Skocz do zawartości

RTX 50x0 (Blackwell) - wątek zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, DżonyBi napisał(a):

Chyba nic juz z promocji na Astrala LC za 13300 z morele. Wskoczyl na stan w nowej cenie.

No ewentualnie w tej cenie idzie z za granicy ściągnąć bez większego problemu. Ale wiadomo - FV.

Edytowane przez sovas
Opublikowano
22 godziny temu, xtn napisał(a):

+35% do 4060ti w CP2077?  Chyba coś nie tak z tym wynikiem. W pozostałych testach widać 15-20%. To nie jest źle, jak na cenę 429$ za 16GB. 

22 godziny temu, leven napisał(a):

Ja tego nie czytam. Wolę jutrzejsze prawilne testy różnych portali, a nie jakiś wyciek :hihot:

obraz.thumb.png.91a3b1cdbc05498df0e951e6be1f0800.png

obraz.thumb.png.3a6b1ae46cfbd2bee8212248d6ef8f23.png

• Haha 1
  • Upvote 1
Opublikowano

@DżonyBi Jakbym nie miał custom loopa to pewnie bym celował w tego Astrala LC ewentualnie Waterforce.

A tak to mam 3 opcje:
1. Ventus + blok (to mam obecnie w kompie)
2. Waterforce WB - kupiony z polskiego amazona, jedzie z Madrytu, teraz z DE wyjechał :D
3. Suprim SOC - z opcją założenia bloku od Alphacool, powinienem mieć dziś tę kartę, bo jak widziałem po ile @PiPoLiNiO to kupuje, to żal było nie zamówić

No i właśnie wystawiam moją wysłużoną MSI 3080 Gaming Trio na OLX.
Aż szkoda mi ją sprzedać, wymieniłem w tamtym tygodniu termopady i pastę. Cewki niesłyszalne. Cały czas na bloku wodnym siedziała :)

Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, some1 napisał(a):

W tej chwili widzę na amazon.de Astrala LC za 12999, sold by Amazon.

https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B0DTJ5HHX5?smid=A29D61YZMYPL6V&psc=1

Dziwne ze bot tego nie wylapal. Karta widmo. Ciekawe czy w ogole mozna bylo kupic. Do tego ograniczona 2-letnia gwaranacja Amazona, a nie producenta.

Edytowane przez DżonyBi
Opublikowano
4 minuty temu, Phoenix. napisał(a):

...

1440p, detale ultra, brak skalowania i 80 FPS na 5060 Ti? To chyba jakieś mikro wymagające miejsce ;) Poza tym coś z tymi liczbami nie halo, 5070 60% szybszy od 4070.

• Upvote 2
Opublikowano
Teraz, tomcug napisał(a):

Skąd ta informacja? Chyba, że chodzi o niemiecki oddział Proshopu, bo przecież mają "polską" stronkę.

Tak chodzi o skandynawskie proshopy. Z polskiego to często kupuję na FV.

3 minuty temu, DżonyBi napisał(a):

@sovas

Proshop nie wysyla do Polski. Bodycar dziala tylko na terenie Niemiec.

No to lipa jak nie wysyłają. Trzeba by jakąś firmę znaleźć do przekierowania, albo pisać do znajomego.

Ale jak oni mają takie ceny to może u nas też spadną za jakiś czas. Teraz już mało chętnych na te karty po 16k :)