Już wiem czemu mam taki inne bonusy, obrażenia, bo koleś pokazuje będąc poza miastem gdzie nawet gdy nie walczymy mamy jakby odblokowane obrażenia, w mieście wszystko wraca do minimum, nawet mój skill w mieście ma z 60k dmg, a poza z 3mln i to bez walki.
Problem rozwiązany, to już tak mnie nie dzieli od najlepszych jak wcześniej myślałem.
Wczoraj wydropiłem ring, który będzie idealnym mocnym ulepszeniem, padł unikat z 2* z tymi co potrzeba, wcześniej miałem tylko z 1, oby tylko uświęcenie nie zawaliło mi "roboty". Andariel dropiła śmieci ale z Beliala poleciał
Trochę przelecialem wentyle powietrzem i szmatką, ale tak nic nie widać. Może placebo, ale raczej nie. Chyba wentyle od obudowy zaczęły nagłe głośniej chodzić.
Cewki na szczęście nie. Asus 5070Ti Prime OC na szczęście póki co nie świerszczy.
Ja tam do śniegu nic nie mam, ale jak już napada to niech się trzyma, a nie nawali go, za dwa dni na + i wpizdu syfu dookoła. Kiedyś to przynajmniej był spokój, nawaliło w listopadzie czy grudniu, stopniało w marcu, a teraz ta pogoda ma humory jak kobieta, wuj wie czasami o co jej chodzi 🙂
U mnie dzisiaj ok.0 ale od jutra -10 w nocy przez conajmniej tydzień zapowiadają. Zobaczymy co jutro pokażą.
Dość podobnie mam.
Leon w formie, uwielbiam typa, nie omijał leg day na siłowni Z chęcią ograłbym też RE6, ale to chyba najgorsza część z udziałem Leona i w ogóle jeden z gorszych Residentów, więc sobie obejrzę na YT. "Dziewiątka" kupię w o okolicach premiery, generalnie po RE4 Remake nabrałem ochoty na więcej. Zobaczymy, czy PT zajedzie mojego RTX biednego
Rekomendowane odpowiedzi