Brolly 766 Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego @Lestat Trochę jak z kobietami a może x-kom jest kobietą? 1
Lestat 84 Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego 2 minuty temu, Brolly napisał(a): @Lestat Trochę jak z kobietami a może x-kom jest kobietą? oj oj, teraz takie czasy, że ma pewnie wąsa i obcisłe spodnie... 1
Umpero 979 Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego 26 minut temu, Lestat napisał(a): Tak to jest. Potulny klient nic nie zyskuje. Klient, który traktuje sklep w tym wypadku ten na literę x jak ostatnią szmatę jest traktowany lepiej. Wniosek jest taki, sklep lub być szmacony. Wtedy lepiej funkcjonuje. Nie zabierajcie sklepu tej przyjemności. Bo łobuz kocha najbardziej...
AndrzejTrg 2 755 Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego Godzinę temu, Umpero napisał(a): A jaki to gratis? Nikt jeszcze się nie pochwalił jak x-kom wynagradza te opóźnienia... Smyczka? Poślij kilka ujów do x-koma... x-cumem na twarz 1
ryba 1 246 Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego Godzinę temu, Umpero napisał(a): A jaki to gratis? Nikt jeszcze się nie pochwalił jak x-kom wynagradza te opóźnienia... Smyczka? Kiedys rozdawali czekoladowe zolwie z przeprosinami, ze tak wolno
ffallen 49 Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego 7 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): Obowiązuje tajemnica A ja wiem co to będzie. To jest tak zwany "mystery box", a w środku... darmowe GPU (!) - tym razem Founders Edition 1
maxmaster027 893 Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego 3 godziny temu, Somedude napisał(a): Warto msi 5070ti gaming trio za 4700? Chyba nie warto, to jest 4080 max, 4080S jest ciut lepszy. 4k nawet wydaje sie duzo zważywszy, że to żaden postęp w stosunku do wczesniejszej generacji. 1 1
Somedude 1 Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego 2 minuty temu, maxmaster027 napisał(a): Chyba nie warto, to jest 4080 max, 4080S jest ciut lepszy. 4k nawet wydaje sie duzo zważywszy, że to żaden postęp w stosunku do wczesniejszej generacji. Tylko, że ja nie mam wcześniejszej generacji
Doamdor 1 799 Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego TRIO na premierze kosztowało 4650zł na x-kom. Taniej nie widziadłem, a czy się opłaca to zależy, czy chcesz mieć lepsze chłodzenie, czy gorsze i zaoszczędzić kilkaset złotych.
maxmaster027 893 Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego 6 minut temu, Somedude napisał(a): Tylko, że ja nie mam wcześniejszej generacji To moze tak, bardziej sie opłaca niż 5080. Natomiast bardziej chodzi o fakt, kupujesz na 2025 i 2026 byc moze i jeszcze dłużej karte z 16GB VRAM. Wiec wydanie np 4000zl na ASUSa Prime OC to wydaje sie najbardziej rozsądne. Bo jeżeli coś w tej karcie bedzie niedomagac za jakis czas to wlasnie vram. Natomiast jezeli potrzebujesz karty i masz jakiegos Ventusa za 4200 i tego TRIO za 4700 to oczywiscie TRIO jest lepszym wyborem. Ale Asus PRIME OC były po 3899zl i taka karta jest na dzien dzisiejszy w takiej cenie w miare zjadliwa
Doamdor 1 799 Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego Żeby jeszcze dało się kupić Asus PRIME OC za 3899zł.
Elvis79 161 Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego Wszystkich fanów Ventusa proszę o cierpliwość, karta zamontowana w kompie, w idlu nie słychać jej nic a nic, leciutko "grają" tylko wentylatory z obudowy, a jest zabawa z instalowaniem win10, z tego robiony win11 i inne potrzebne najpierw pierdy, także oficjalny werdykt co do głośności najwcześniej jutro (pewnie wieczorem), cierpliwośći ! 1
Tornado3 336 Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego Właściciele ventusów przynajmniej mają z głowy problem z cewkami kiedy wentylator niczym odkurzacz zagłusza świerszcze
Elvis79 161 Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego Pamiętaj, że mam wersję OC PLUS a ta ma więcej rurków i powinna być cichsza
TheMr. 2 608 Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego 1 godzinę temu, maxmaster027 napisał(a): Chyba nie warto, to jest 4080 max, 4080S jest ciut lepszy. 4k nawet wydaje sie duzo zważywszy, że to żaden postęp w stosunku do wczesniejszej generacji. To są dosłownie karty na tym samym poziomie, różnica 1-3% to żadna różnica. Postęp delikatny jest mimo wszystko. 5070Ti będzie bardzo dobrą propozycją za 4,2k zł.
Doamdor 1 799 Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego 22 minuty temu, Elvis79 napisał(a): Wszystkich fanów Ventusa proszę o cierpliwość, karta zamontowana w kompie, w idlu nie słychać jej nic a nic, leciutko "grają" tylko wentylatory z obudowy, a jest zabawa z instalowaniem win10, z tego robiony win11 i inne potrzebne najpierw pierdy, także oficjalny werdykt co do głośności najwcześniej jutro (pewnie wieczorem), cierpliwośći ! Wrzuć screen z GPU-Z przy pełnym obciążeniu, ciekawe na jakie obroty wejdzie. Ventusy jakie miałem rozkręcały się do 2000 RPM, obecny kręci się na 1530 RPM co jest akceptowalne.
ODIN85 3 505 Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego 45 minut temu, Elvis79 napisał(a): Wszystkich fanów Ventusa proszę o cierpliwość, karta zamontowana w kompie, w idlu nie słychać jej nic a nic, leciutko "grają" tylko wentylatory z obudowy, a jest zabawa z instalowaniem win10, z tego robiony win11 i inne potrzebne najpierw pierdy, także oficjalny werdykt co do głośności najwcześniej jutro (pewnie wieczorem), cierpliwośći ! Nie możesz 11 tylko?
Elvis79 161 Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego Mam 10ke "na penie" z tego robiłem 11ke którą mam przypisaną do konta MS.
Umpero 979 Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego 2 godziny temu, PiPoLiNiO napisał(a): Obowiązuje tajemnica Nie no bez jaj. Napisz czym tam x-kom raczy za wiązanki ujów.
JeRRyF3D 1 727 Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego 8 godzin temu, PiPoLiNiO napisał(a): Obowiązuje tajemnica https://www.instagram.com/reel/DGlQl_cM_RF/?igsh=MTlmejJ4dHJtMThocg==
x-kom 281 Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego Cieszymy się, że udało się wczoraj wysłać karty z zaległych zamówień. Jeszcze raz przepraszamy za długi czas oczekiwania – niestety, na termin dostawy nie mieliśmy wpływu. W przyszłości nie będziemy realizować zamówień opartych wyłącznie na gwarancjach dostaw od producentów, tylko na fizycznie dostępnych kartach na magazynie – tego możecie być pewni :). Wracając do tematu – dostępność kart RTX 5000 jest teraz na lepszym poziomie! 👉 https://www.x-kom.pl/g-5/c/346-karty-graficzne-nvidia.html?sort_by=price_asc&f1702-uklad-graficzny=324251-geforce-rtx-5080&f1702-uklad-graficzny=324254-geforce-rtx-5090&f1702-uklad-graficzny=324283-geforce-rtx-5070-ti&hide_unavailable=1&sm=ithardware Dobrego weekendu! 1 1
Voodoo2 960 Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego przeprosiny przyjęte, teraz Zotac GeForce RTX 5090 za 18200 zł brzmi uczciwie 8
TheMr. 2 608 Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego (edytowane) Jak już jest lepsza dostępność to kiedy karty w normalnych cenach? 7.4k za 5080 Suprim to dalej ponad 40% drożej niż powinno być Zdjęcie na przyszłość. Edytowane 28 Lutego przez TheMr.
Rekomendowane odpowiedzi