Tester Wrażeń 839 Opublikowano 7 Marca Opublikowano 7 Marca 1 minutę temu, PiPoLiNiO napisał(a): Dzwoni typ z Komputronika: - w sumie to mamy taki system, że jak nam doda na stronę, to zaraz jest wielka kolejka na 50 kart i będzie Pan musiał poczekać. Ale wie Pan co? Może uda mi się załatwić szybciej. Tylko może jakieś ubezpieczenie dobierzemy, bo wie Pan że tam się wtyczki palą? - nie chcę żadnych ubezpieczeń i dodatków - acha, no dobrze, wie Pan co, jednak mam tu jeszcze jedną sztukę dla Pana 🙃🙃🙃🙃🙃🙃 Aczkolwiek i tak nie wiem czy będzie karta, bo wziąłem raty 0 i jest jakiś problem mimo zgody HAAAHAHHAHAHA a to skurczybyk
Wuadator 42 Opublikowano 7 Marca Opublikowano 7 Marca 1 minutę temu, PiPoLiNiO napisał(a): Dzwoni typ z Komputronika: - w sumie to mamy taki system, że jak nam doda na stronę, to zaraz jest wielka kolejka na 50 kart i będzie Pan musiał poczekać. Ale wie Pan co? Może uda mi się załatwić szybciej. Tylko może jakieś ubezpieczenie dobierzemy, bo wie Pan że tam się wtyczki palą? - nie chcę żadnych ubezpieczeń i dodatków - acha, no dobrze, wie Pan co, jednak mam tu jeszcze jedną sztukę dla Pana 🙃🙃🙃🙃🙃🙃 Aczkolwiek i tak nie wiem czy będzie karta, bo wziąłem raty 0 i jest jakiś problem mimo zgody W komputroniku dużo sztuk dzisiaj wpadło po 14
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 7 Marca Opublikowano 7 Marca Na komputronik wlatują co chwile TUFY OC, a moje zamówienie prawie miesiąc ma status w oczekiwaniu na dostawe XDD
sovas 662 Opublikowano 7 Marca Opublikowano 7 Marca 8 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): Dzwoni typ z Komputronika: - w sumie to mamy taki system, że jak nam doda na stronę, to zaraz jest wielka kolejka na 50 kart i będzie Pan musiał poczekać. Ale wie Pan co? Może uda mi się załatwić szybciej. Tylko może jakieś ubezpieczenie dobierzemy, bo wie Pan że tam się wtyczki palą? Te klauny z komputronika zawsze po chamsku próbują wciskać ubezpieczenie. Kupowałem u nich 9800X3D i próbowali to samo zrobić. Mam nadzieję, że się w końcu za to UOKiK zabierze.
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 7 Marca Opublikowano 7 Marca + Astral wzięty na e-mail bocznymi drzwiami xd
dawidoxx 976 Opublikowano 7 Marca Opublikowano 7 Marca Wleciała do mnie 5080 od pny.. hmmm całkiem solidna karta, temp pod obciażeniem w furmarku 64 max. a w grach nie przekracza 60c zazwyczaj 54-57 przy 1000-1100 rpm i nie ma świerszczy. Kupiłem u niemca za jakieś 5130-5160 - jak coś to mogę ją komuś odstąpić w tej samej cenie, bo idzie do mnie coś innego 3 4
leven 550 Opublikowano 7 Marca Opublikowano 7 Marca 32 minuty temu, Tester Wrażeń napisał(a): Sorry za słownictwo - kurwa może dlatego, że za 19k jest? Gdzie Ty masz oczy XD Ten wybuch nie do mnie. Spytaj Pipka ile dał.
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 7 Marca Opublikowano 7 Marca Teraz, leven napisał(a): Ten wybuch nie do mnie. Spytaj Pipka ile dał. Za Astrala 13,700, za tufa jesli wezmie 14,300. Po co mam pytac go, skoro to Ty proponujesz karte za 19k? :O
leven 550 Opublikowano 7 Marca Opublikowano 7 Marca Tester Wrażeń: chopie ochłoń. Pipek dał za Astrala 20K, więc mi tutaj nie tutaj. Stać gościa na cokolwiek, tylko uparł się na Astrala (bez wody) Pierdolenie o helenie jest poza zakupami, które już zostały wykonane. 1 1
leven 550 Opublikowano 7 Marca Opublikowano 7 Marca Sory, pomyliłem się. Nie rozumiem, dla czego Asus dalej (jeżeli to jest fakt) dalej produkuje karty, które wykazują piszczące cewki ? No co jest grane ? TOP karta i problem z sekcją zasilania ?
Kanzu 208 Opublikowano 7 Marca Opublikowano 7 Marca 11 minut temu, leven napisał(a): Pipek dał za Astrala 20K Jakby dał 20k za Astrala to na pewno nie chwaliłby się tym na forum 1
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 7 Marca Opublikowano 7 Marca Ventusy wleciały na komputronik - zgadnijcie czy moje zamówienie dawno temu zlozone zostanie obsluzone? Oni tam na fentanylu siedza w tym komputrololoniku?
DżonyBi 1 973 Opublikowano 7 Marca Opublikowano 7 Marca Fentanyl samemu trzeba brac, zeby kupic Ventusa za 13K z Komputronika. 2
lukadd 2 915 Opublikowano 7 Marca Opublikowano 7 Marca 9 minut temu, DżonyBi napisał(a): Fentanyl samemu trzeba brac, zeby kupic Ventusa za 13K z Komputronika. Fentanyl, Ventus 13k materiał dla @Smalec 1 1
dawidoxx 976 Opublikowano 7 Marca Opublikowano 7 Marca 6 minut temu, Fenrir_14 napisał(a): @dawidoxx co żeś upolował ? Suprimka 😁 pogoniłem dobrze 4090 więc tak nie boli 🤣 1
ODIN85 3 503 Opublikowano 7 Marca Opublikowano 7 Marca 51 minut temu, dawidoxx napisał(a): Wleciała do mnie 5080 od pny.. hmmm całkiem solidna karta, temp pod obciażeniem w furmarku 64 max. a w grach nie przekracza 60c zazwyczaj 54-57 przy 1000-1100 rpm i nie ma świerszczy. Kupiłem u niemca za jakieś 5130-5160 - jak coś to mogę ją komuś odstąpić w tej samej cenie, bo idzie do mnie coś innego Następny co wymienił 4090 na 5080
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 7 Marca Opublikowano 7 Marca 12 minut temu, DżonyBi napisał(a): Fentanyl samemu trzeba brac, zeby kupic Ventusa za 13K z Komputronika. Wszystko warto rozważyć, taniej od astrala o 2,5k, a kto wie jak Astral bedzie chodzil 😁
dawidoxx 976 Opublikowano 7 Marca Opublikowano 7 Marca (edytowane) 2 minuty temu, ODIN85 napisał(a): Następny co wymienił 4090 na 5080 Ty chyba walnięty jesteś 🤣 5080 wziąłem na sprawdzenie jak działa MFG, jak nikt jej nie weźmie (co jest mało prawdopodobne bo napisało już do mnie kilka osób) to leci na zwrot. Dostawę 5090 mam na na środę Edytowane 7 Marca przez dawidoxx 1 1
Fenrir_14 827 Opublikowano 7 Marca Opublikowano 7 Marca (edytowane) 19 minut temu, dawidoxx napisał(a): Suprimka 😁 pogoniłem dobrze 4090 więc tak nie boli 🤣 Elegancko Gratki. Powietrze czy hybryda ? Trafiłeś na notebooksbilliger ? Jop, wrzucili właśnie kilka minut temu znowu. Edytowane 7 Marca przez Fenrir_14 1
ODIN85 3 503 Opublikowano 7 Marca Opublikowano 7 Marca 6 minut temu, dawidoxx napisał(a): Ty chyba walnięty jesteś 🤣 5080 wziąłem na sprawdzenie jak działa MFG, jak nikt jej nie weźmie (co jest mało prawdopodobne bo napisało już do mnie kilka osób) to leci na zwrot. Dostawę 5090 mam na na środę I jak działa?
maras2574 891 Opublikowano 7 Marca Opublikowano 7 Marca @ODIN85 jak działa masz na poprzedniej stronie 1
darekz 67 Opublikowano 7 Marca Opublikowano 7 Marca (edytowane) Niezła akcja z tym ubezpieczeniem z komputronika... Właśnie czytam forum i o tych akcjach, a tu telefon jakiś. Odbieram i słyszę: "dzień dobry, tutaj Komputronik Bielsko-Biała. Jutro bedziemy miec dla Pana RTX-a 5090..." gdybym wziął to ubezpieczenie to odliczą mi 1500 zł od 5090. Reszty nie słuchałem, bo byłem bardzo zajęty i nie toleruje takiego wciskania kitu. Dramat z nimi... Edytowane 7 Marca przez darekz 1
dawidoxx 976 Opublikowano 7 Marca Opublikowano 7 Marca (edytowane) 26 minut temu, Fenrir_14 napisał(a): Elegancko Gratki. Powietrze czy hybryda ? Trafiłeś na notebooksbilliger ? Jop, wrzucili właśnie kilka minut temu znowu. Zwykłego na powietrzu. Widziałem już dziś w kilku innych sklepach, ale wziąłem z notebook https://www.notebooksbilliger.de/produkte/rtx%205090 Zastanawiałem się nad tufem, ale jak ma mi grać na pulpicie to pier...le🤣 Edytowane 7 Marca przez dawidoxx
lukadd 2 915 Opublikowano 7 Marca Opublikowano 7 Marca (edytowane) 10 minut temu, darekz napisał(a): gdybym wziął to ubezpieczenie to odliczą mi 1500 zł od 5090. Reszty nie słuchałem, 1500zeta odliczą od 5090, to ile by kosztowało to ubezpieczenie? Szkoda, że nie dosłuchałeś Edytowane 7 Marca przez lukadd
Rekomendowane odpowiedzi