Godlike 880 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia Ciekawe jak będzie z dostępnościa na premierę a polskich sklepach, pamieta ktoś jak to było przy przymierze 4xxx? W szczególności mnie interesuje Media Expert i Euro RTV.
Voodoo2 958 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia Ktoś pamięta jak długo ogólnie FE są sprzedawane?
Slayer 253 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia Teraz, senac napisał(a): Za nvidia.com: Dla 5070ti wymagana moc zasilacza: 750W Minimum is based on a PC configured with a Ryzen 9 9950X processor. Recommend PCIe CEM 5.1 compliant PSU. Power requirements can be different depending on system configuration. No dobra ale to nie jest tak, że oni dają tyle "na zapas" w razie jakby ktoś miał jakiś dziadowski zasilacz? Ten mój corsair to jest przecież wypas
galakty 3 312 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia 9 minut temu, Element Wojny napisał(a): Nawet jesli 5080 na premiere bedzie o 1000zl tanszy od 4080? Ta na pewno będzie, może FE które się rozejdzie w 5 minut. W sklepach nie będzie tak niskich cen.
ODIN85 3 501 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia Teraz, Godlike napisał(a): Ciekawe jak będzie z dostępnościa na premierę a polskich sklepach, pamieta ktoś jak to było przy przymierze 4xxx? W szczególności mnie interesuje Media Expert i Euro RTV. 4080 do wyboru do koloru.
Element Wojny 4 775 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia (edytowane) 3 minuty temu, Voodoo2 napisał(a): Ktoś pamięta jak długo ogólnie FE są sprzedawane? Tak dlugo ja sa W Polsce tez macie FE, w dniu premiery badzcie na stronie Nvidii i tyle. Rada ode mnie: Nvidia sama z siebie nie sprzedaje kart, tylko przez 3rd party. Dowiedzcie sie, na jaki sklep w Polsce Was przekieruje w momencie zakupu, zalozcie tam wczesniej konto i podepnijcie karte platnicza, zeby nie tracic czasu na jakies formalnosci jak karty wskocza do sklepu. To ma byc Nvidia -> karta -> klik -> przekierowanie -> potwierdzenie zakupu -> zrobione. Zamówienia na NVIDIA GeForce RTX Founders Edition w Polsce mają być obsługiwane przez lokalnego partnera NVIDII, czyli sklep x-kom. Edytowane 7 Stycznia przez Element Wojny 1
ODIN85 3 501 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia 1 minutę temu, Slayer napisał(a): No dobra ale to nie jest tak, że oni dają tyle "na zapas" w razie jakby ktoś miał jakiś dziadowski zasilacz? Ten mój corsair to jest przecież wypas Przestań dziadować. Wydajesz 4000 na grafę a 700zł szkoda na porządny zasilacz
Reddzik 2 762 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia Ogłoszenie: Szukam dobrego człowieka, który poratuje biednego dopłatą do RTX 5070Ti 1
Kadajo 7 405 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia Teraz, Element Wojny napisał(a): Tak dlugo ja sa W Polsce tez macie FE, w dniu premiery badzcie na stronie Nvidii i tyle. Rada ode mnie: Nvidia sama z siebie nie sprzedaje kart, tylko przez 3rd party. Dowiedzcie sie, na jaki sklep w Polsce Was przekieruje w momencie zakupu, zalozcie tam wczesniej konto i podepnijcie karte platnicza, zeby nie tracic czasu na jakies formalnosci jak karty wskocza do sklepu. To ma byc Nvidia -> karta -> klik -> przekierowanie -> potwierdzenie zakupu -> zrobione. W Polsce jedynym dystrybutorem FE jest Xkom. 1
Slayer 253 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia Teraz, ODIN85 napisał(a): Przestań dziadować. Wydajesz 4000 na grafę a 700zł szkoda na porządny zasilacz a to mój nie jest porządny?
ODIN85 3 501 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia 1 minutę temu, Element Wojny napisał(a): Tak dlugo ja sa W Polsce tez macie FE, w dniu premiery badzcie na stronie Nvidii i tyle. Rada ode mnie: Nvidia sama z siebie nie sprzedaje kart, tylko przez 3rd party. Dowiedzcie sie, na jaki sklep w Polsce Was przekieruje w momencie zakupu, zalozcie tam wczesniej konto i podepnijcie karte platnicza, zeby nie tracic czasu na jakies formalnosci jak karty wskocza do sklepu. To ma byc Nvidia -> karta -> klik -> przekierowanie -> potwierdzenie zakupu -> zrobione. My tu Blikiem płacimy
Mizu 102 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia Teraz, Element Wojny napisał(a): Tak dlugo ja sa W Polsce tez macie FE, w dniu premiery badzcie na stronie Nvidii i tyle. Rada ode mnie: Nvidia sama z siebie nie sprzedaje kart, tylko przez 3rd party. Dowiedzcie sie, na jaki sklep w Polsce Was przekieruje w momencie zakupu, zalozcie tam wczesniej konto i podepnijcie karte platnicza, zeby nie tracic czasu na jakies formalnosci jak karty wskocza do sklepu. Jeśli znowu skorzystają z xkomu to nie działało to w ten sposób przy 4090, xkom miał osobną podstronę do sprzedaży FE i trzeba wszystkie dane od nowa i tak wprowadzać
Voodoo2 958 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia 1 minutę temu, Element Wojny napisał(a): Tak dlugo ja sa W Polsce tez macie FE, w dniu premiery badzcie na stronie Nvidii i tyle. Nie chodzi mi o pierwszy rzut, chodzi mi o to czy FE są też później sprzedawane -> za miesiąc, dwa.
Godlike 880 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia 1 minutę temu, Element Wojny napisał(a): Tak dlugo ja sa W Polsce tez macie FE, w dniu premiery badzcie na stronie Nvidii i tyle. Rada ode mnie: Nvidia sama z siebie nie sprzedaje kart, tylko przez 3rd party. Dowiedzcie sie, na jaki sklep w Polsce Was przekieruje w momencie zakupu, zalozcie tam wczesniej konto i podepnijcie karte platnicza, zeby nie tracic czasu na jakies formalnosci jak karty wskocza do sklepu. W Polsce xkom realizuje FE wiec duże prawdopodobieństwo ze dostanie sie co najwyżej maila z info ze twoje zamówienie nie może zostać zrealizowane 1
ODIN85 3 501 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia Teraz, Slayer napisał(a): a to mój nie jest porządny? A jest Platinium?
Element Wojny 4 775 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia Teraz, Kadajo napisał(a): W Polsce jedynym dystrybutorem FE jest Xkom. No to zalozyc tam konto, podpiac karte, i czekac na premiere. Teraz, Voodoo2 napisał(a): Nie chodzi mi o pierwszy rzut, chodzi mi o to czy FE są też później sprzedawane -> za miesiąc, dwa. Karty FE wpadaja na strone Nvidii srednio 1-2 razy w miesiacu, kiedys mialem namiary do goscia ktore te tzw. zrzuty gdzies wprowadzal, i mogl okreslic kiedy nastapi kolejny 1
caleb59 1 621 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia 1 minutę temu, Reddzik napisał(a): Ogłoszenie: Szukam dobrego człowieka, który poratuje biednego dopłatą do RTX 5070Ti Do takiej karty to 5600X za mało. I znowu wydatki bo CPU, płyta i RAM. Jesteś w pętli wydatków. 1
Slayer 253 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia 1 minutę temu, ODIN85 napisał(a): A jest Platinium? Jest tylko plus gold czyli rozumiem, że kaszana i porządne się zaczynają od platinum?
Godlike 880 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia 5 minut temu, ODIN85 napisał(a): 4080 do wyboru do koloru. A co mnie 4080 Ja patrze w kierunku 5080
Mizu 102 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia Tylko jaki zasilacz teraz do 5090 Mam 850W, kupowanie Corsaira RM1000x 2024 wersja to brak zapasu na jakiś bardziej prądożerny CPU w przyszłości także wypadałoby wziąć 1200W+ ale nie widzę nic fajnego co miałoby tak dobre bebechy jak ten Corsair i fajne kable
CryptTM 404 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia (edytowane) @Slayer Nie jest zły, jest po prostu niewystarczający. Edytowane 7 Stycznia przez CryptTM
ODIN85 3 501 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia 1 minutę temu, Godlike napisał(a): A co mnie 4080 Ja patrze w kierunku 5080 Pytał o premierę 2 lata temu.
Art385 339 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia 10 minut temu, Element Wojny napisał(a): Jesli wyceluje w 5080 to wezme FE i Wam udowodnie ze te karty mozna kupic bez zadnych magicznych trickow. Tyle ze poki co celuje w 5070Ti, ale tutaj mam obawy ile przykladowo takie MSI sobie zazyczy za Gaming X. To dawaj cyne jak ci się uda nabyć, bo mnie łapy świerzbią aby zobaczyć multi fake generator. 2
ODIN85 3 501 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia 3 minuty temu, Slayer napisał(a): Jest tylko plus gold czyli rozumiem, że kaszana i porządne się zaczynają od platinum? Goldy od biedy ujdą ale masz trochę mały zaps. Jakiś Shift 850 byłby ok.
Godlike 880 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia Teraz, ODIN85 napisał(a): Pytał o premierę 2 lata temu. Sorki zamotałem się, dzięki za info
Rekomendowane odpowiedzi