Reddzik 2 762 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia 1 minutę temu, Element Wojny napisał(a): ten temat rzeczywiscie rosnie, zanim Pan kurteczka wyjdzie na scene to bedzie juz z 200 stron Jak wstanę rano to przez cały dzień się nie wyrobię z czytaniem tematu, bo jak skończę czytać kilka stron, to dojdą kolejne strony... i tak w kółko. A rozgrzewka będzie 6 stycznia o 20:00 gdzie na scenie pojawi się Pani Lisa Su. 1
Spl97 1 291 Opublikowano 2 Stycznia Autor Opublikowano 2 Stycznia 8 minut temu, Smalec napisał(a): Przeczuwam kulturę pracy jak przy Amperach. W Amperach szło znaleźć modele z dobrą kulturą pracy jak Asus TUF.
wQrwiony 45 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia 2 godziny temu, Element Wojny napisał(a): slyszalem duzo dobrego o modelach PNY LR8 Mam i potwierdzam chłodno i cicho jak makiem zasiał ciężko będzie się z nią rozstać. 1
Vulc 2 191 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia Spokojnie, zobaczysz nowe, zielone ceny, jeszcze będziesz się z nią przepraszać.
cichy45 607 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia Czyli 5090 minimum 1999 a może i 2499. Niewykluczone, że też ta cena z foty to z podatkiem od nowości.
Smalec 1 551 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia 17 minut temu, Kadajo napisał(a): Przecież Jensen chodzi na randki z Lisa ;p Wtopa 5
Brolly 758 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia @Reddzik @galakty Czemu Diablo 4 tyle Vram wam bierze? ja gram w 1440p na moim 12gb 3060 i nawet jak wezmę wszystko na ultra + DLAA + RT ultra testowo (bo wtedy mam 15-35 fps ) to może 9 gb mi zjada, tak pokazuje przynajmniej msi afterburner.
Kadajo 7 405 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia Mowie wam w Polszy za 5800 będzie kolo 8 może nawet 9 kola za lepsze wersje 1
ODIN85 3 501 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia Teraz, Brolly napisał(a): @Reddzik @galakty Czemu Diablo 4 tyle Vram wam bierze? ja gram w 1440p na moim 12gb 3060 i nawet jak wezmę wszystko na ultra + DLAA + RT ultra testowo (bo wtedy mam 15-35 fps ) to może 9 gb mi zjada, tak pokazuje przynajmniej msi afterburner. A masz tekstury 4k?
Element Wojny 4 775 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia to ja nawet nie chce znac ceny za 5070Ti, pewnie z 5000zl bedzie minimum
Brolly 758 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia @Kadajo To chyba smutny żart jest albo fotomontaż
ODIN85 3 501 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia Teraz, Kadajo napisał(a): Mowie wam w Polszy za 5800 będzie kolo 8 może nawet 9 kola za lepsze wersje No to jak nie będzie wydajniejsze od 4090 to wysiadam.
Brolly 758 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia Teraz, ODIN85 napisał(a): A masz tekstury 4k? Tak ale nie wiem czy one wgl "działają" w 1440p mimo że mam ustawione 1 1
Ogider 103 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia 1 minutę temu, Kadajo napisał(a): Mowie wam w Polszy za 5800 będzie kolo 8 może nawet 9 kola za lepsze wersje Coś masz z klawiszem od 9 że cały czas 8 aktywuje
Kadajo 7 405 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia Teraz, Brolly napisał(a): @Kadajo To chyba smutny żart jest albo fotomontaż Nie wiem, czy jedno, czy drugie, ale... 1 1
wQrwiony 45 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia 1 godzinę temu, Kadajo napisał(a): Ogólnie ja po rozebraniu i złożeniu swojego TUF'a na nowo zauważyłem ze cewki ciszej pracują, nie wiem, czy to kwestia dociśnięcia czegoś, czy ki czort. Termopadów nie ruszałem. Dobrze karcioszkę posmyrałeś to i się uspokoiła 3
Kadajo 7 405 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia Teraz, Ogider napisał(a): Coś masz z klawiszem od 9 że cały czas 8 aktywuje Zacina się dziad, musi być jakiś hack od Jensena 1
Element Wojny 4 775 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia wezcie moze Kadajo przesuncie do watku AMD, niech tam straszy ludzi cenami 3
Kadajo 7 405 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia A nie macie tak ze jak coś ostatecznie jest za drogie to mówicie, walić to, jadę w Bieszczady 1
Element Wojny 4 775 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia Ja chce kupic, wiec zamieszczaj mi tu prosze screeny z 5070Ti za 3500zl i bedzie ok. 1
Gość Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia (edytowane) Znowu to samo... ceny nie są znane ale jak sklepy dodają produkt który zamowily do bazy to jakąś cenę tymczasową wklepują. No i wklepał sobie jakiś typek 1700euro a teraz na forum w Polsce panika że 7k karta będzie kosztowała Edytowane 2 Stycznia przez muszka
Rekomendowane odpowiedzi