Skocz do zawartości

RTX 50x0 (Blackwell) - wątek zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No cóż, będzie drogo i się z tym trzeba pogodzić. A myślicie że za 2 lata przy premierze 6xxx to będzie tanio? Przecież jak nvidia zobaczy że 5090 schodzi od ręki przy 2k to dorzuci wtedy kolejne +500 bo czemu nie jak i tak się sprzeda.

Opublikowano
58 minut temu, Kadajo napisał(a):

A jak pisałem 14-15 kola za 5090

czy 8-9 za 5080

To nikt nie wierzył :E

A statki już są atakowane prze ciapatych :E

giphy.gif?cid=6c09b95286g15e6kljf9vtzp5h

Proszę nie używać słowa ciapaty bo mnie się ono po prostu nie podoba i nic z tym nie zrobisz. Nie ma to nic do rzeczy, że murzyni nie wiedzą że użyłeś takiego określenia.

Wynika to po prostu z tego, że nie jest nam potrzebna spina na linii biali - murzyni.

#pdk

• Haha 4
Opublikowano
3 minuty temu, Pentium D napisał(a):

Proszę nie używać słowa ciapaty bo mnie się ono po prostu nie podoba i nic z tym nie zrobisz. Nie ma to nic do rzeczy, że murzyni nie wiedzą że użyłeś takiego określenia.

Wynika to po prostu z tego, że nie jest nam potrzebna spina na linii biali - murzyni.

#pdk

1 minutę temu, PiPoLiNiO napisał(a):

Dla mnie kochana Rybeczka 🥰🥰🥰🥰🥰

Ja pierniczę. Wątek polityczno randkowy się porobił :rotfl:

Opublikowano (edytowane)

Hahaha, tutaj wystarczy że ktoś zarzuci wędkę z jakimś urojeniem albo tematem z przysłowiowej doopy i zaraz ławica cała na ten jeden haczyk. I potem się ciągną 5 stron aż linka nie j***nie. Potem 2-3 strony OK i dalej wędkowanie 😀

Edytowane przez Fenrir_14
  • Like 3
Opublikowano
22 minuty temu, Pentium D napisał(a):

#pdk

Tu nikt nic nie, ma do murzynów bardziej, chodzi o ciapatych z organizacji Al-Ka'idy

Opublikowano
38 minut temu, Pentium D napisał(a):

Proszę sobie nie robić żartów z mojej poprzedniej wypowiedzi. Wytyczne właściciela odnośnie moderowania zbyt agresywnych wypowiedzi o polskiej konkurencji ITH są jakie są, ja je po prostu wykonuję.

• Upvote 1
Opublikowano
11 godzin temu, Radio Tirana napisał(a):

Liczenie klatek było w zasadzie zbędne, NVIDIA sama pokazała ile 5090 wyciska w Cyberpunku bez DLSS. 

A tutaj 4090

Jak zwykle wszystko zależy od miejsca testowego. Moja 4090 po OC to przykładowo we wbudowanym benchmarku ma prawie 28 FPS. 

Opublikowano

Ja proponuję 500000% opłat na GPU z AI  dla wszystkich krajów. 

AMD i Nvidia zrobią wtedy karty dla graczy - bez AI.

Dostaniemy 4x niższe ceny, marketingowcy Nvidii poumierają na zawał po atakach paniki, wróci nazwa Geforce GTX,  potem Blizzard, Bioware i DICE zaczną znowu robić świetne gry, a zdrowy na umyśle Max Kolonko będzie relacjonował targi CES 2027 z Boston Massachusetts.

• Haha 3