RTX 50x0 (Blackwell) - wątek zbiorczy
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Totek · Opublikowano
Ja tu widzę w ogromne pole do popisu dla patodeweloperki. Wybudują mieszkań dla żolnierzy a po paru latach to sprzedadzą Oj będą żniwa na każdym froncie -
Przez Send1N · Opublikowano
Tak WU jest wyłączany, po wypuszczeniu nowej wersji Wowo aktualizuje pierwszy post na pierwszej stronie tego tematu, w opisie masz podane wszystkie zmiany względem stock windy pewnie wystarczy włączyć usługę (usługi > windows update > uruchom) -
Przez lokiju · Opublikowano
Widziałem na youtubie taki roadmap od AMD gdzie jasno było zaznaczone, że w graphics AMD przegrało ale tak ogólnie to nie przegrało bo wygrało @VRmanMyślę, że ta grafika wyżej co wstawiłem wiele wyjaśnia co do ich podejścia. -
Przez VRman · Opublikowano
Wstrzymam się z cieszeniem do czasu aż się okaże czy tego koncertowo nie spierdzielono, albo czy kasa nie popłynęła bez sensu - z korzyścią dla Pana Janusza i Pana Adriana, albo z korzyścią dla prężnie się rozwijającej firmy... na której łapy położy jak nie obca firma, to jakiś zarząd ala Stadnina Koni w Janowie (z nadania Pisuarii) Polacy w wysokich cenach paliw zrobili z Orlenu wielkiego gitanta o ogromnych zyskach. I co z tego? Ano poszło do kieszeni Januszy polityki i na propagandę anty-Polską. W tym kraju pozytywne wieści trzeba cedzić metalowym durszlakiem -
Przez VRman · Opublikowano
No gorzej od Switcha 2 to nie będzie. Dziś widziałem, że wydali Bioshocka z dumnym napisem REMASTER na Switch 2. I gra... chodzi w 30fps :E: E: E Spoko. To w końcu nawet nie całe 20 lat temu wyszło, nie oczekujmy za dużo (ale są nadzieje: - może Valve użyje tego mimo ceny za półkę "premium" i na początku po prostu będzie dokładać do interesu, celując w sukces długoterminowy (moim zdaniem bardzo mądry wybór, a Gaben durniem nie jest) - może to "do 2029" oznacza, że na koniec 2028 lub początek 2029 już się Deck 2 "załapie" - a może po prostu zrobią z Decka 2 sprzęt cholernie drogi. W końcu super cena Decka 1 mogła być "dla przetarcia szlaku" i teraz mogą uznać, że już nie muszą bawić się w modele za 399$.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi