Skocz do zawartości

RTX 50x0 (Blackwell) - wątek zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, PiPoLiNiO napisał(a):

Dzwoniłem do inpost. Paczka nadana jako standardowa, wyszła po północy, więc dziś nie będzie. Nie jest weekendowa więc jutro też nie. Może będzie w poniedziałek. Dzięki @x-kom, że jednym wysyłacie weekendową innym nie. Mam nadzieje, że dobrze obrócicie tymi 2 zł które zaoszczędziliście po miesiącu przeciągania wysyłki :)

JP:(

Opublikowano

Dzwoniłem do inpost. Paczka nadana jako standardowa, wyszła po północy, więc dziś nie będzie. Nie jest weekendowa więc jutro też nie. Może będzie w poniedziałek. Dzięki @x-kom, że jednym wysyłacie weekendową innym nie. Mam nadzieje, że dobrze obrócicie tymi 2 zł które zaoszczędziliście po miesiącu przeciągania wysyłki :)

Pewnie tak specjalnie, za dużo marudziłeś to wysłali ci jako ostatniemu i to jeszcze zwykłą paczką. Obstawiam, że żółwika z czekolady nawet nie dostaniesz.

• Sad 2
Opublikowano (edytowane)

Bardzo nam przykro z powodu tej sytuacji. Doskonale rozumiemy Twoją frustrację i wiemy, jak ważny jest każdy dzień po długim oczekiwaniu.

Sprawdziliśmy w systemie i widzimy, że większość paczek wysłanych tym samym kurierem, została już dostarczona, jest gotowa do odbioru lub została wydana do doręczenia.

Niestety, jedna paczka wciąż ma status „przyjęta w centrum logistycznym" przewoźnika.

Edytowane przez x-kom
  • Haha 11
Opublikowano (edytowane)

@PiPoLiNiO Masz chłopie pecha, ale też i dużo spokoju mimo wszystko. Mam nadzieję, że jak już dotrze karta to bez niespodzianek w stylu "dokup DLC na brakujące ROP" lub wtyczka pechowa.

Edycja, zauważyłem maila sprzed dwóch minut, cofam słowa o spokoju ;) 

Edytowane przez Kaczkofan
Opublikowano
3 minuty temu, PiPoLiNiO napisał(a):

Miesiąc czekania

:przytula:

Wytrzymałeś tyle, a oni Cię potraktowali w taki sposób.

A ja czekam na płytę główną, którą mieli wczoraj wysłać ale nie wysłali, więc nie wiem po co te smsy i emaile, już im wysłałem emaila, że anuluję, bo nie będę dłużej czekać, lecą w kulki. @x-kom

Opublikowano
4 minuty temu, Kaczkofan napisał(a):

@PiPoLiNiO Masz chłopie pecha, ale też i dużo spokoju mimo wszystko. Mam nadzieję, że jak już dotrze karta to bez niespodzianek w stylu "dokup DLC na brakujące ROP" lub wtyczka pechowa.

Edycja, zauważyłem maila sprzed dwóch minut, cofam słowa o spokoju ;) 

Przecież i tak pójdzie na zwrot albo dla kogoś z forumxD

Opublikowano
2 minuty temu, Reddzik napisał(a):

:przytula:

Wytrzymałeś tyle, a oni Cię potraktowali w taki sposób.

A ja czekam na płytę główną, którą mieli wczoraj wysłać ale nie wysłali, więc nie wiem po co te smsy i emaile, już im wysłałem emaila, że anuluję, bo nie będę dłużej czekać, lecą w kulki. @x-kom

Podrzuć nam numer zamówienia w wiadomości prywatnej, sprawdzimy status zamówienia.

Opublikowano
Godzinę temu, tobem90 napisał(a):

Własną dupe za czekoladkę i 500zł byś sprzedał

Ale frustracja, jakbyś okrągłe 10 lat skończył :D a potem dziwota, że graczy kategoryzuje się jak dorosłe dzieci.

Co do żółwia, to chyba tylko głupek mógł oczekiwać czegoś niezwykłego.  5 lat temu kupowałem 6800xt z casekinga i dostałem paczkę żelek, znaczy taką małą, bo było ich tam raptem 5. O jakimś zwrocie 100 euro czy coś nie było mowy, a czekać też trzeba było przez kryptoszal i nie pamiętam, żeby ktoś świrował z powodu samych żelek. :hmm:

• Upvote 1