leven 555 Opublikowano 17 Maja Opublikowano 17 Maja 1 minutę temu, krulaks napisał(a): Nie no, nie musi. Jak jest support po lewej stronie i na środku to nie ma mowy o opadaniu. Chyba, że karta w połowie ma się złamać Śledź z lewej + slot i co zostaje ? Karta wisi na slocie.
Godlike 880 Opublikowano 17 Maja Opublikowano 17 Maja 2 minuty temu, krulaks napisał(a): Apka, czy sterowniki? Apka, sterownik to wiem że się da. Ale w apce nie mogę tego nigdzie znaleźć.
DżonyBi 1 979 Opublikowano 17 Maja Opublikowano 17 Maja Godzinę temu, PiPoLiNiO napisał(a): Ja używam podpórki Asus. Można czasem dorwać na allegro i olx Lub odesłać karte bez podpórki
Godlike 880 Opublikowano 17 Maja Opublikowano 17 Maja 57 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): U mnie zawsze stoi. Zawsze zwarty i gotowy
galakty 3 361 Opublikowano 17 Maja Opublikowano 17 Maja 1 godzinę temu, VRman napisał(a): "KONKURENCJA!" Bez dużej różnicy w cenie nie wiem po co miałbym brać AMD
Tornado3 336 Opublikowano 17 Maja Opublikowano 17 Maja 1 godzinę temu, Mizu napisał(a): I zrobiłeś tak 12 sztukom? folia z napisem SUPRIM na pewno przeszkadza podczas grania. Nie wiedziałeś o tym ? 1
JacekRTX 257 Opublikowano 17 Maja Opublikowano 17 Maja 1 godzinę temu, larry.bigl napisał(a): Panowie na jakiego RTX warto wymienić mojego leciwego już 1660S? Nie mam parcia na maks detale. FHD na 24" i na pewno zmieniać monitora w dłuższej perspektywie nie będę. RTX 5070 wystarczy.
krulaks 59 Opublikowano 17 Maja Opublikowano 17 Maja Ten 5090 Aourus Master z amazona.. to używka Brakuje niektórych folii i jest lekko pudełko walnięte. Cicha karta na pulpicie, a cewki w grach nie są złe - coś tam gadają, ale z umiarem. Ciekawe co powie amazon support na to, że wiem o używce Ma ktoś podrzucić swoje krzywe pod masterka? Próbuję zobaczyć ile z niego mogę wycisnąć
sovas 662 Opublikowano 17 Maja Opublikowano 17 Maja Zrobiłem demko jakby ktoś był ciekawy jak karta się zachowuje przy UV i OC w Expedition 33.
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 17 Maja Opublikowano 17 Maja To juz wiemy czemu byla uzywana XDDDDDD 1
Doamdor 1 815 Opublikowano 17 Maja Opublikowano 17 Maja 9 minut temu, krulaks napisał(a): I leci zwrot! Oje*ali mnie na 8 ROPów 4
sovas 662 Opublikowano 17 Maja Opublikowano 17 Maja Jak będziesz robił zwrot to napisz w powodzie chociaż, że tam ROP brakuje. Czyli dobrze rozumiem karta nie była oznaczona jako outlet / używana, a przyjechała rozpakowana i bez ROP?
krulaks 59 Opublikowano 17 Maja Opublikowano 17 Maja (edytowane) 15 minut temu, Doamdor napisał(a): Zaproponowali 10% zwrotu i zostawienie produktu - powiedziałem, że ich lekko wiadomo. To teraz mówią 30% i że mam sobie kartę zostawić albo full zwrot. 8 ropów to dalej spory perf. hit? 12 minut temu, sovas napisał(a): Jak będziesz robił zwrot to napisz w powodzie chociaż, że tam ROP brakuje. Czyli dobrze rozumiem karta nie była oznaczona jako outlet / używana, a przyjechała rozpakowana i bez ROP? Tak, używka sprzedana jako nówka i brakujące ROPy. ---- UPDATE: Amazon oferuje 50% zwrotu i zostawienie karty. Czy 5090 Aorus Master z 8 brakującymi ROPami za 5k to już dobry deal xD? Edytowane 17 Maja przez krulaks 1
krulaks 59 Opublikowano 17 Maja Opublikowano 17 Maja Teraz, Karro napisał(a): na 30 procent sie zgódz,najwyżej nie zrobisz 3dmarka Tam dopisałem - teraz oferują 50% jak ich zwyzywałem. Także kupiłem za niecałe 12k brutto. Wyjdzie około 5k rzeczywistego kosztu za upośledzoną 5090 1
lukadd 2 920 Opublikowano 17 Maja Opublikowano 17 Maja (edytowane) Jak te 50% to ~5k to petarda? Ile kosztował dokładnie ten Giguś? Edit. Zostawiałbym bez zastanowienia Edytowane 17 Maja przez lukadd 1 1
sovas 662 Opublikowano 17 Maja Opublikowano 17 Maja @krulaks Warto na 100% bierz. Cena jak za 5080, a będzie o wiele lepsza.
krulaks 59 Opublikowano 17 Maja Opublikowano 17 Maja 2 minuty temu, lukadd napisał(a): Jak te 50% to ~5k to petarda? Ile kosztował dokładnie ten Giguś? €2,835.58 brutto Więc netto mi wychodzi €1,152.68 ~ 4900pln 1
BarBar009 62 Opublikowano 17 Maja Opublikowano 17 Maja 3 minuty temu, krulaks napisał(a): €2,835.58 brutto Więc netto mi wychodzi €1,152.68 ~ 4900pln A tak z ciekawości, jak już zostawisz i wyślesz na gwarancję z brakującymi ropami XD? Chyba, że do Gigabyte nie da się bezpośrednio tylko przez sklep to lipa bo będą dowody, że zgodziłeś się na -8 ROP
sovas 662 Opublikowano 17 Maja Opublikowano 17 Maja @BarBar009 Wątpię, że producenci będą się bawić ze zmianą rdzenia. Raczej zwrot kasy i karta leci na sprzedaż ze zniżką i dopiskiem o brakujących ROP.
Tasslehoff 65 Opublikowano 17 Maja Opublikowano 17 Maja ciekawe czy dalej ją możesz zarejestrować na gwarancję 4 lata. gdzieś na testach wychodziło raptem 10% różnicy względem pełnych ROPów o ile się nie mylę
krulaks 59 Opublikowano 17 Maja Opublikowano 17 Maja 2 minuty temu, BarBar009 napisał(a): A tak z ciekawości, jak już zostawisz i wyślesz na gwarancję z brakującymi ropami XD? Chyba, że do Gigabyte nie da się bezpośrednio tylko przez sklep to lipa bo będą dowody, że zgodziłeś się na -8 ROP Amazon dalej ma 3 lata gwarancji mimo zwrotu 50%. Co do Gigabyte - musiałbym dopytać ich
sovas 662 Opublikowano 17 Maja Opublikowano 17 Maja Masz jakies foto po odpakowaniu karty jak wyglądała?
j4z 948 Opublikowano 17 Maja Opublikowano 17 Maja Godzinę temu, krulaks napisał(a): Ten 5090 Aourus Master z amazona.. to używka Amazon wysyłka nówki używki, a mi Janusze z Allegro pomniejszają zwrot.
BarBar009 62 Opublikowano 17 Maja Opublikowano 17 Maja Teraz, PiPoLiNiO napisał(a): Jak w burdelu by dali za 50% laskę bez zębów, cyców i ze szramą ns pół twarzy, to też byście brali bo dobra cena? Tak tylko pytam... Jak się wypnie to nie zauważysz różnicy 3
Rekomendowane odpowiedzi