Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 godzin temu, ODIN85 napisał(a):

W chmurze nie masz?

Pewnie są ale jak je wgrać, mam dużo zapisów żaden nie wchodzi, jak daje napraw/zweryfikuj pliki to naprawia nie wiem 2 sekundy coś tu nie gra, błąd wygląda jakby był z czymś innym związany

image.thumb.png.2363e0f62ca7b1f885d81f49849a6c0d.png

Zainstaluje od nowa i zobaczymy

Opublikowano (edytowane)
13 godzin temu, bbandi napisał(a):

Po patchu wyskakuje mi fatal error jak chcę wgrać zapis, czyżby zapisy padły :kwasny: jeśli tak to uninstal od nowa nie będę w to grał.

Ja tak mam jak nie gram dłużej w Indianę, mam zaznaczony zawsze zapis na dysku a i tak po przerwie error wyskakuje. To co u mnie pomaga to włączam zapis w chmurze, odpalam grę, wyłączam, zmieniam na zapis na dysku i włączam i gra chodzi. 😆

Edytowane przez eciepecie
  • Haha 1
Opublikowano
16 godzin temu, bbandi napisał(a):

Po patchu wyskakuje mi fatal error jak chcę wgrać zapis, czyżby zapisy padły :kwasny: jeśli tak to uninstal od nowa nie będę w to grał.

Właśnie pograłem z godzinkę i żadnego problemy z zapisami nie miałem, więc to coś u Ciebie nie tak z plikami. Może używasz jakiś dziwnych modów?

Opublikowano (edytowane)

Stalkers!

As always, by listening to your feedback here on Steam and other social media, we prepared Patch 1.2.1. It is dedicated mostly to fixing crashes, including those on loading save files. Here is the list of changes:

Fixed one of the crashes on loading save files related to AI logic.

Fixed one of the crashes on loading save files that were recorded when player had effects applied.

Fixed a few crashes related to lightning ball anomaly interaction with artifacts.

Fixed crash mostly occurred when moving away from hubs and during the Emission.

Thanks for staying with the Zone and making it a better place. We continue working on the game and implement improvements based on your comments and feedback. If you spot an anomaly, that is not supposed to be in the Zone, please, report it to our colleagues at Technical Support Hub. That will help us spot and investigate potential issues, and deal with them as fast as possible.

//EDIT

Pobrał 11GB, a przemielił znów całe 130GB. Za chwilę to mi te poprawki nabiją kilka TB Zapisu Hosta na nowym dysku :E

Zrzutekranu2025-02-14194624.png.28fe2c4f97baf4266efc7ff1abbad869.png

i po FIXie

Zrzutekranu2025-02-14195044.png.f67f23edd765a0d7cefba04bd278a7ad.png

Edytowane przez PaVLo
Opublikowano

Shadow casting w latarce i DLSS 4 oficjalnie ciągle niedostępne po nowym patchu. A na wymuszonym DLSS4 pojawiło się teraz migotanie trawy na dalszym dystansie.

Opublikowano (edytowane)

Ostatnia aktualizacja nic nie poprawiła w dalszym ciągu jest pełno błędów. Poczekam sobie do końca lata może wtedy da się normalnie przejść kampanię 🙈😂

Edytowane przez Tooth
Opublikowano
6 godzin temu, Tooth napisał(a):

Ostatnia aktualizacja nic nie poprawiła w dalszym ciągu jest pełno błędów. Poczekam sobie do końca lata może wtedy da się normalnie przejść kampanię 🙈😂

Możesz wymienić te błędy, bo chętnie ich poszukam z lunetą przymocowaną do karabinu z tłumikiem, co by za głośno nie było przy ich odstrzeliwaniu :smiech:

Opublikowano
7 godzin temu, Tooth napisał(a):

Jakie to błędy? Czy zgłosiłeś to do nich? Albo napisz na forum steam.

Opublikowano (edytowane)
13 godzin temu, GS01 napisał(a):

Shadow casting w latarce i DLSS 4 oficjalnie ciągle niedostępne po nowym patchu. A na wymuszonym DLSS4 pojawiło się teraz migotanie trawy na dalszym dystansie.

no właśnie jest shadow casting, ale tak mizerny, że wygląda jak jakiś mizerny obrys naniesiony na element oświetlony latarką xD

Edytowane przez JayDee016
Opublikowano
1 godzinę temu, JayDee016 napisał(a):

no właśnie jest shadow casting, ale tak mizerny, że wygląda jak jakiś mizerny obrys naniesiony na element oświetlony latarką

widziałem ten film, testowałem w to grze, za cholerę nie widzę różnicy. Normalnie święcąc w ciemności na krzesło, powinno one rzucać mocny cień na podłogę. Czegoś takiego nie ma. Nie ogarniam dlaczego nie potrafią lub nie chcą tego zaimplementować, skoro istnieje mod, który to robi.

Opublikowano (edytowane)

Po ponownym pobraniu oraz dociągnięciu kolejnych 9gb gra mi działa i mam moje sejwy, no ale kurde z każdym patchem takie cyrki to ja dziękuję.

Oczywiście od razu mod na shadery bo bez tego crash przy ładowaniu.

Edytowane przez bbandi
Opublikowano (edytowane)

Pograłem sobie 2h i powiem szczerze gra mi się podoba.:bandyta:

Problemy techniczne są jednak jak na razie nie doświadczyłem  żadnych problemów które by poważnie uprzykrzały rozgrywkę.

Dużo jest do naprawienia jednak katastrofy nie ma.  

Edytowane przez Czubatka Boża
Opublikowano (edytowane)
W dniu 15.02.2025 o 17:41, bbandi napisał(a):

Po ponownym pobraniu oraz dociągnięciu kolejnych 9gb gra mi działa i mam moje sejwy, no ale kurde z każdym patchem takie cyrki to ja dziękuję.

Oczywiście od razu mod na shadery bo bez tego crash przy ładowaniu.

Mi wywaliło błąd  jeden raz. 

Miałem przypadek taki że po rozmowie z zleceniodawcą pojawił sie ciemno niebieski ekran i musiałem raz zamknąć grę przez menadżer zadań. :E

Ciągle shadery są sprawdzane noż kuźwa za każdym razem. Ile można:cenzura:

Edytowane przez Czubatka Boża
Opublikowano

Jak dla mnie to patch 1.2 sporo poprawił pod względem problemów graficznych. Przy korzystaniu z dlss nie mam żadnych smug używając wykrywacza artefaktów, brak smużenia trawy w oddali . grafika jak na moje oko wygląda znacznie lepiej. Może  zaimplementowali nowego dlss-a

Opublikowano
25 minut temu, PepePanDziobak napisał(a):

Może  zaimplementowali nowego dlss-a

Nie, mam wszystko na nowo zainstalowane i musiałem plik DLSS wgrywać z CP2077, od razu widziałem że jest stara wersja, a DLSS 4 robi ładną robotę w tej grze

Zrzut ekranu (6055).png