DżonyBi 1 973 Opublikowano 8 Marca Opublikowano 8 Marca (edytowane) 6 godzin temu, Somedude napisał(a): https://www.x-kom.pl/p/1309626-karta-graficzna-nvidia-inno3d-geforce-rtx-5080-x3-oc-16gb-gddr7-dlss4.html warto? Tutaj jakis test. Najglosniejsza z zestawienia. https://www.hardware-mag.de/artikel/grafikkarten/inno3d_geforce_rtx_5080_x3_oc_im_test/19/ Moze lepiej na PNY polowac. Sam bym chetnie przytulil w wersji 5090 od PNY jakby sie pojawila w MSRP do wakacji. Udana konstrukcja. https://www.computerbase.de/artikel/grafikkarten/pny-geforce-rtx-5080-oc-test.91444/seite-2 Edytowane 8 Marca przez DżonyBi
Phoenix. 4 730 Opublikowano 8 Marca Opublikowano 8 Marca 8 godzin temu, Somedude napisał(a): https://www.x-kom.pl/p/1309626-karta-graficzna-nvidia-inno3d-geforce-rtx-5080-x3-oc-16gb-gddr7-dlss4.html warto? Kolejny gowniany inno 1
TheMr. 2 606 Opublikowano 8 Marca Opublikowano 8 Marca Czekać na kartę półtorej miesiąca żeby ją sprzedać koniec końców Ale jednocześnie narzekać na skalperow Ależ historia. 1 6 9
DżonyBi 1 973 Opublikowano 8 Marca Opublikowano 8 Marca Tylko na polskim ITH. Telenowela wenezuelska przy tym to pipuś. 1
dawidoxx 976 Opublikowano 8 Marca Opublikowano 8 Marca (edytowane) 3 minuty temu, TheMr. napisał(a): Czekać na kartę półtorej miesiąca żeby ją sprzedać koniec końców Ale jednocześnie narzekać na skalperow Ależ historia. Zapewne te "drobne" to kilka tysi na plus.. Do przewidzenia że wziął dla zysku żeby później kupić taniej garniwarda pewnie o świerszczac h nawet nie wspominał 😁😁😁😁😁 Edytowane 8 Marca przez dawidoxx
dawidoxx 976 Opublikowano 8 Marca Opublikowano 8 Marca Ja w tym wątku widzę jednego błazna który dawał nam rozrywkę przez ponad miesiąc, ale ok Nawet ktoś ostatnio pisał że pewnie ten astral poleci na handel żeby było z czego dołożyć do garniwarda i masz 😁 1 3
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 8 Marca Opublikowano 8 Marca Sytuacja opanowana, nie wyglada nawet najgorzej, z 62c na 29c z opcja 0dB fan 7
Kadajo 7 418 Opublikowano 8 Marca Opublikowano 8 Marca 44 minuty temu, PiPoLiNiO napisał(a): Jo, 13700 dałem, za 15000k była wystawiona, prowizja allegro 5%, i kilka tysi zarobiłem. Weź Ty w końcu uruchom mózg bo błaźnisz się każdym kolejnym postem. Chętnie podałem twoje dane do skarbówki 4 1
Kadajo 7 418 Opublikowano 8 Marca Opublikowano 8 Marca 1 minutę temu, Tester Wrażeń napisał(a): Sytuacja opanowana, nie wyglada nawet najgorzej, z 62c na 29c z opcja 0dB fan Wygląda jakby tam dymu trochę było, na pewno sytuacja opanowana ? 3
Faflucy 312 Opublikowano 8 Marca Opublikowano 8 Marca 1 minutę temu, Tester Wrażeń napisał(a): Sytuacja opanowana, nie wyglada nawet najgorzej, z 62c na 29c z opcja 0dB fan Tak swoja drogą jestem ciekaw co za magik składał ci ten komputer? Jak karta? słychać cewki?
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 8 Marca Opublikowano 8 Marca Teraz, Kadajo napisał(a): Wygląda jakby tam dymu trochę było, na pewno sytuacja opanowana ? Epeta jaram, moze sie odbilo w szybie
dawidoxx 976 Opublikowano 8 Marca Opublikowano 8 Marca Teraz, Kadajo napisał(a): Chętnie podałem twoje dane do skarbówki Policjant policjantowi katem 1
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 8 Marca Opublikowano 8 Marca Teraz, Faflucy napisał(a): Tak swoja drogą jestem ciekaw co za magik składał ci ten komputer? Jak karta? słychać cewki? Dopiero czas na testy, narazie nie slychac, wczoraj leciutko uslyszalem przez chwile
Kadajo 7 418 Opublikowano 8 Marca Opublikowano 8 Marca 4 minuty temu, Tester Wrażeń napisał(a): Epeta jaram, moze sie odbilo w szybie A no to wszystko AOK 4 minuty temu, PiPoLiNiO napisał(a): Allegro zrobi to i bez Ciebie Podatek od zarobionych 500 zł będzie ogromy Swoją drogą spoko system, że jedną kartą przekraczasz wszystkie ich limity Kasa to kasa, a czy sprzedajesz kartę czy gucci shoe o nie ma znaczenia 5 minut temu, dawidoxx napisał(a): Policjant policjantowi katem Dla skalperow jest tylko sznur 2
Kadajo 7 418 Opublikowano 8 Marca Opublikowano 8 Marca Nie wierze ci ani przez sekunde SkAlPeRiNiO 13
Faflucy 312 Opublikowano 8 Marca Opublikowano 8 Marca Będzie śmiesznie jak ten cichy astral od Zachy będzie u ciebie piszczał 1
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 8 Marca Opublikowano 8 Marca (edytowane) Ja moge pozyczyc sznur i krzeslo bo sobie w nocy przed spaniem ustawilem, ale juz mi niepotrzebne Edytowane 8 Marca przez Tester Wrażeń 1
Zachy 589 Opublikowano 8 Marca Opublikowano 8 Marca Jak u mnie cicho to wszedzie powinno byc. Chyba ze @PiPoLiNiO ma badziewnego kompa i stado świerszczy w kanapie/szafie
Kadajo 7 418 Opublikowano 8 Marca Opublikowano 8 Marca @PiPoLiNiO "You can't buy me, even corrupt me, i'm the vengeance, i'm the night" 1
wkamil73 285 Opublikowano 8 Marca Opublikowano 8 Marca 38 minut temu, Kadajo napisał(a): Chętnie podałem twoje dane do skarbówki Allegro samo to zrobi 😁
Rico650 63 Opublikowano 8 Marca Opublikowano 8 Marca (edytowane) Godzinę temu, Tester Wrażeń napisał(a): Epeta jaram, moze sie odbilo w szybie Z tymi e - papierosami co olejek się wlewa i grzałka podgrzewa to przy komputerze bym uważał. Raz kupiłem już kartę od gościa co palił przy komputerze e papierosa i karta przyszła cała tłusta, pokryta warstwą tłuszczu prawdopodobnie od gliceryny oraz oblepiona w każdym miejscu kurzem. Zanim ja wsadziłem do komputeraz musiałem ją całą odtłuścić. Edytowane 8 Marca przez Rico650 1
Wuadator 42 Opublikowano 8 Marca Opublikowano 8 Marca (edytowane) @Rico650 masz rację. Ja kiedyś miałem przygodę z epapierosami ( sam robiłem olejki, rozne proporcje, kręciłem grzałki etc. Super zabawa, jak grzebanie przy kompie xD, różne moce grzałek, różne atomizery, cuda na kiju) I paliłem w samochodzie. Szyba po jakimś czasie tłusta jak polana olejem( a zawsze okno bylo uchylone i wydawalo mi sie, ze do srodka nic nie wlatuje). Tylko sobie moge wyobrazić, jak wentylatory to powietrze wciagają, co dzieje się w środku kompa :] Edytowane 8 Marca przez Wuadator 1 2
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 8 Marca Opublikowano 8 Marca Co to sa za temperatury przy instalowaniu gry ja pierdole XD To jest normalne bez UV? Smierdzi kalem w chuj 1
Rekomendowane odpowiedzi