Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oni kuźwa dalej nie poprawili tego ze wrogowie widza cie przez krzaki z duzej odleglosci przeciez to jakis kuzwa niesmieszny zart. Ta rozslinnosc uniemozliwia zlokalizowanie wroga za to on cie widzi jak rasowy cheater...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 27.08.2025 o 22:09, trybcio86 napisał(a):

Oni kuźwa dalej nie poprawili tego ze wrogowie widza cie przez krzaki z duzej odleglosci przeciez to jakis kuzwa niesmieszny zart. Ta rozslinnosc uniemozliwia zlokalizowanie wroga za to on cie widzi jak rasowy cheater...

I raczej tego nie naprawią. W starych częściach było to samo. I zostawili to.

Opublikowano
8 godzin temu, Necronom napisał(a):

I raczej tego nie naprawią. W starych częściach było to samo. I zostawili to.

No w poprzednich czesciach nie bylo to tak irytujace jak w najnowszej. Tu walo z takiego sytansu ze glowa mala

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, trybcio86 napisał(a):

No w poprzednich czesciach nie bylo to tak irytujace jak w najnowszej. Tu walo z takiego sytansu ze glowa mala

Bo to jest Feature! Nowoczesny gameplay :E

Edytowane przez Crew 900
Opublikowano
3 minuty temu, PaVLo napisał(a):

Ja mam ogromną ochotę wrócić do gry, ale od czasu pokazania roadmapy, wstrzymałem się i nadrabiam inne zaległości, a potem zagram w lepszą wersję niż na premierę :D

No też właśnie czekam, aż połatają. Nie śpieszy mi się, ale przestałem śledzić temat, dlatego co jakiś czas staram się wybadać sytuację.

Opublikowano
W dniu 28.08.2025 o 14:16, eciepecie napisał(a):

Ja zagram w 2026 . Może wtedy będzie coś lepiej😆

Ja im daje jeszcze dodatkowo cały 2026r. Ogram jakoś w pierwszym kwartale 2027r.:D

Ta gra potrzebuje sporo dopieszczenia, podobnie jak w przypadku CP2077.

• Like 2
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Gra jest tak naprawdę w 25% zrobiona dobrze reszta woła o pomstę do nieba.Mała ilość broni - brak możliwości rozbudowy/modyfikacji dostosowania do tego jak się chce (celowniki/gripy) brak craftiungu,słabe looty w skrzynkach,wogóle noktowizji nie ma :D ogolnie dziwne pozycjonowanie broni :P a-life żyje swoim życiem,brak plecaków a o pancerzach wogóle nie wspomnę (słabe polepszenia/modyfikacji/zmiany konkretnego wyglądu tego pancerza) nie wspominając o ezgoszkieletach.Zaaktualizowałem do najnowszej wersji i dalej tragedia :D Ten ich roadmap niech podetrzą sobie nim dupe xD 

Edytowane przez Tooth
  • Upvote 1
Opublikowano

Dalej czekam i nie gram, w takim układzie czort wie kiedy oni tą grę ogarną, póki co to wygląda jak gra usługa i to takich najbardziej upierdliwych lotów nastawiona na długoterminowe aktualizacje tyle, że w tym wypadku nie z contentem a z łataniem problemów bo contentu nowego tyle co kot napłakał.

• Like 1