Cebula? OK...
Teraz widze na wszystko mozna cebula albo januszem wolac...
Mylisz pojecia mlody padawanie.
@sideband
Nie no wiadomo proces procesowi nie rowny.
Ale ponizej 50 procesow to juz jest taki poziom, ze uzywajac normalnie windowsa do wielu zadan jednoczesnie ciezko jest to sobie wyobrazic na codzien.
Tak czy siak w wykrecaniu maksymalnych wynikow na pewno to pomaga.
Do golasa oczywiscie trzeba doliczyc procesy steam + msi ab + sterowniki wszelakie.
ale nadal pod czysty fps mozna kombinowac ponizej 60-65 pewnie.
Gdzie u mnie na start jest chyba ze 140-150, a uzytkowo w czasie pracy ponad 250 sie trafia +40-50gb uzytego ramu
Witam, posiadam obudowe Fractal Design Arc Midi R2 od jakis 10lat,wentylatory, ktore byly do niej dolaczone swoje juz przeszly, pojawia sie terkotanie, brzdeki, halas, wiec pora je chyba wymienic. Zastanawialem sie wsumie tez nad zmiana calej obudowy, ale wentylatory raczej wyjda taniej:)
potrzebuje 2x140 front, 140 tyl + od biedy 140 gora-tyl
myslalem nad:
arctic p14max 5pack ~180zl choc roznie jest z dostepnoscia i ceny rowniez wystrzelily (niedawno 5pack byl za ponad 900zl!)
arctic p14 pro 5pack ~130zl
I teraz pytanie, wszyscy zachwalaja te maxy ze w tej cenie nic lepszego nie ma, jest jakas zauwazalna roznica pomiedzy nimi? czy brac tansze i sie nie zastanawiac?
chyba, ze sa jakies inne w podobnych cenach o zblizonych mozliwosciach
nie jestem dokonca pewnych tych wersji pro, wywnioskowalem ze one raczej nadawaly by sie na chlodnice, ale moge sie mylic
Wiem o tym PT wymusza tryb wydajności i po każdym restarcie przywraca tryb wydajności.
Tak samo nie da się włączyć Reflexa bez FG
Ty sam jesteś jak błąd pomiarowy
Rekomendowane odpowiedzi