azgan 333 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 3 minuty temu, userKAMIL napisał(a): Ciężko uwierzyć, że to już dziś! A jednak 😉 1
JeanPepin 16 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Jaki wyglada proces myslowy devow ze nie udostepniaja preloadu no nawet na dzien przed premiera? mam dobre łącze i w normalnych warunkach powinno sie w miare szybko sciagnac, no ale to po 17 może pi***ąć Oczywiście wersja z gejpassa Ps. Ciekawy jestem feelingu strzelania, jak to będzie wyglądało jak w m exodus to szybko odpadne Edytowane 2 godziny temu przez JeanPepin
lamparcicho 205 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Pozostało mniej niż 9h do godziny "S" 1 3
DITMD 101 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Ja i tak dopiero zagram późnym wieczorem, i to pod warunkiem że się szybko ściągnie
dawidoxx 61 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) 6 minut temu, lamparcicho napisał(a): Pozostało mniej niż 9h do godziny "S" Chyba do godziny D jak dupa 🤣 coś czuję że po 17 będzie taka sama premiera jak wczoraj z mfs Edytowane 2 godziny temu przez dawidoxx 1
lamparcicho 205 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Hyhy No może tak być. Serwery pewnie osiągną stopień krytyczny w parę sekund 1
DITMD 101 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Krotki filmik z XSS od gościa który już ma grę, chodzi w 60 fps i podobno jest płynnie, bez dropów https://imgur.com/a/cj2Ed9y 1 1
azgan 333 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 23 minuty temu, dawidoxx napisał(a): Chyba do godziny D jak dupa 🤣 coś czuję że po 17 będzie taka sama premiera jak wczoraj z mfs To Microsoft oni od lat trzymają "poziom" swoich "EX'ów" zresztą Phil mówi że będzie GOTY, ja mu tam wierzę 🤭 https://www.ppe.pl/news/357165/stalker-2-kandydatem-do-goty-szef-microsoft-gaming-bardzo-wierzy-w-gre.html
Joloxx9 136 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Jeszcze premiery nie bylo i kandydat do goty. 1
blabla123 45 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 12 godzin temu, Necronom napisał(a): Najgorszy moment, miałem wrażenie że to od czapy już wrzucili bo pomysłu nie było. Inna sprawa, że za pierwszym razem nawet tam nie dotarłem, bo dostałem zakończenie jakieś ze Spełniaczem Życzeń. A te zakończenia wszystkie były złe To nie było to co zmieniałeś się w złoty posąg czy coś? Bo ja za pierwszym razem takie coś pamiętam. Potem miałem coś chyba ze zniknięciem Zony. Kolejnych nie pamiętam.
ODIN85 310 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 52 minuty temu, lamparcicho napisał(a): Pozostało mniej niż 9h do godziny "S" 1
aureumchaos 70 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) Gra na tych filmikach wygląda jak jedynka wiec i trzyma 60 fps jeszcze troche..... Edytowane 1 godzinę temu przez aureumchaos 1
blabla123 45 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 6 minut temu, DITMD napisał(a): Jakiś dziwny ten cień jak koleś biegnie czy to wina mojego bieda VA w pracy?
azgan 333 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 5 minut temu, aureumchaos napisał(a): Gra na tych filmikach wygląda jak jedynka wiec i trzyma 60 fps jeszcze troche..... Może i graficznie nie gniecie ale przynajmniej optymalizacja dobra 🤭 1
galakty 186 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Panowie spokojnie, wczoraj była premiera MFS 2024 i dalej grać nie można, oby tu było lepiej
Jaycob 172 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 7 minut temu, DITMD napisał(a): Całkiem ładnie wygląda na konsoli. Nie czaję jednak co tam się wydarzyło - machnął ręką i światła się w garażu zapaliły?
wrobel_krk 168 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu To jets xbox jakiś tryb 120hz mam nadzieję że na PC w lepszych ustawieniach tak to nie będzie wyglądać, bo to wygląda jak gra z przed 5 lat:)
Stjepan 206 Opublikowano 1 godzinę temu Autor Opublikowano 1 godzinę temu Czekam na wiadomość od Empiku i jadę odebrać ze sklepu, ehh jeszcze muszę stery do grafy zaktualizować. 1
JeanPepin 16 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Teraz, Jaycob napisał(a): Całkiem ładnie wygląda na konsoli. Nie czaję jednak co tam się wydarzyło - machnął ręką i światła się w garażu zapaliły? Anomalia, mówi to Panu coś Panie Ferdek? 1
lamparcicho 205 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Stjepan napisał(a): Czekam na wiadomość od Empiku i jadę odebrać ze sklepu, ehh jeszcze muszę stery do grafy zaktualizować. Dzięki za przypomnienie, też mnie to czeka. W sumie nie wiem po co ale może będzie 1 fps więcej 3 minuty temu, Jaycob napisał(a): Nie czaję jednak co tam się wydarzyło - machnął ręką i światła się w garażu zapaliły? 1
Rekomendowane odpowiedzi