Reddzik 2 762 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja Jest temat o starym Stalkerze więc wrzuciłem do odpowiedniego tematu. 1
galakty 3 312 Opublikowano 15 Maja Opublikowano 15 Maja (edytowane) Serio aż tak źle jest? To tej gry nigdy nie naprawią? Ja rozumiem że studio ze wschodu i "wojna", ale na litość boską Edytowane 15 Maja przez galakty
Crew 900 999 Opublikowano 15 Maja Opublikowano 15 Maja 11 minut temu, galakty napisał(a): Serio aż tak źle jest? To tej gry nigdy nie naprawią? Ja rozumiem że studio ze wschodu i "wojna", ale na litość boską Oni od dawna w Czechach są.
galakty 3 312 Opublikowano 15 Maja Opublikowano 15 Maja Przecież wiem, ale tłumaczyli się wybuchem wojny i tym że się przenieśli. Studio dalej ze wschodu mimo wszystko.
caleb59 1 621 Opublikowano 15 Maja Opublikowano 15 Maja (edytowane) Problem jest taki, że Bóg wie ile tych aktualizacji jeszcze będzie. Odnoszę wrażenie, że oni mają czas i tak to ciągnąć będą - nikt normalny nie powinien wracać do grania, tam jest nadal 100kg błędów i glitchy. Nie zdziwię się, jak za jakiś czas podepną to pod "wsparcie popremierowe" i jacy to oni wspaniałomyślni byli i kreatywni naprawiając grę tyloma aktualizacjami ale już nikogo nie obchodzi, że gra na premierę była niegotowa i nas wszystkich po prostu oszukali licząc, że jakoś to będzie i fani przymkną oko bo to w końcu Stalker, a w razie czego mamy definitywny argument w postaci wojny na Ukrainie. Z Cyberpunkiem 2077 się udało to czemu oni mieliby nie zrobić podobnego numeru. Edytowane 15 Maja przez caleb59 1
ODIN85 3 501 Opublikowano 15 Maja Opublikowano 15 Maja 2 godziny temu, galakty napisał(a): Serio aż tak źle jest? To tej gry nigdy nie naprawią? Ja rozumiem że studio ze wschodu i "wojna", ale na litość boską To będą dłużej ogarniać niż Cybera
Tooth 40 Opublikowano 16 Maja Opublikowano 16 Maja Przetestowałem ta aktualizacje w dalszym ciągu pełno błędów i glichy. Oj coś czuje że w dalszym ciągu nic nie zrobiono z tą grą od czasu premiery ale jest nadzieja 😂 Pierwszy raz nie wywaliło mnie z gry 🤣 1 1
STALKER 75 Opublikowano 16 Maja Opublikowano 16 Maja Ja gram i jakoś żadnych gliczy czy błędów nie mam gdzie to u was są te błędy to sprawdzę bo już zlazilem pół mapy. 2
lukadd 2 907 Opublikowano 16 Maja Opublikowano 16 Maja Cała ta gra to jeden wieli glitch Osobiście zaczynam tracić nadzieje Pół roku mija od premiery i dalej postępy najwyżej mizerne. W kolejnych patchach niby pierdylion poprawek, ale w całokształcie dalej to wszystko słabo idzie 1 1 3
Crew 900 999 Opublikowano 16 Maja Opublikowano 16 Maja 26 minut temu, STALKER napisał(a): Ja gram i jakoś żadnych gliczy czy błędów nie mam gdzie to u was są te błędy to sprawdzę bo już zlazilem pół mapy. Trochę pusto co nie ? 1
eciepecie 91 Opublikowano 16 Maja Opublikowano 16 Maja 30 minut temu, STALKER napisał(a): Ja gram i jakoś żadnych gliczy czy błędów nie mam gdzie to u was są te błędy to sprawdzę bo już zlazilem pół mapy. zamuła z fps-ami dalej jest w skupiskach ludzi, większe mieściny itp?
STALKER 75 Opublikowano 16 Maja Opublikowano 16 Maja Nie zauważyłem spadków fps jak dotąd choć teraz gram na tym patchu 1.4 . Pusto nie jest ciągle się nawalają w poprzednich odsłonach też autobusami nie jeździli😂
Crew 900 999 Opublikowano 16 Maja Opublikowano 16 Maja 33 minuty temu, eciepecie napisał(a): zamuła z fps-ami dalej jest w skupiskach ludzi, większe mieściny itp? Mam 60 godzin w grze i tak w skupiskach są spadki. 1
Crew 900 999 Opublikowano 16 Maja Opublikowano 16 Maja Ale beka. U mnie po zjedzeniu konserwy następuje efekt krwawienia 5
Kakarotto 727 Opublikowano 16 Maja Opublikowano 16 Maja 19 minut temu, Crew 900 napisał(a): Ale beka. U mnie po zjedzeniu konserwy następuje efekt krwawienia A spróbuj sobie konserwy niewiadomego pochodzenia, może napromieniowanej czy pies wie czym potraktowanej i jak starej. Masz gwarantowane krwawienie gębą... i dupą.
Alek_M 233 Opublikowano 16 Maja Opublikowano 16 Maja 49 minut temu, Crew 900 napisał(a): Ale beka. U mnie po zjedzeniu konserwy następuje efekt krwawienia Bo konserwy się nie je, tylko jej zawartość 1 1
Crew 900 999 Opublikowano 16 Maja Opublikowano 16 Maja (edytowane) 33 minuty temu, Kakarotto napisał(a): A spróbuj sobie konserwy niewiadomego pochodzenia, może napromieniowanej czy pies wie czym potraktowanej i jak starej. Masz gwarantowane krwawienie gębą... i dupą. No jak to. Tyrolska jak byk A tak na poważnie to kurde nie było wcześniej tego. Edytowane 16 Maja przez Crew 900
Kakarotto 727 Opublikowano 16 Maja Opublikowano 16 Maja (edytowane) @Crew 900Po nowym patchu takie kwiatki, aż chyba sam sobie z nudów odpalę i zobaczę czy mi się trafi coś śmiesznego. Edit: W Prypeci nadal Monolit siedzi w budynkach i mnie ostrzeliwują nie wiadomo skąd, czyli bez zmian, ale to, co się potem ukazało... Screena zrobiony, film nagrany i wyszedłem z tego barachła. Co mnie podkusiło by to odpalać. Edytowane 16 Maja przez Kakarotto 3
reddy 152 Opublikowano 17 Maja Opublikowano 17 Maja Astrologowie ogłaszają miesiąc artefaktów, szansa na znalezienie zwiększa się 3
Rekomendowane odpowiedzi