JeanPepin 23 Opublikowano 14 Listopada Opublikowano 14 Listopada 2 godziny temu, Tomek_ITH napisał(a): Embargo na recenzje schodzi 20 listopada w dzień premiery. Info od UV. Słabo, deweloperzy muszą mieć spore obawy o jakość gry. A to pewne info? zaskooczony jestem, poczekam jednak na jakąs oficjalke, caly czas obstawiam poniedziałek
Tomek_ITH 58 Opublikowano 14 Listopada Opublikowano 14 Listopada (edytowane) Ten gościu mówił to na początku strima. 5:17 Edytowane 14 Listopada przez Tomek_ITH
Necronom 77 Opublikowano 14 Listopada Opublikowano 14 Listopada Ukrywanie informacji do ostatniej chwili. Nie wróży to nic dobrego, ale nawet nie będę zaskoczony jak będzie kasztan.
MJRegul 81 Opublikowano 14 Listopada Opublikowano 14 Listopada @Necronom węszę kasztana ale po roku łatania będzie grywalne a później mody i będzie miód
afrikan 28 Opublikowano 14 Listopada Opublikowano 14 Listopada Patrząc jakie piekło produkcyjne przeszła ta gra to jest bardzo możliwe.
Spychcio 286 Opublikowano 14 Listopada Opublikowano 14 Listopada Mam wersję z GamePassa na XSX to nic nie ryzykuję, sprawdzę w dniu premiery. Jak będzie kiepsko to poczekam już na poprawioną wersję na PS5 PRO lub aż naprawią i się ogra na PC.
trybcio86 19 Opublikowano 14 Listopada Opublikowano 14 Listopada Zainstalowałem zew prypeci żeby sobie odświeżyć serie... ale to jest kuffa drewno XD Kiedyś tym człowiek jarał jak głupi bateryjką dziś to jedynie 1
JeRRyF3D 361 Opublikowano 14 Listopada Opublikowano 14 Listopada Co Ty opowiadasz? Gry stanęły w miejscu! Ba! Cofają się nawet!
Spychcio 286 Opublikowano 14 Listopada Opublikowano 14 Listopada Ciekawe czy równo z zejściem embargo DigitalFoundry doda film odnośnie wydajności
MJRegul 81 Opublikowano 14 Listopada Opublikowano 14 Listopada 15 minut temu, trybcio86 napisał(a): Zainstalowałem zew prypeci żeby sobie odświeżyć serie... ale to jest kuffa drewno XD Kiedyś tym człowiek jarał jak głupi bateryjką dziś to jedynie Obawiam się, że to będzie takie samo drewno tylko na UE5 i żadne AI coś tam nie pomoże Patrząc na trailery jakoś mi dziwnie to wszystko przypomina mocno zmodowanego Stalkera po prostu. Ale oby moje słowo się w G zamieniło.
Vulc 352 Opublikowano 14 Listopada Opublikowano 14 Listopada 47 minut temu, Necronom napisał(a): Ukrywanie informacji do ostatniej chwili. Nie wróży to nic dobrego, ale nawet nie będę zaskoczony jak będzie kasztan. Myślę, że wszyscy są mentalnie ready. Ale Stalker to Stalker, tam nawet błędy będą smakować lepiej.
caleb59 191 Opublikowano 14 Listopada Opublikowano 14 Listopada Mów za siebie, zjadę jak szmatę jak znajdę jakikolwiek błąd już po 1 minucie gry. 1
lukadd 270 Opublikowano 14 Listopada Opublikowano 14 Listopada Cichy crash będzie na bank i wiele, wiele więcej. 4
trybcio86 19 Opublikowano 14 Listopada Opublikowano 14 Listopada Mi wystarczył kubeł zimnej wody od stalker world jak mi pokazali ze wpakujesz w typa 15 pocisków a ma jedna dziurę po kuli w ciele XD Aczkolwiek w trailerze bylo widac zwloki goscia i tam mial tak zajeb... odwzorowana podeszwe swoich adixów że az mi szczena opadla ze nie ma tam czarnej tekstury. Takze huśtawka nastrojów po jak zjedzeniu kiełbasy i popiciu jej mlekiem
lukadd 270 Opublikowano 14 Listopada Opublikowano 14 Listopada 23 minuty temu, trybcio86 napisał(a): Zainstalowałem zew prypeci żeby sobie odświeżyć serie... ale to jest kuffa drewno XD Kiedyś tym człowiek jarał jak głupi bateryjką dziś to jedynie Ja lubię stare gry, nie raz wracam do różnych. Ale Stalkera nie jestem w stanie Próbowałem z 3 lata temu. 1
sideband 51 Opublikowano 14 Listopada Opublikowano 14 Listopada Nie karciłbym ich za problemy techniczne bezpośrednio związane z UE tego nie przeskoczą.
trybcio86 19 Opublikowano 14 Listopada Opublikowano 14 Listopada Teraz, lukadd napisał(a): Ja lubię stare gry, nie raz wracam do różnych. Ale Stalkera nie jestem w stanie Próbowałem z 3 lata temu. do tego zewu podchodziłem z 10x zanim ja przeszedłem, ale próbowałem to uczynić jeszcze raz i tez zakończyło sie to niepowodzeniem. Ta gra ma tak specyficzny klimat ze jak nie przyjdzie taki okres w zyciu ze ci siadzie na bani to ni chu chuszka nie dasz rady XD Co innego metro to sie samo gra i za kazdym razem wchodzi jak nóż w masełko
Necronom 77 Opublikowano 14 Listopada Opublikowano 14 Listopada No widzisz, Zew Prypeci ograłem niedawno z przyjemnością, a od Metro Exodus odpadłem w połowie
DITMD 150 Opublikowano 14 Listopada Opublikowano 14 Listopada (edytowane) Bo w Metrze npc traktują cię jakbyś był upośledzony, Artjom drabina, Artjom schody, Artjom drzwi, Artjom magazynek, i tak w kółko. Edytowane 14 Listopada przez DITMD 1
Vulc 352 Opublikowano 14 Listopada Opublikowano 14 Listopada Problemem Metro był fakt, że uparto się na archaiczne rozwiązania w nowoczesnej grze, czyli niemego bohatera. Przez co faktycznie można odnieść wrażenie, że gada się z jakimś autystycznym osobnikiem. Z tego co pamiętam próbowano nawet dorobić do tego jakieś fabularne uzasadnienie.
AndrzejTrg 186 Opublikowano 14 Listopada Opublikowano 14 Listopada (edytowane) 5 godzin temu, MJRegul napisał(a): Kluczyk na enebie zakupiony, ciekawe czy dotrze w dniu premiery Grał ktoś na RTX 2060 w 1440p w jakąś grę na UE5? Czekam na RTX 5000 i jadę na dziadziusiu i zastanawiam się czy w ogóle pogram Legenda mówi że grali, ale to legenda Patrząc na min. wymagania to 1060 ma dać radę, ale nie powiedzieli czy tylko do wejścia do menu czy do grania w cinematic experience Edytowane 14 Listopada przez AndrzejTrg
lamparcicho 313 Opublikowano 15 Listopada Opublikowano 15 Listopada Odpali intro a potem będzie nie cichy a głośny crash zakończony restartem dogorywającego rydwanu Czemu głośny? Bo pół osiedla usłyszy:
Kelam 717 Opublikowano 15 Listopada Opublikowano 15 Listopada Ewentualnie przed odpaleniem gry może sobie ustawić odpowiedni podkład muzyczny. Może się przyda, może nie - warto mieć . 1
Rekomendowane odpowiedzi