Skocz do zawartości

S.T.A.L.K.E.R 2 Serce Czarnobyla

Recommended Posts

Preorder na wersję pudełkową już dawno złożony. Może to nie jest w moim stylu, tym bardziej że od ostatniego Stalkera minęły długie lata, ale po obejrzeniu gameplayu bardzo mi się spodobało. Mam nadzieję, że się nie zawiodę. Tym bardziej że bardzo rzadko robię preordery.

• Like 1

11 minut temu, Stjepan napisał:

Raz na 4 lata można sobie pozwolić, wcześniej to byl CP2077.

Na CP2077 to wziąłem sobie pierwszy raz od 8 lat tydzień urlopu na święta (i to darmowego, bo B2B), nigdy wcześniej i nigdy później nie byłem tak rozczarowany

No właśnie nie ma nigdzie info czy będzie globalna premiera czy nie.

7 minut temu, Reddzik napisał:

Odin, pewnie jak inne dało radę to i z Stalkerem się powinno dać, ale to moje przypuszczenia, ogólnie nie wiem. Ja kupiłem na cdkeys, więc będę mieć kluczyk na steam.

.

Nie pogniewam się jeśli będzie można zagrać w Indianę 6 grudnia w abonamencie ale trochę w to wątpię, na Steamie wciąż widnieje:

Zakup Indiana Jones and the Great Circle: Premium Edition w przedsprzedaży

Zakup tę edycję gry w przedsprzedaży i graj w nią na 3 dni przed pełnym wydaniem.

No chyba, że pisałeś @caleb59 o Stalkerze nowym, to tam wszyscy równo wystartują :D 

W sumie też czekam na Indianę, grę robi Machine Games i podobały mi się ich nowe Wolfensteiny więc doświadczenie w grach FPP mają zdecydowanie spore.

Jako admin najstarszej strony poświęconej grze Stalker może się zdarzyć, że będę miał świeże info wcześniej wtedy dam znać.

• Upvote 1

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...