Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 godzin temu, lukadd napisał(a):

I nie zostanie, ta gra jest od podstaw zwalona. Te wszystkie patche to jedynie pudrowanie starej baby :E

Fabuła ssie. Dali jakiegoś debila który ruszył do Zony bo mu artefakt rozwalił mieszkanie... Ja pier. 

• Haha 3
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Obecnie promka na steam, gierka za 160zł.

Jest sens za taka cenę?

Nie wygląda optymistycznie jak czytam wasze posty, bo wychodzi na to, że wydali niedokończoną grę i od premiery nie naprawili jej.

Opublikowano (edytowane)

Ograłem na premierę było ok. Ale poczekaj chwilę bo ma być zmiana na nowszy silnik i może dlc. I nie czytaj postów bo co jeden to inne zdanie.

Edytowane przez STALKER
  • Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano

kupiłem przeszło rok temu i wtedy trochę problemów było. co jakiś czas wracałem do gry ale nadal problemy z gra były więc nie grałem zbyt dużo. 

jednak od jakiegoś miesiąca mam wrażenie że jest dużo lepiej

Opublikowano
12 minut temu, Reddzik napisał(a):

Przełożyli patcha 1.9, jestem ciekaw czy w lecie będzie 2.0 i wraz z dlc upgrade silnika.

Mi się wydaje że tak, tak mi mówi moja szklana kula ze Stadionu Dziesięciolecia. :E  Odpaliłem niedawno, oj było o wiele lepiej niż na premierę, ale jeszcze poczekam, teraz męczę cały czas Obliviona na tym silniku.

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
22 godziny temu, Stjepan napisał(a):

Mi się wydaje że tak, tak mi mówi moja szklana kula ze Stadionu Dziesięciolecia. :E  Odpaliłem niedawno, oj było o wiele lepiej niż na premierę, ale jeszcze poczekam, teraz męczę cały czas Obliviona na tym silniku.

Ale właśnie nic nie jest lepiej. Dalej nie ma życia w ZOnie. Jest bańka wokół gracza i nic więcej. Jak staniesz w miejscu to zobaczysz paru gości idących w danym kierunku i po 100 metrach znikają i znów obok ciebie rspawn i znów w tym samym kierunku się udają i tak do usranej śmierci Skifa.  A ja tak na to trafiłem w Malachicie przy wyjściu z bazy. 

Edytowane przez Crew 900
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

231 godzin. tyle pokazuje mój steam. Grałem od premiery, pamiętam, że najpierw zwiedzałem świat, a dopiero później zająłem się fabułą (kłestami).

Odpalam co jakiś czas aby polatać na modach (szybkie poruszanie się i wysokie skoki).

Giera nie była/nie jest idealna ale chyba warto jej dać szansę - godziny zabawy:na cenę zakupu=ok