko przy zakupie lizaków. Oczywiście musisz dysponować środkami na koncie.

Na samym dole - zaznaczone na czerwono. Opisane - najpierw dostań - zapłać później.

proshop_pay_later.jpg

Edytowane przez Fenrir_14
  • Thanks 1
  • Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Fenrir_14 napisał(a):

Oczywiście że tak, w całej Skandynawii bardzo popularny sposób. Na potwierdzenie screen, oczywiście możesz wybrać i droższe rzeczy, wrzuciłem po takiej cenie żeby zaraz ktoś się nie odpalił że to działa tylko przy zakupie lizaków. Oczywiście musisz dysponować środkami na koncie.

Na samym dole - zaznaczone na czerwono. Opisane - najpierw dostań - zapłać później.

proshop_pay_later.jpg

ale to jest KLARNA :D czyli jakby rozlozenie na raty 

dodam, ze jest kilka roznych opcji placenia z Klarna, wiec ciekaw jestyem co tam dalej miales, pay in 3 czy co innego 

Opublikowano
6 godzin temu, Tester Wrażeń napisał(a):

Na firme brata wziete to bedzie -12% xd Ale wciaz boli jak cholera, oszalal ten rynek

ODJEB*LEM, wydalem kase na Astrala, a taka perelka teraz w sprzedazy
image.png.594815321ea261d38cb5b25fdbc86a1d.png

To jakiś bot na Ddiscord ?