Element Wojny 4 776 Opublikowano 11 Marca Opublikowano 11 Marca Zapytalem sie tylko co sie stalo z karta... ja pierdziele ludzie co Wami dzisiaj nie tak. Dobra spadam, piszcie sobie dalej o pierdolach.
Radio Tirana 1 055 Opublikowano 11 Marca Opublikowano 11 Marca Do czego to doszło, żeby zwykle pytanie brzmiało jako zakamuflowana próba wywołania kolejnej awantury @Element WojnyAstral poszedł już na Allegro przez cewki. 1 1
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 11 Marca Opublikowano 11 Marca 1 minutę temu, PiPoLiNiO napisał(a): Karty sprzedana. A co będzie? Czas pokaże A mi cwaniaczku zamiast odpowiedziec to zenka martyniuka wklejales, czuje sie dykryminowany. Halo? Policja! 1
Element Wojny 4 776 Opublikowano 11 Marca Opublikowano 11 Marca (edytowane) Widze ze tutaj chyba jakas ostra akcja wczoraj byla i chyba jeszcze nie wszyscy doszli do siebie. Moze warto by ten watek zamknac na 24h, zeby wszyscy ochloneli, bo czuc w powietrzu jakies nieprzyjemne rozdraznienie. Edytowane 11 Marca przez Element Wojny
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 11 Marca Opublikowano 11 Marca Teraz, PiPoLiNiO napisał(a): No Zenek przecież tez powiedział "czas pokaże" Dobra dobra cwaniaczku, zaraz nasle Ci na chate @RtxOn z jego wypasem i zobaczymy czy bedziesz taki cwany
skypan 1 755 Opublikowano 11 Marca Opublikowano 11 Marca 7 minut temu, Element Wojny napisał(a): Zapytalem sie tylko co sie stalo z karta... ja pierdziele ludzie co Wami dzisiaj nie tak. Dobra spadam, piszcie sobie dalej o pierdolach. Element to był żart. Bez napiny 1
JeRRyF3D 1 727 Opublikowano 11 Marca Opublikowano 11 Marca 6 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): Karty sprzedana. A co będzie? Czas pokaże Za ile poszła? I czy nowy nabywca się odzywał po zakupie? Może paradoksalnie w innej budzie i strefie czasowej będzie git z kartą. Ciekawym wrażeń "nowego"...
zozolek 313 Opublikowano 11 Marca Opublikowano 11 Marca 18 minut temu, Tester Wrażeń napisał(a): A mi cwaniaczku zamiast odpowiedziec to zenka martyniuka wklejales, czuje sie dykryminowany. Halo? Policja! .. że jak ?, pipa sprzedał wymarzonego ansusa ? Przeciez to najlepszy model na świecie jaki powstał z 4 wentylami i 3kg czystych piszczałek dla somsiadów 1
JeRRyF3D 1 727 Opublikowano 11 Marca Opublikowano 11 Marca 4 minuty temu, PiPoLiNiO napisał(a): 14200. Ciągle nie mogę się otrząsnąć z tego, jak koszmarne pieniądze sprokurował nam rynek. A jak patrzę na te 17K, 18K... śmiech! Ten, kto kupił TUFa (którego chciałbym najbardziej ze wszystkich kart! bo "lubie" ten model) za promocyjne 10 200. To jest złoty strzał. I kwota do której mógłbym przełknąć ten absurd. Ale obecne ceny - to jest daleko poza moją granicą bólu. Po prostu nie! I co gorsza. 60xx wcale nie napawa optymizmem.
Voodoo2 960 Opublikowano 11 Marca Opublikowano 11 Marca 37 minut temu, Tester Wrażeń napisał(a): Toc to zloto jest przeciez, zabawe zabraliscie - Ci co go zglaszali Niestety, najlepsza część z 1300 stronicowego spamu, gdzie spamer spamerowi wrogiem. A sami skakali przy nim jak zagrał 2
dawidoxx 976 Opublikowano 11 Marca Opublikowano 11 Marca (edytowane) 32 minuty temu, Radio Tirana napisał(a): 11 minut temu, zozolek napisał(a): .. że jak ?, pipa sprzedał wymarzonego ansusa ? Przeciez to najlepszy model na świecie jaki powstał z 4 wentylami i 3kg czystych piszczałek dla somsiadów @Element WojnyAstral poszedł już na Allegro przez cewki. Trzeba też zaznaczyć w jaki sposób ten cwaniak to sprzedał.. Przyszły kupujący nie został powiadomiony o tym jak głośna jest karta, ciekawe jakby dostał linka do tematu gdzie ten płaczek płakał przez cały tydzień że na pulpicie nie może wysiedzieć, bo cewki bo coś stuka w środku.. ciekawe czy by kupił, no ale jak ja pogonił frajerowi to nagle te problemy okazały się cecha karty a nie problemem Edytowane 11 Marca przez dawidoxx 1
ffallen 49 Opublikowano 11 Marca Opublikowano 11 Marca Ciekawa wersja RTX 5080 w x-komie się pojawiła. Oczywiście pomijam cenę z kosmosu, ale chyba taka jeszcze nie była w polskich sklepach. Wrzucam jako ciekawostkę.
lysyn 96 Opublikowano 11 Marca Opublikowano 11 Marca A ja juz zamontowałem grafikę. Cewki ciche, ROP jak trzeba Cicho, ładnie i przyjemnie. 3 2
dawidoxx 976 Opublikowano 11 Marca Opublikowano 11 Marca 3 minuty temu, lysyn napisał(a): A ja juz zamontowałem grafikę. Cewki ciche, ROP jak trzeba Cicho, ładnie i przyjemnie. Jakie temperatury pod pełnym obciażeniem?
suchar13 5 Opublikowano 11 Marca Opublikowano 11 Marca 7 minut temu, ffallen napisał(a): Ciekawa wersja RTX 5080 w x-komie się pojawiła. Oczywiście pomijam cenę z kosmosu, ale chyba taka jeszcze nie była w polskich sklepach. Wrzucam jako ciekawostkę. Była, mam taką w kompie od +- 2 tygodni. Kupiona dużo taniej. Tylko kuźwa RGB nie działa
lysyn 96 Opublikowano 11 Marca Opublikowano 11 Marca (edytowane) 12 minut temu, dawidoxx napisał(a): Jakie temperatury pod pełnym obciążeniem? Karta zawalista. W Furmarku temp. ok. 63 stopnie. Edytowane 11 Marca przez lysyn 4
sovas 662 Opublikowano 11 Marca Opublikowano 11 Marca 14 minut temu, suchar13 napisał(a): Była, mam taką w kompie od +- 2 tygodni. Kupiona dużo taniej. Tylko kuźwa RGB nie działa A temperatury i boost jak w porównaniu do powietrznych?
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 11 Marca Opublikowano 11 Marca I teraz jeszcze bardziej dupka piecze, że komputronik mi anulował zamówienie i pewnie moja niedoszła karta poszła na jakieś zbiorowe zamówienie dla firmy 2
sovas 662 Opublikowano 11 Marca Opublikowano 11 Marca (edytowane) 12 minut temu, lysyn napisał(a): Karta zawalista. W Furmarku temp. ok. 63 stopnie. No na wodzie są fajne karty, daj jej pochodzić z 15min, żeby się płyn wygrzał dobrze. @Tester Wrażeń W DE były po 14 500 wychodziło. U nas były w x-kom, ale cena tak absurdalna, że niedługo by kupił dwa rtx 5090 Edytowane 11 Marca przez sovas
soundvibez 25 Opublikowano 11 Marca Opublikowano 11 Marca Cześć, nie ma opcji żebym przekopał się przez ten temat- wyszukiwarka niewiele pomaga. Kupił ktoś, albo miał w rękach 5070Ti od Inno3D wersję X3 OC? Jeśli się nie mylę to w serii 40xx to były całkiem ok budżetowe karty - czy w tej generacji jest podobnie? Ten model wypada lepiej niż taki Ventus czy Asus Prime?
zozolek 313 Opublikowano 11 Marca Opublikowano 11 Marca 32 minuty temu, dawidoxx napisał(a): Trzeba też zaznaczyć w jaki sposób ten cwaniak to sprzedał.. Przyszły kupujący nie został powiadomiony o tym jak głośna jest karta, ciekawe jakby dostał linka do tematu gdzie ten płaczek płakał przez cały tydzień że na pulpicie nie może wysiedzieć, bo cewki bo coś stuka w środku.. ciekawe czy by kupił, no ale jak ja pogonił frajerowi to nagle te problemy okazały się cecha karty a nie problemem karma wraca Tyle kwasu co on sieje na forum musi wrócić, reszta towarzyszy pewnie stwierdziła że ma ansuska za biurkiem i nic nie słychać
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 11 Marca Opublikowano 11 Marca 9 minut temu, sovas napisał(a): No na wodzie są fajne karty, daj jej pochodzić z 15min, żeby się płyn wygrzał dobrze. @Tester Wrażeń W DE były po 14 500 wychodziło. U nas były w x-kom, ale cena tak absurdalna, że niedługo by kupił dwa rtx 5090 Tylko ze od szwaba nie da sie kupic, bo tak szybko to znika, szczegolnie na alternate
Rekomendowane odpowiedzi