Na oficjalnej stronce się chwalą, że niby RTX 4070 ma sobie radzić w High i 1440p w 60 klatkach, a na steam już w wymaganiach podają, że to jednak testowane z DLSS/FSR Ale nie napisali w jakiej jakości DLSS może w quality, a może performance
Ta gra nie ma nawet RT,a High to nie są najwyższe detale. Więc niestety całkiem prawdopodobne, że zapowiada się kupsztal optymalizacyjny i premierowy build gry sklecony na kolanie w ostatniej chwili
Tak, nie jest to światłowód. Kupiłem go bo jest certyfikowany na HDMI Ultra high speed / 2.1, patrząc po specyfikacji ma dosyć grube żyły, potrójny ekran i w poprzednim monitorze (Odyssey C27G7) miałem jego 3-metrowy odpowiednik dla DP 1.4.
Sam podałeś jeszcze link do sklepu z lepszą/inną wersją tego kabla od Lindy gdzie wg specyfikacji ekran jest z miedzi zamiast aluminium.
@Qrdello @Send1N @skunRace Podepne się do tematu 😅 , widzę team X3D 👌, przesiadłem się z 5600X na 5700X3D, chcę zmienić też mojego poczciwego Pulsa 6700XT na coś mocniejszego, gram w rozdzielczości 2560x1440 240Hz głównie gry online typu : COD MW3/BO6 , BFV/2042, czasem się zdarzy singiel raz na jakiś czas np. Doom Eternal , Sillent Hill 2 , Resident Evil, czekam teraz na Stalkera 2, budżet 4500zł, nie zależy mi kompletnie na RT i różnych zbędnych ficzerach od NV, gra tylko w natywie, używam kart AMD od prawie 23 lat i tego chcę się trzymać, czy np. 7900XT czy 7900XTX nie będzie ograniczany przez mój ww. procesor ? reszta konfiguracji :
MSI B550-A Pro
Ryzen 7 5700X3D @ CO-30 All Core @ Arctic Freezer III 240mm
4x 8GB 4400Mhz Patriot Viper Steel @ 4000Mhz CL16 1:1:1
2x Lexar NM620 1TB @ RAID0
4x Samsung 870 Evo @ RAID0
Seasonic Focus 850GX 850W 80+ Gold
Endorfy ARX 700 @ 4x Fluctus 140mm
ASUS ROG Swift OLED PG27AQDM
z góry dzięki
Rekomendowane odpowiedzi