Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, DyndaS napisał(a):

Dokładnie. Dlatego też mi się ta wersja pudełkowa bardzo podoba. Żeby tylko jeszcze gra okazała się dobra :E

Ja niestety nie mam gdzie podziać takie pudełka, mam zawalone kartonami i pudełkami nad szafą pod sufit, a część kartonów z pudełkami w piwnicy, bo nie mam gdzie trzymać, mam małe mieszkanko, a pokoik z kompem ma jedynie jedną szafę i tyle. Dlatego nie brałem takiej edycji, wziąłem klucz za 144zł. Biorę pudełka na Switcha i Playstation 5, gdzie zawsze można odsprzedać w razie potrzeby.

edit:
Mam ciepłe 2pok mieszkanie 35.7m2, jest małe ale starczy, komp i konsola się mieści czego chcieć więcej?:E

Edytowane przez Reddzik
  • Sad 1
Opublikowano

Też już mam edycję limitowaną w domu, ale dziwne uczucie wpisywać kod gry kupionej za normalną cenę :E

Ogólnie to raczej żadnego preordera już nie kupię, Stalkera wziąłem z sentymentu i jeszcze te fajne fizyczne dodatki.

• Like 2
Opublikowano
Teraz, caleb59 napisał(a):

Podobnie jak koledzy od cdkeys i eneby ja też otrzymałem swój klucz do ultimate edition ale z kinguina.

Zrobiłeś preorder na klucz, bo się bałeś, że kilka godzin po premierze kluczy zbraknie :E

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Stjepan napisał(a):

Ładnie ta Edycja Limitowana wygląda, cały czas czekam na wiadomość od Empiku by odebrać swoją.

Sprawdź meila, bo ma miałem info o odbiorze dość wcześnie 

Opublikowano
8 minut temu, Michaelred napisał(a):

Czy to jest jedna z tych gier jak Battlefield, że jest grywalna dopiero po ok roku od premiery?

Każdy stalker zawsze świetnie działał na premierę! Jeśli słyszałeś inaczej to to są pewnie opinie zachodnich graczy którym się w dupach od dobrobytu poprzewracało! :E 

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, DyndaS napisał(a):

Zrobiłeś preorder na klucz, bo się bałeś, że kilka godzin po premierze kluczy zbraknie :E

Nie, bo kosztował 250zł za edycję ultimate i niedługo później ceny wystrzeliły w górę.

feel-me-think-about-it.gif

Edytowane przez caleb59
Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, Reddzik napisał(a):

Kolejny filmik, wersja xbox

Wyglada to mega biednie, jakby to mialo wyjsc ale z 5-6lat temu... Oczywiscie oceniam tylko grafike. Taki poziom metra Redux sprzed 10lat.

Edytowane przez Phoenix.
  • Upvote 2