Skocz do zawartości

RTX 50x0 (Blackwell) - wątek zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Totek Były ploty, że odchudzają chłodzenia już jakiś czas temu. Przy przewymiarowanych Adach, co dla nas wyszło na duży plus, dla nich na minus, bo koszta produkcji poszły w górę. Przeczuwam kulturę pracy jak przy Amperach.

• Sad 1
Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, Kadajo napisał(a):

2,5 slotu jest jak najbardziej możliwe, tyle że karta będzie musiała być długa :D

To dalej pójdzie w stronę krów na grubo ponad 30 cm :E. Osobiście wolałem, żeby karty spasły bardziej na grubość niż na długość, jako, że moja ulubiona buda jest w miarę wąska, kompaktowa i przez to, w jaką stronę ogólnie idzie, będę musiał prędzej czy później się rozstać z moją ulubioną budą :(.

Edytowane przez Spl97
Opublikowano

Emocje przed zakupem są dużo silniejsze niż te po zakupie. To właśnie to nakręcanie się, jest najbardziej rajcującą cześcią całej zabawy. Po zakupie jak po sexsie, emocje opadają :faja:

• Like 3
Opublikowano
2 minuty temu, Smalec napisał(a):

@Totek Były ploty, że odchudzają chłodzenia już jakiś czas temu. Przy przewymiarowanych Adach, co dla nas wyszło na duży plus, dla nich na minus, bo koszta produkcji poszły w górę. Przeczuwam kulturę pracy jak przy Amperach.

To mogli już zmniejszyć chłodzenia przy kolejnych rewizjach Ady w sumie, i w niektórych przypadkach tak było. Dlatego, teoretycznie najlepiej kupić kartę na premierę, bo potem będzie ciecie kosztów znowu.

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Element Wojny napisał(a):

ten temat rzeczywiscie rosnie, zanim Pan kurteczka wyjdzie na scene to bedzie juz z 200 stron

Jak wstanę rano to przez cały dzień się nie wyrobię z czytaniem tematu, bo jak skończę czytać kilka stron, to dojdą kolejne strony... i tak w kółko. A rozgrzewka będzie 6 stycznia o 20:00 gdzie na scenie pojawi się Pani Lisa Su.

• Upvote 1