Pitt_34 579 Opublikowano 5 Stycznia Opublikowano 5 Stycznia (edytowane) @Kadajo dawaj foty tego nowego cuda co masz wpisanego w sygnaturce Edytowane 5 Stycznia przez Pitt_34
Kadajo 9 968 Opublikowano 5 Stycznia Opublikowano 5 Stycznia Panowie, ale to jest jakieś nieporozumienie. Zostałem wrobiony... 2
Pitt_34 579 Opublikowano 5 Stycznia Opublikowano 5 Stycznia Zapomniałeś dopisać nowy zasilacz, bo te 850W marnie wygląda
maxmaster027 1 342 Opublikowano 5 Stycznia Opublikowano 5 Stycznia 45 minut temu, tomcug napisał(a): Wpisz sobie lepszy Corsair WS3000, albo ASUS Pro WS Platinum 3000W, do stópki styknie Albo odrazu z grubej rury 1
lukadd 3 763 Opublikowano 5 Stycznia Opublikowano 5 Stycznia 2 minuty temu, Kadajo napisał(a): Zostałem wrobiony... No na pewno, zostałeś wrobiony i już nie miałeś wyjścia tylko kupić 5090 A tak w ogóle to ostatnia szansa, po CES to już nawet Ventusy 5090 będę chodzić po 15k, a parę miechów później już nie będzie nic
Kadajo 9 968 Opublikowano 5 Stycznia Opublikowano 5 Stycznia Ja jestem Premium, Legendy zostawiam innym 2 minuty temu, lukadd napisał(a): A tak w ogóle to ostatnia szansa, po CES to już nawet Ventusy 5090 będę chodzić po 15k, a parę miechów później już nie będzie nic Może będę jakieś promki jak się weźmie 4 sztuki 1
some1 715 Opublikowano 5 Stycznia Opublikowano 5 Stycznia 23 minuty temu, galakty napisał(a): Taaaaa, samo badanie wydajności czy wystarcza wydajności i dobieranie przelicznika spowoduje spadek wydajności Ile jest wydajności to wiemy, bo GPU ma na wejściu dwie klatki do FG i wiadomo ile czasu upłynęło pomiędzy ich wyrenderowaniem. Wystarczy porównać z odświeżaniem monitora i już wiadomo ile fake frames wygenerować pomiędzy nimi, żeby zmieścić się poniżej VSYNC. Właściwie można być coś takiego spróbować zrobić na poziomie samej gry. O ile włączanie/wyłączanie FG często wymaga restartu gry, to już przełączanie x2, x3, x4 działa od razu.
Zhao 796 Opublikowano 5 Stycznia Opublikowano 5 Stycznia 12 minut temu, Kadajo napisał(a): Przeciągają... odpalaj głowice i równaj ich z ziemia. Ty wiesz,że ja te forse i tak odzyskam... Niesamowicie za to mnie takie igranie z klientem tuż przed świętami i manipulowanie aukcją - Z mojej obserwacji 1 osoba z tej aukcji wzięła szybki zwrot kasy / druga nie wiem Chyba się pożegnam z rtxem w tym roku... 2
Mistrz zakonu Paladynów 893 Opublikowano 5 Stycznia Opublikowano 5 Stycznia (edytowane) Mamy to komp z nową pastą na proca i wyczyczony z syfu a po 20 odpalam kartę grzeje sie : Teraz jeszcze tylko w połowie lutego kupić nowy QD oled 5 gen ultra wide Edytowane 5 Stycznia przez Mistrz zakonu Paladynów 9
MarcoSimone 1 365 Opublikowano 5 Stycznia Opublikowano 5 Stycznia @Mistrz zakonu Paladynów niezapomnij zdać relację z testowania tego OLED przy pomocy pazurów kota sąsiadki 5
Kadajo 9 968 Opublikowano 5 Stycznia Opublikowano 5 Stycznia Ej czy przypadkiem Nvidia z tym brakiem dostarczania vRAM dla swoich partnerów razem z GPU nie wyskoczyła, zanim ta cala RAMokalipsa się zaczęła ?
maxmaster027 1 342 Opublikowano 5 Stycznia Opublikowano 5 Stycznia @Mistrz zakonu Paladynów Tak relacje bedziem sledzic na bieżaco, Mistrz zakonu Paladynów > CES 1
lukadd 3 763 Opublikowano 5 Stycznia Opublikowano 5 Stycznia (edytowane) 4 minuty temu, Kadajo napisał(a): Ej czy przypadkiem Nvidia z tym brakiem dostarczania vRAM dla swoich partnerów razem z GPU nie wyskoczyła, zanim ta cala RAMokalipsa się zaczęła ? Ta plota poszła już jak było wiadomo co się dzieje z ramami. Ale ogólnie to jest mega plota, bo normalnie nvidia nie dostarcza vram z GPU Może chodziło o FE dla tych co im to klepią Albo Jensen już taki pazerny się zrobił, że nawet na vramach kilka dolców przycinał Ale jakby był tak pazerny to przecież i PCB swoje by wymusili i też na nim siano zgarniali. Edytowane 5 Stycznia przez lukadd 1
Phoenix. 7 022 Opublikowano 5 Stycznia Opublikowano 5 Stycznia https://videocardz.com/newz/asus-geforce-rtx-5090-proart-appears-with-a-founders-edition-style-cooler 5 minut temu, lukadd napisał(a): bo normalnie nvidia nie dostarcza vram z GPU Dostarcza gpu w pakiecie z vram 1
Kadajo 9 968 Opublikowano 5 Stycznia Opublikowano 5 Stycznia Niech mnie doślą parę kostek sam se przylutuje 2
VRman 3 323 Opublikowano 5 Stycznia Opublikowano 5 Stycznia Jesteście gotowi? To będzie przełom! Rewolucja! Największe ogłoszenie w dziejach całego PC gamingu! Cytat
sideband 3 101 Opublikowano 5 Stycznia Opublikowano 5 Stycznia To, że teraz tak robili to nie znaczy, ze wcześniej tak było. To kolejny biznes tylko tym razem na pamięciach NV to nie dobry wujek tylko kupowali więcej po niższej cenie, a później wpychali partnerom 1 1
Marvf 183 Opublikowano 5 Stycznia Opublikowano 5 Stycznia (edytowane) Cytat *NVIDIA GeForce NOW more powerful than EVER! Buy your subscription NOW!* Edytowane 5 Stycznia przez Marvf
Mistrz zakonu Paladynów 893 Opublikowano 5 Stycznia Opublikowano 5 Stycznia Może mi ktoś wytłumaczyć jak ja mam wyjąć zasilacz bez rozkręcania wszystkiego ? ( podobno sie da) Bo muszę dołożyć 1 kabel 8 pin bo mam dwa
Garru 34 Opublikowano 5 Stycznia Opublikowano 5 Stycznia 32 minuty temu, Mistrz zakonu Paladynów napisał(a): Mamy to komp z nową pastą na proca i wyczyczony z syfu a po 20 odpalam kartę grzeje sie : Teraz jeszcze tylko w połowie lutego kupić nowy QD oled 5 gen ultra wide Nie wiem, kto szybciej się nagrzeje 5080 czy Ty. Gratki za zakup, teraz tylko z popcornem oglądać kabaret.
maxmaster027 1 342 Opublikowano 5 Stycznia Opublikowano 5 Stycznia 5 minut temu, Mistrz zakonu Paladynów napisał(a): Może mi ktoś wytłumaczyć jak ja mam wyjąć zasilacz bez rozkręcania wszystkiego ? ( podobno sie da) Bo muszę dołożyć 1 kabel 8 pin bo mam dwa Unieś lekko do góry, jeżeli to modularny przekręć i odepnij kable 2 minuty temu, Garru napisał(a): Nie wiem, kto szybciej się nagrzeje 5080 czy Ty. Gratki za zakup, teraz tylko z popcornem oglądać kabaret. No przeskok z 3060 na 5080 to cieżko wyjaśnić, moze odniesienie sie do starego wideo cos pomoże 1
Garru 34 Opublikowano 5 Stycznia Opublikowano 5 Stycznia 1 minutę temu, maxmaster027 napisał(a): Unieś lekko do góry, jeżeli to modularny przekręć i odepnij kable No przeskok z 3060 na 5080 to cieżko wyjaśnić, moze odniesienie sie do starego wideo cos pomoże Jak to przeżyć jak się zobaczy wydajność, później kilka dni zabawy OC i UV, jeszcze trochę banana na twarzy, a po miesiącu już tak smutno jakoś, aż do kolejnego upgrade.
maxmaster027 1 342 Opublikowano 5 Stycznia Opublikowano 5 Stycznia No a teraz jeszcze MFGx2, x3, x4, x6 i to wszystko dla jednego gracza.
Rekomendowane odpowiedzi